iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.02.04.

Dátum | 2015. 02. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

LEGO Jurassic World - főszerepben a T-rex Szeretnéd tudni, mennyire félelmetes egy legóból összerakott T-rex? Nos, akkor az új LEGO Jurassic World előzetese megmutatja! Nagyon!
Nem várható DLC a South Park: The Stick of Truth-hoz Az Obsidian fejese, Feargus Urquhart elmondta, a Ubisoftot már nem nagyon érdekli a játék, és ennyi idővel a megjelenés után már nem kell számítani új tartalmakra. Az South Park szerepjáték hányattatott sorsát ezen a ponton már valószínűleg mindenki ismeri: a fejlesztés a South Park Digital Studiosnál kezdődött, ám a Viacom elállt a kiadói feladatoktól azzal párhuzamosan, hogy a Harmonixot is el akarta adni a vállalat. Ezt követően kerültek a jogok a THQ-hoz, és Urquhart elmondása alapján ebben az időszakban még egyértelműen terítéken voltak a DLC-k. A THQ csődje után a Ubisoft vette meg a kiadás jogait, és ekkor került hatalmas nyomás alá a fejlesztőcsapat, ugyanis a kiadó egyértelművé tette, hogy a játéknak záros határidőn belül végre el kell készülnie. A teljes Obsidian ráfeküdt a projektre, és a Matt Stone-Trey Parker páros is napi szinten járt be dolgozni a stúdióhoz. A hajtásban azonban a DLC-s tervekről egyáltalán nem beszéltek a Ubisofttal, a kiadót pedig később már nem igazán foglalkoztatta a dolog. Valószínűleg a Battlefield Hardline is kap prémium szolgáltatást Az Electronic Arts eredetileg a Battlefield 3-nál hozta be a prémium előfizetés lehetőségét, amivel korábban hozzá lehetett férni a letölthető tartalmakhoz, meg egyéb extrákat és kozmetikai cuccokat lehetett beszerezni. A kiadó egyelőre nem jelentett be ilyet a Hardline-hoz, de egyrészt ha eddig volt, akkor most miért ne lenne, másrészt pedig már a bétában is lehet találni rá utaló nyomokat, mint azt a lenti kép is mutatja.
Ilyen lesz a The Order: 1886 gyűjtői kiadása Egyelőre nem tudjuk, mennyibe fog kerülni a The Order: 1886 gyűjtői kiadása, de a video alapján drágának tűnik. Többek között azért, mert található benne egy 7" magas szobor a játék főszereplőjéről, Galahadról, kinek impresszív szakállát tökéletesen sikerült átörökíteni a valóságba, ami már önmagában megér sok-sok dollárt. Ezen kívül van még a csomagban fémtok, matricák, DLC, soundtrack, meg egy rakás behind-the-scenes anyag is.
A Take-Two szerint nem probléma a vita az Evolve körül A kiadó tegnapi pénzügyi konferenciahívásán egy befektető megkérdezte Strauss Zelnick vezérigazgatót, hogy nem látja-e problémának, hogy hatalmas vita alakult ki az interneten az Evolve DLC-politikája körül. Nos, a rövid válasz: nem. "Tényleg volt egy kis vita ekörül, de úgy gondolom, hogy a vita általában véve nem rossz dolog. Szerintem egy remek játékot fogunk kiadni, amire rá fognak hangolódni olyan játékosok, akik fizetni is fognak érte". Zelnick kiemelte továbbá, hogy az Evolve volt az egyetlen játék a történelemben, ami egyszerre kapta meg az E3-on és a GamesComon is a "Game of the Show" díjat ugyanabban az évben. 1,2 millióan játszottak a Dying Lighttal A Techland közölte a kiváló hírt, hogy a megjelenése óta több, mint 1,2 millió egyedi felhasználó próbálta ki a Dying Lightot. Mindezt úgy, hogy Észak-Amerika kivétel jelenleg mindenhol csak digitálisan érhető el a játék, hiszen a dobozos változatok megjelenéséig a többi régióban még három hetet várnunk kell.
Borderlands 3 csak az új generációra A Take-Two megerősítette azt, amit a Gearboxtól már amúgy is tudni lehetett félhivatalosan: készül az új, nagy Borderlands-játék. Azt egyelőre nem tudni, mi lesz a címe, szóval addig is nevezzük Borderlands 3-nak. Szóval: a Borderlands 3 végleg maga mögött hagyja az előző generációt, és kizárólag Xbox One-ra és PS4-re készül az alapoktól - meg gondolom PC-re, de azt a kiadók mindig elfelejtik megemlíteni. Battlefield Hardline - maradnak a felbontások Annak idején a Battlefield 4 az új konzolokkal együtt jelent meg, így valamelyest elnézhető volt, hogy PS4-en 900p-ben, Xbox One-on pedig 720p-ben futott. Az azonban már kevésbé nézhető el, hogy a Battlefield Hardline is marad ugyanezeken a felbontásokon a készítők legfrissebb nyilatkozata szerint. Főleg az Xbox One-os 720p fájó pont, azok után, hogy az elmúlt egy évben a Microsoft rengeteget fejlesztett az SDK-n, behozott egy új, alacsonyszintű grafikus API-t, és visszaadta a hetedik processzormag egy részét is a játékoknak, a Battlefield mégsem tudott feljebb lépni felbontásban. Sean Bean narrálja a Kholat című indie horrort Az egyik legnagyobb és legtöbbet vitatott modern misztikum a Dyatlov-rejtély. 1959-ben a Szovjetunióban kilenc síelő diák meghalt, mely esetet számos hihető és hihetetlen magyarázat követett. Páran azt mondják, hogy a diákok egyszerűen csak részegek voltak, és felelőtlenül viselkedtek a brutális időjárási körülmények között. Megint mások a helyi vérszomjas bennszülöttekre gyanakodnak, de néhányak szerint természetesen a földönkívüliek keze van a dologban. Akárhogy is, ebből az egészből most játék készül Kholat néven, amit Sean Bean narrál majd.
Csak egy transznemű csapatonként... Történetünk ott kezdődik, hogy The Philippines eSports néven futó szervezet egy kizárólag nőknek szóló League of Legends-bajnokságot szervezett. A szabályzatban azonban meghatározták, hogy csapatonként legfeljebb egy LGBT játékos megengedett. Az LGBT a Lesbian/Gay/Transgender, vagyis a leszbikus-meleg-transznemű triót takarja, és a szervezők azért érezték szükségét ezen kikötésnek, hogy egyik csapat se részesüljön jogosulatlan előnyben. Hogy pontosan mire gondoltak, az máig nem derült ki - talán arra, hogy profi LoL-os fiúk lánynak öltözve transzneműnek adják ki magukat, és így vesznek részt a lányoknak szánt bajnokságon. A dolog persze nagy felháborodást váltott ki az LGBT-közösségen belül, így a készítők a nyomásnak engedelmeskedve visszavonták a korlátozást, így a hivatalos nyilatkozat szerint most már bárki korlátlan számban vehet részt a bajnokságon, aki "önmagát nőnek tekinti". Élőszereplős előzetest kapott az Evolve Néhány barát rohangászik az erdőben, majd az egyikükből szörny lesz. Nem egészen értem mire akar kilyukadni az Evolve új előzetese, de legalább a zene aranyos alatta. A megjelenésre már csak pár napot kell várni: február 10-én kezdhetünk vadászni egymásra PC-n, Xbox One-on és PS4-en.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. SgScorpion
2015.02.04. 22:31
"LEGO Jurassic World - főszereplben a T-rex
" tessék kijavítani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. tomchee
2015.02.05. 02:13
Sorban jönnek mostanában a hírek, hogy "Csak a "nextgen"-re jönnek bizonyos játékok".
Verjem.... ez szerintem így 1,5 évvel a megjelenésük után, már teljesen egyértelmű dolog!!! o_O
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. madcaptain
2015.02.05. 03:05
A mai nem ertem, hogy lehet sikeres a sok bena zombis jatek.
Onnan kezdtek, hogy csunya dolog emberekre lovoldozni es helyettesitettek oket lassu, buta zombikkal, mert hogy az mar nem eroszakos es megengedett es nem lesz tole pszichopata tomeggyilkos a jatekosbol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. pesta0007
2015.02.05. 03:35
Nem hagyhatnánk már el ezt az "új generációt"?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2015.02.05. 08:10
Dying Light tökéletesen tükrözi a hozzászólásod, madcaptain. Egy buta játék, buta sztorival, buta mechanikával, még a grafika sem kápráztatott el...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. zorrd023
2015.02.05. 08:34
Ez a férfi női játékos megkülönböztetés minek? Tök felesleges szerintem. Itt hiába lenne bárki fizikailag erősebb a másiknál, nem számít. A wasd lenyomásánál hiába üti át az úja az asztalt nem lesz gyorsabb a karaktere attól. Ha tényleg profi játékosokat eresztenek össze, akkor nem kellene hogy gond legyen a nem. Ha meg nem profi, akkor meg persze elveri egy profi, de ahhoz megint nem muszáj férfinak lenni. (Az meg hogy a sok buzi meg stb. egyszerre felháborodott: Ez van ! Valami pszihés behatásra terelődtek erre a hibás útra. Mert ez nem természetes. A legviccesebb hogy azzal példálóznak hogy az állatvilágban is van buzi, egyrészt ott max úgy van hogy csak egynemű egyedek vannak a környezetében és az állat nem tud párosodni a másik nemmel. De annyira nem tudja magát kontrollálni hogy ha ló nincs jó a szamár alapon bele kényszerül. De anélkül eléggé kizárt a dolog. Na meg az ember az állatvilágból kiváltnak tekinti magát felsőbbrendűnek. Akkor miért az állatokkal jönnek. ( Na meg az ember attól hogy embernek nevezi magát még ugyan olyan "állat" vagy sok esetben kevesebb mint sok másik faj. Delfinek pl nem kicsit okosak. Na meg a többi állat ok nélkül nem igen öl, főleg nem globálisan az egész biológia rendszer alatt nem vágja a fát. ) )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. yoman3d
2015.02.05. 08:53
Az LGBT a Lesbian/Gay/Bisex/Transgender rövidítése.
Kimaradt a bisex.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2015.02.05. 08:57
Érdekes helikopter van a Kholat trailerben. Mi-4-es vagy egy amerikai Sikorsky H-19-es?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tamaspolga... zorrd...
2015.02.05. 14:19
sakkban is megvan ez a férfi-női megkülönböztetés, és dartsban is, pedig egyik sem a szükséges fizikai erőről vagy ügyességről híres.
egész egyszerűen összpontosítóképesség terén is vannak eltérések, a meglévő kivételek ellenére is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Avisto madca...
2015.02.05. 19:43
Szerintem a Walking Dead sorozat sikere húzza magával a sok zombis játékét is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!