iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.02.13.

Dátum | 2015. 02. 13.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Itt az első Just Cause 3 trailer Megérkezett az első trailer a Just Cause harmadik részéhez. A hosszúnak távolról sem nevezhető, ellenben felettébb hangulatos videóból ugyan nem túl sok minden derül ki, de ha eddig nem lett volna egyértelmű, most mindenki számára nyilvánvalóvá válhat, hogy robbanásokból és akcióból ez alkalommal sem lesz hiány. A játék a tervek szerint idén érkezik.
Mindössze 3 óra lenne a The Order 1886? Bár gyakori téma, hogy manapság az egyjátékos kampányok a legtöbb esetben csak afféle függeléknek számítanak, és a hangsúly a többjátékos élményen van, ha igaz a svéd Gamereactor egyik szerzője által írt hír, akkor nagyon sokan lesznek dühösek a The Order 1886 fejlesztőire. Az újságíró állítása szerint egy holland magazin főszerkesztőjével beszélt, aki, mivel személyes jó barátja, elmondta neki, hogy a játék tokkal-vonóval együtt nem tart három óránál tovább. Az informátor szerint ez az oka annak, hogy a sajtó még nem kapta meg a tesztpéldányokat, hiszen ha ez kiderül, sokan esélyesen visszamondják az előrendelésüket. A hír persze egészséges kétellyel kezelendő, főleg, hogy az utóbbi időben inkább arról voltak pletykák, hogy hosszabb lesz a játék a tervezettnél (az hat óra volt). Legkésőbb egy hét múlva kiderül, nagyon kíváncsiak vagyunk. Nem kell félteni a Ubisoftot Bár a kiadó zászlóshajója, az Assassins's Creed széria 2014-ben a várakozásokon alul teljesített, összességében nem áll rosszul a francia kiadó-fejlesztő szénája. A tavaly megjelent két részből összesen tízmillió példány szállítottak a boltokba. Watch Dogsból ugyancsak ennyit, a Far Cry negyedik epizódjából hétmilliót, míg a The Crewból mindössze kettőt. Bár az elmúlt negyedévben 138 millió euróra rugó bevételt könyvelhetett el a vállalat, a vezetőség alighanem igen komolyan aggódik az AC jövőjéért. Legalábbis, erre utal, hogy Yves Guillemot fontosnak tartotta leszögezni, hogy még egyszer nem fordul elő a tavalyihoz hasonló, szégyenteljes fiaskó. Az úriember egyébiránt azt is bejelentette, hogy megkezdődtek a tervek szerint 2016. december 21-én debütáló Assassin's Creed mozifilm munkálatai, amiben Michael Fassbender játssza majd a főszerepet. Reméljük, a film technikailag kidolgozottabb lesz, mint az Assassin's Creed Unity, és az első pár hónapban nem egy hang nélküli, klingon nyelven feliratozott, fekete-fehér változat megy majd a mozikban.
Sonic abszolút mélyponton Sokunk gyermekkorának nagy kedvence, a hangsebességgel száguldozó Sonic lassan egy évtizede gyengélkedik, és apránként olyan mélyre süllyed, hogy már nem lesz hova visszaesnie. A nemrég megjelent Sonic Boom eladásai katasztrofálisak, a Wii U-ra, és 3DS-re megjelent variánsokból összesen nem fogyott el félmillió egység. Igaz, ezen nincs is mit csodálkozni, ugyanis, az asztali konzolra kiadott változat 32, míg a kézikonzolra megjelenő 47 százalékon áll a Metacriticen. A valaha szebb napokat látott széria még soha nem kezdett ilyen rosszul. Csak remélni lehet, hogy a sorozat előbb-utóbb feltámad hamvaiból, mert ha a későbbiekben is így teljesít, akkor egyszer és mindenkorra búcsút inthetünk a pimasz sündisznónak, és kompániájának. Történelmet írhat a Hatred A rengeteg botrányt kavart, és számos cikket, köztük Farkas Balázs értekezését is ihletett Hatred alighanem történelmet fog írni. A játék ugyanis, mint ahogy azt sejteni lehetett, AO, azaz, a létező legszigorúbb korhatár-besorolást kapta az ESRB-től még az előző hónapban. Ezt már fel is vezették az Egyesült Államokban elérhető adatlapjára. A Valve-nél azonban eddig elzárkóztak az ilyen programok árusításától. Ha tehát a cég nem visszakozik, a meglehetősen ízléstelen „játék” lesz az első csak felnőtteknek szóló alkotás a Steam kínálatában. Ez elsőre nem hangzik különösebben érdekes fejleménynek de ha a Hatred jól fog fogyni, amire minden esélye megvan, nincs kizárva, hogy számos indie-fejlesztő készít majd a jövőben undorítóan erőszakos és morbid, vagy éppen, pornográf játékokat, mert bajosan lehet majd megindokolni, hogy ha a Hatred rendben volt, miért pont az ő programjukat nem akarják nyilvántartásba venni, ha egyszer a közönség érdeklődik iránta (rengeteg visual novel most például cenzúrázva jelenik meg steamen)? Ez pedig elég messzire vezethet, például én személy szerint nagyon remélem, hogy egyetlen iskolai lövöldözés elkövetőjének gépén sem találják majd meg a jövőben a „játékot”, mert akkor esélyesen ismét a múlt évezred legsötétebb időszakaira emlékeztető jeleneteknek lehetünk majd tanúi a játékok erőszakossága ellen tüntető önjelölt szakemberek és aktivisták részéről. Ennek pedig a játékosok innák meg a levét. Bagettel is lehet játszani az I Am Breadben Frissítést kapott a Bossa Studios hiánypótló alkotása, az I Am Bread, amiben eddig csak egy pirítóst alakíthattunk, de hála a mindenre gondoló fejlesztőknek, már bagettként is próbára tehetjük magunkat a sajnos még mindig csak korai hozzáférésű játékban. A rendkívül pihent hangvételű program ezen kívül még egy új, szabadtéri pályával, valamint, két játékmóddal is bővült. A Free Roamban azt tehetünk, amit kedvünk tartja, a Rampage-ben pedig a pusztításon a hangsúly. Ha tehát mindig is arra vágytál, hogy egy péksüteménnyel verj szét mindent, ami a szemed elé kerül, itt van a te játékod.
Valentin-napi trailer jelent meg az Until Dawnhoz Holnap van a szerelmesek ünnepe, így a Supermassive Games úgy döntött, egy hangulatos kis videóval emlékeztet mindenkit a nyáron érkező Until Dawnra. A játékról még nem sokat tudni, az azonban biztos, hogy a slasherek rajongói nem fognak csalódni. Nyolc barát, egy pszichopata gyilkos, vér, belek, és halálhörgések. Mi mást is mondhatnánk, előre is boldog Valentin-napot minden kedves olvasónknak!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. otherl
2015.02.14. 00:43
"Reméljük, a film technikailag kidolgozottabb lesz, mint az Assassin's Creed Unity, és az első pár hónapban nem egy hang nélküli, klingon nyelven feliratozott, fekete-fehér változat megy majd a mozikban."

Mi van? Nem bírod a művész mozit?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. zorrd023
2015.02.14. 02:14
Ez a múltit minden hova orrba szájbával már teli van a ..... Nem mindenkit érdekel a múlti. Ha van is egy egy cím amit hajlandó vagyok pl én multiban nyomni az is kevés, és ha nem valódi barátokkal akkor a fax se akar a sok chetaterrel játszani/vagy csak a játék olyan hogy az önismétlése miatt unalomba fullad számomra. Én például szétunnám magam ha COD BF stb-t kellene x órát nyomnom ugyan azokon a pályákon stb.
Igen is nagy igény van az egyjátékos módra, sőt egy egy multis címen kívül a többibe full felesleges a multiplayer . Ha jó a játék akkor lesz célközönség aki megveszi, de manapság inkább a sok szart adják ki multival vagy online beléptetéssel, mert félnek a kalózoktól... De legyen jó a játék és megveszi az ember. Viszont ha szar azon nem segít hogy még a folytonos net stb is kell neki. Én is volt hogy virágboltit toltam egy egy címből. Ami megérdemelte hogy megvegyem meg is van. De sok még a letöltési időt és sávszélt sem érte meg... Azt meg ne várják el hogy amivel ingyen sem játszok mert annyira minősíthetetlen hulladék, azért majd kemény pénzeket fizetek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. abel0317 other...
2015.02.14. 12:41
Majd mikrotranzakciókkal javíthatsz a film nézhetőségén
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.02.14. 17:13
a szezonberlettel pedig megtekintheted a fontos kimaradt reszleteket tovabba engedelyezik a 3D -s megjelenitest
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller
2015.02.15. 09:59
Miért is foglalkozik egyáltalán bárki is a The Order 1886 játékkal?

Jaaah, mert jó a grafikája. Ennyi. Ez az összes feature ami megemlíthető a játékról. És mindenki ezen rugózik. Ezen kívül abszolút semmi különleges dologról nem beszéltek még a fejlesztők. Zéró.

Ennyit arról, hogy nem a grafika adja el a játékokat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. deviant01
2015.02.15. 13:31
"Far Cry negyedik epizódjából hétmilliót, míg a The Crewból mindössze kettőt"

Ennyit a multi uralmáról
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. IcolumboI devia...
2015.02.16. 11:48
Csak félig adnék igazat neked. Tény, hogy hátrány néhány játékos számára, ha egy játék csak online játszható, de a The Crew sikertelenségét nem csak ez okozta. Ez a játék a marketing áldozata lett. Emlékszem az első trailerekre, milyen csoda grafikát és milyen új megoldásokat ígértek. A végén még az autók fizikája is olyan mintha a 2000-es évek elején járnánk, nem beszélve a grafikáról és az indokolatlanul magas gépigényről. Az egésznek olyan utóíze maradt számomra, hogy ez a játék le van butítva, mivel sokkal jobban is elsülhetett volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!