iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.01.26.

Dátum | 2015. 01. 26.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Launch trailert kapott a Dying Light Egy nappal a hivatalos megjelenés előtt megkapta launch trailerét a Dying Light. Ugye nem felejtettétek el, hogy a kiadó a marhasága miatt elvileg nem lehet majd dobozos példányokat kapni, csak egy hónap múlva?
Sikerült a PlanetSide 2 rekordja Ahogy azt pár nappal ezelőtt megírtuk, a Planetside 2 játékosai át akarják venni a Guinness világrekordot a "legtöbb játékos egyszerre egy online FPS csatában" kategóriában a Man vs Machine-tól. A feladat nem egyszerű, tekintve, hogy utóbbi egy böngészős játék, és kizárólag azért készült, hogy ezt a díjat elhódítsa. A sikeres rekordállításhoz több, mint 1000 emberre volt szükség, és szerencsére több, mint 1000 ember meg is jelent. 1158, egészen pontosan. A sikert David Carey, a játék producere aratta le.
Tudok majd tévét nézni Xbox One-on, miközben játékot streamelek a PC-mre? Phil Spencer a múltheti Windows 10 sajtókonferencián jelentette be az örömteli tényt, hogy az Xbox One-os játékokat lehet majd streamelni Windows 10-es eszközökre. Ez idáig rendben is van, de (vélhetően nyugaton) valószínűleg sokakban felmerül a kérdés: ha már az asszony kitúrt a tévé elől, hogy megnézze a Pretty Little Liars legújabb epizódját, amiben ismét nem derül ki, hogy ki a gyilkos, és mindezt az Xbox One TV-funkcióját használva teszi, attól még fogok tudni streamelni játékokat, hogy kockulhassak? Phil Spencer is tudja, hogy a probléma jelentős, és mindenképp meg kell oldani, úgyhogy a válasz: egyelőre még dolgoznak rajta, de valószínűleg igen! Egyébként Spencer azt is elmondta, hogy tervben van annak a lehetősége is, hogy a PC-s játékainkat streameljük majd Xbox One-ra, de ez csak valamikor később érkezik. Továbbá jelenleg a streamelés a PlayStation Vita Remote Play funkciójához hasonlóan 720p-ben és 30fps-sel megy, de a cél az 1080p és a 60fps. 15 percnyi új játékmenet a The Witcher 3-ból Néhány szerencsésebb külföldi újság a napokban élesben tesztelhette a játékot három órán keresztül, úgyhogy a következő időszakban valószínűleg rengeteg új anyag árasztja majd el az internetet a The Witcher 3-mal kapcsolatban. Az alábbi felvétel elméletileg teljesen új játékmenetet mutat, amit - szintén elméletileg - az Xbox One-os verzióból vettek fel.
128 ezer dollárért kelt el az egyik évfordulós PlayStation Az első PlayStation színeire festett, limitált számban gyártott PlayStation 4 20th Anniversary konzolok eleve drágán kelnek el, de most maga a Sony bocsátotta aukcióra a legértékesebb, 00001-es sorszámú példányt. Végül a szerencsés nyertes 128 ezer dollárért kaparinthatta meg a masinát, a magas záró összeghez pedig vélhetően hozzájárult a tény is, hogy a Sony a pénzt jótékonysági célokra fordítja. (ahelyett, hogy vennének belőle végre szervereket - a szerk) Killer Instinct - Omen és Golem akcióban Oké, valójában az alábbi trailer csak Omenről szól, de a videó végén kapunk egy kis betekintést a következő bekerülő harcosról, Golemről is. Igen, néha én is elcsodálkozok azon, milyen kreatív neveket tudnak találni a verekedős játékok készítői a karaktereknek...
Már tervezés alatt áll a The Game Awards 2015 A tavaly decemberben először megtartott The Game Awards elég nagy siker lett, így nem csoda, hogy az iparági partnerekkel együtt Geoff Keighley már most szövögeti terveit a következő eseményre. Egyelőre ennyit tudni, meg hogy az első részletek tavasszal jönnek. Igen, készül a Borderlands 3 Sokan arra számítottak, hogy ma délután a PAX South-on jelenti be a Gearbox, hogy készül a Borderlands 3. Nos, ez nem történt meg, az viszont igen, hogy Randy Pitchford maga jelentette ki, hogy ténylegesen dolgoznak már a következő igazi, nagy Borderlands-játékon, és hogy ehhez egy rakás új munkatársa lenne szüksége a stúdiónak.
Ilyen a Life is Strange első 20 perce A francia DontNod Entertainment konkurenciát állít a szintén francia Quantic Dreamnek - a készítők szerint a Life is Strange ugyanis ugyanannak a közönségnek szól, mint a Heavy Rain, vagy a Beyond: Two Souls. Grafikában láthatóan nem cél a versengés, de ezzel együtt is rendkívül hangulatosnak tűnik az anyag.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Kerty
2015.01.26. 22:58
Ez a Killer Instinct csak szerintem halál béna játék?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Netere
2015.01.26. 23:06
Remélem a Witcherben nem egyik script-elt jelentből a másikba rohangálunk majd, és elengedik a játékosok kezét hagy menjen amerre akar. Ha a felfedezés és jutalmazás csak fele olyan jó lesz mint a Gothic 3-ban az már jó.
Úgy értem érdemes lesz benézni minden bokor alá és megmászni minden kis dombot hogy ott találjak alami érdekeset.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg
2015.01.27. 08:51
Most már lehet ugrani a Witcherben? Wow.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2015.01.27. 11:44
Amennyire vártam ezt a Witchert, jelenleg márannyira nem ... Elég buta játéknak tűnik, ne legyen igazam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. huskydog17
2015.01.27. 12:08
A Witcher 3 videónál nem zavarta a hír íróját, hogy a videó címében hatalmas betűkkel az szerepel, hogy "PC Version"? Akkor miért is az XO van említve?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ZyLex
2015.01.27. 21:43
Remélem a Borderlands 3-ban bólygok közt lehet útazni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!