iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.02.23.

Dátum | 2015. 02. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Így mutat a PS4-es Dark Souls 2 A Digital Foundry hetekkel a megjelenés előtt már letesztelhette a Dark Souls 2: Scholar of the First Sint, és meg tudott erősíteni néhány dolgot. Például azt, hogy a játék 1080p-ben fut, és viszonylag stabilan hozza a 60fps-t, bár néha azért még meginog.
Valószínűleg alfatesztet kap a The Division A Reddit drága felhasználói kutakodtak kicsit a The Division hivatalos weboldalán, és azt vélték felfedezni, hogy található benne egy egyelőre hivatalosan nem látható rész, ami a közelgő alfatesztre mutat. Az oldalon egyelőre nem jön be semmi, valószínűleg akkor élesedik majd, amikor hivatalosan is megerősítik a tesztet.
Nézzük végig a Yakuza Zero demóját Több mint egy órányi játékmenet videónk van a Yakuza Zero PS4-es demójában, melyet 1080p60fps-sel rögzítettek. Mivel a játék egyelőre csak Japánban jelenik meg, így a demóban is japánul beszélnek a karakterek. A végleges anyag március 12-én jelenik meg, és csak reménykedni tudunk, hogy előbb-utóbb eljut hozzánk is.
Profi CS:GO-játékost bérelt fel, hogy játsszon a testvére ellen A Counter-Strike: Global Offensive egyik rendszeres streamere, Kyente úgy tervezte, hog jó napja lesz: rommá lövi a tesóját annak szülinapi CS:GO streamjében. A tesó azonban valószínűleg számított erre, úgyhogy titokban felkérte a profi Mitch "DUM0RE" Greent, hogy az ő nevével játsszon a bátyja ellen. Ami ez után következik, az egészen zseniális, főleg, hogy Kyente még egy 1v1 párbajra is kihívta a testvérét. Érdekes módon a tesó sosem veszítette el a fejét.
Aganos is csatlakozik a Killer Instinct harcosaihoz A terveknek megfelelően remek ütemben bővül a Killer Instinct: Season 2, most éppen Aganos csatlakozik majd a csapathoz február 27-én. Ráadásul szokás szerint megkaptuk a kedvcsinálót a következő karakterhez is. Ő nem más lesz, mint Ghost Girl, aki pontosan olyan, mintha egyenesen egy japán horrorfilmből lépett volna ki.
Egy hét alatt zöld lámpát kapott az Underworld Ascendant Mindössze egy hétig volt fent a Steam Greenlight oldalán az Underworld Ascendant, de máris megkapta a zöld utat. A játék 20 napja indított a Kickstarteren, és a szükséges 600 ezer dollárból már 524 ezer dollárt meg is kapott. A projekt mögött olyan veteránok állnak, mint Paul Neurath, Chris Siegel és Steve Pearsall, akiknek a nevéhez fűződik többek között a Thief, a System Shock, meg persze az eredeti Ultima Underworld.
Így néz ki a Dragon Quest Heroes PS3-on és PS4-en Ugyan a játék nyugati megjelenését egyelőre továbbra sem jelentették be, de meglepődnénk, ha előbb-utóbb ne érkezne meg. Ha pedig megérkezik, akkor a lenti két videónak köszönhetően tudni fogjuk, milyen különbségek vannak a PS3 és a PS4 között.
Ezt tanulta a Visceral a Battlefield Hardline bétából Ahogy arról már korábban írtunk, több mint 7 millióan próbálták ki a Battlefield Hardline bétáját, és a játékosok rendkívüli mennyiségű visszajelzést adtak a fejlesztőknek. Összesen 2,8 milliárd dollárt loptunk el és 3,8 millió széfet törtünk fel a Heist játékmódban, a Hotwire-ben pedig 38 millió autót használtunk. A játékosok 55%-a választotta az Operator karakterosztályt, így ez lett a legnépszerűbb, és a meccsek 57%-át a rendőrök nyerték meg.
Visszatér a Heavenly Sword művészeti igazgatója Hugues Giboire, a Heavenly Sword művészeti vezetője visszatért a Ninja Theoryhoz, hogy az új AAA-indie játékukon, a Hellblade-en dolgozzon. Főleg azért volt rá szükség, mert az előző művészeti igazgató, Stuart Adcock valamint a vezető karaktergrafikus, Claire Blustin lelépett a csapattól, és a játékiparon kívül szeretne boldogulni. A Ninja Theory egyébként rendkívül örül annak, hogy végre PC-re fejleszthet, bár a Hellblade megjelenik majd PS4-en is. "Szerintünk a PC olyan lehetőségeket ad nekünk, amikről korábban nem is álmodhattunk. Ebben a projektben mindent másképp csinálunk, jóval hatékonyabbak akarunk lenni, így eltérünk a hagyományos konzolos fejlesztési modelltől. Persze ma már a konzolok is követik a PC-t sok mindenben, de szerintem évekkel a PC és a Steam mögött vannak" - szól a Ninja Theory blogbejegyzése. Elérhető a Final Fantasy koncertalbum A Final Symphony néven futó album a Final Fantasy VI, VII és X zenéit tartalmazza, ahogy azt koncert-körülmények között játssza a London Symphony Orchestra. Az albumon összesen 11 szám található, amiből 18 percet a hatodik rész, 45(!) percet pedig a hetedik rész tesz ki. Az előadást egyébként maga a Square legendás zeneszerzője, Nobou Uematsu rakta össze, aki elmondta, eszméletlen élmény a London Symphony Orchestrával dolgozni. A teljes album megvehető az iTuneson.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shinjiii
2015.02.24. 11:10
Kétségtelenül ezen FF részek sikere a legnagyobb, de én szívesen láttam volna még a IX-ből is néhány darabot, nálam az a top első. Ettől függetlenül pedig érdekes jelenség, hogy még mindig ebből a néhány részből próbálnak profitálni. Tényleg el lehet adni ugyanazt más csomagolásban újra és újra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!