iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.03.13.

Dátum | 2015. 03. 13.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Sokat kell még várni a Cyberpunk 2077-re Egyhamar nem jelenik meg a Mike Pondsmith asztali szerepjátéka alapján készülő Cyberpunk 2077. A CD Projekt RED ügyvezető igazgatója, Adam Badowski szerint a prioritások egyértelműek, és 2015 a Witcher-trilógia harmadik részéről fog szólni, így az E3-on sem számíthatunk semmire a játékból. Ráadásul a CP 2077 fejlesztésével megbízott részleget jó ideje átalakították a Geralt kalandjait bemutató program munkálataihoz, így jó ideje senki sem dolgozik rajta. Mindezekből logikusan következik, hogy a stúdió munkatempóját ismerve, 2016 közepe-vége előtt garantáltan nem jelenik meg a disztópikus, mamutcégek és alvilági szervezetek uralta jövőben játszódó sci-fi CRPG. Jason is szerepel majd a Mortal Kombat X-ben Jó ideje pletykáltak már arról, hogy a slasher filmek egyik legemblematikusabb alakja is játszható karakterek lesz a Mortal Kombat X-ben, ám a hivatalos megerősítés stílusszerűen csak ma érkezett meg. A tinédzserek érzelmek nélküli, élőhalott rémét a Kombat Pack birtokosai irányíthatják majd. A harminc euróért árult kiegészítőt megvásárlók Jasonon kívül még két meg nem határozott, de a korábbi részekben is szereplő harcost kapnak, akik a hokimaszkos sorozatgyilkoshoz hasonlóan más franchise-ból jöttek át vendégszerepelni. Továbbá jár még egy szamurájos tematikájú skin-gyűjtemény is a rajongóknak.
Launch Trailer érkezett a Bloodborne-hoz Bár még közel két hetet kell várni a megjelenésére, már launch trailert kapott a leginkább a nehézsége miatt híres-hírhedt Dark Souls, és King's Field játéksorozatairól ismert From Software akció-RPG-je, a Bloodborne. A PS4-exkluzív alkotásban Yharnam városában kalandozhatunk majd, aminek lakóit egy titokzatos betegség ocsmány, deformált szörnyetegekké változtatta.
Novemberben tartják a BlizzCont A Blizzard rendezvényét idén november hatodikán, és hetedikén tartják majd meg. Számos bejelentés várható, a látogatók pedig a fejlesztőkkel való beszélgetés lehetőségén kívül pénzdíjas versenyeken is megmérettethetik magukat. Már ha ki tudják fizetni a 199 dollárba kerülő jegyeket, amiből egy háztartás maximum négyet vásárolhat. A belépőket április tizenötödikén és tizennyolcadikán lehet majd megvenni, és sejthető, hogy a borsos ár ellenére is pillanatok alatt el fognak fogyni. Akit tehát akár látogatás, akár jegyüzérkedés miatt érdekelne a dolog, legyen résen, különben hoppon marad. Vezethető kanapé a Battlefield Hardline-ban A cím nem elírás. A Battlefield szériának mindig is szerves részét képezték az elborult easter eggek, és ez úgy néz ki, hogy a Hardline esetében sincs másképpen. A kanapé a Dust Bowl pályán lelhető fel, és a Hotwire játékmódban vezethetjük. A Merica névre keresztelt „jármű” azon kívül, hogy tekintélyes sebességgel képes repeszteni az úttalan utakon is, nem csekély pszichológiai értékkel bír. Hiszen, kevés megalázóbb és demoralizálóbb dolog létezhet annál, mint hogy az embert elcsapja egy százötvennel száguldó bútordarab.
A februárt Link nyerte meg az Egyesült Államokban A Nintendonak mostanában kevés oka van az örömre. A Wii U-t roppant bajos lenne sikertörténetként beállítani, és a céget gyakran támadják a Let's Play videókkal kapcsolatos, életidegen politikája miatt is. Ám 2015 februárjában a cég komoly fegyvertényt könyvelhetett el. A 3DS-re kiadott The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D-ből a fizikai és digitális kópiákkal együtt hozzávetőlegesen 515 ezer példányt értékesítettek az Egyesült Államokban. Link felújított története olyan játékokat utasított maga mögé, mint az Evolve, vagy a The Order 1886. Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik a Goat Simulator A Coffee Stain Studios sikerjátéka, amiben a játékos egy kecske bőrébe bújva kell, hogy minél nagyobb káoszt és pusztítást okozzon, a Double Eleven gondozásában teszi majd tiszteletét a Microsoft konzoljain. A redmondi óriás játékgépei mellett voksolóknak a tervek szerint már csak áprilisig kell várniuk, aztán a kezeik közé kaparinthatják a fejlesztő által a „világ legostobább játékaként” jellemzett címet. A bejelentéshez természetesen videó is dukál.
Így néz majd ki a Halo 3 ODST Xbox One-on Két, kedvcsináló kép érkezett a Halo 3 ODST feljavított grafikájú Xbox One-ra megjelenő változatához. A látványra a képek alapján aligha lesz panasz, de abban nagyon bízunk, hogy ez alkalommal egy valóban kész játék kerül majd ki a 343 Industries programozóinak keze alól.
Nemsokára jön a Dead Rising film Március huszonhetedikén debütál a Sony Crackle-nek nevezett streaming alkalmazásának segítségével megtekinthető Dead Rising: Watchtower. A filmre mindenképpen fel kell hívni a zombis játéksorozat rajongóinak figyelmét, ugyanis annak minőségét elnézve komoly egészségügyi kockázatot jelent számukra a megnézése. A zs-kategóriás horrorról mindent elmond, hogy azt a Leprechaun: Origins rendezője, Zach Lipovski jegyzi, aki minden bizonnyal igen tehetséges művész, csak lehet, hogy a filmek helyett inkább a festészettel kéne foglalkoznia. Érdekesség, hogy bár az alkalmazás a Sonyé, mégis az Xbox 360 és Xbox One tulajok nézhetik majd meg előbb. Nekik csak március huszadikáig kell várniuk, a többiek csak egy héttel később térhetnek ki a hitükből. Véleményem szerint ennél aljasabb húzás még nem volt, és nem is lesz a konzolháborúk történetében...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Kerty
2015.03.13. 23:13
Ez a vezethető kanapé dolog nemvolt már kilőve a mostani Saint's Row-ba?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. HiperHunte... Kerty
2015.03.13. 23:24
Az egy fotel volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.03.14. 00:44
Afenébe tényleg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim
2015.03.14. 01:09
Lassan már a világtörténelem összes fiktív karaktere szerepel MK-X-ben közben csesznek Kintarot visszarakni ... franc esne már beléjük, komolyan!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. HeverAdam Asagr...
2015.03.14. 02:49
Erre szokták azt mondani, hogy "csak várd ki a végét" Egyébként is a készítők elég sok karaktert mutattak be az elmúlt napokban-hónapokban és hát ha Kintarot is előkerül majd
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. PahaH
2015.03.14. 13:57
Személy szerint Motarot szívesebben látnám,mint ezt a maszkos csókát,de ez van.
PC-re vagy valamelyik konzolra fogjátok megvenni a Mortal Kombat X-et?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Korb_Zolta...
2015.03.14. 14:48
Én Pc-re gondoltam, de félek a multis dolgoktól már előre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dmakay
2015.03.15. 17:23
Kedves Szerkesztők!
Nem tudok róla, hogy lesz Porszopás nevű pálya a játékban. DE izgi lenne! Légyszi beszéljétek rá a Visceralt a kedvemért!
Make love Not war!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Freelancer dmaka...
2015.03.15. 18:18
Köszi a korrigálást, át is lett írva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!