iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.03.19.

Dátum | 2015. 03. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Első előzetesén az Adam Sandler-féle Pixels film A videojátékos-katasztrófafilm a Sonytól és Adam Sandlertől, nos... hát eddig sem tűnt túl bíztatónak, és a lenti előzetes megtekintést követően sem tűnik feltétlenül tűnik annak.
Ez az új Lexus... a Gran Turismoban A Lexus LF-LC GT Vision Gran Turismo kifejezetten a 2012-es 2012 LF-LC coupé koncepcióra épít, de persze a valóságban sosem jelent meg végül ebben a formában - a Gran Turismo 6-ban azonban most elérhető egy frissítést követően.
Tovább csökken a Rovio profitja De nem azért, amire gondolnánk! A mobilos játékaik ugyanis továbbra is kelendőek, az ezekből származó bevétel 16%-kal 110,7 millió euróra nőtt az elmúlt üzleti évben. Viszont gyakorlatilag minden más iránt megszűnt az érdeklődés. Az embereknek nem kell már az Angry Birds plüssállat, sem a külföldön forgalmazott üdítőital és egyéb merchandise. Ennek következtében az elmúlt üzleti évben 73%-kal csökkent a Rovio profitja, mindössze 10 millió euróra. Összehasonlítás képpen ez 36,5 millió euró volt 2013-ban és 76,8 millió euró 2012-ben. Terry Pratchett előtt tiszteleg az Elite: Dangerous A napokban elhunyt író előtt rója le tiszteletét a Frontier Developments azzal, hogy betettek a játékba egy Pratchett's Disc nevű starportot. Michael Brookes producer elmondta, szinte az egész csapat nagy rajongója volt Pratchett írásainak, és rendkívül letörte őket, amikor eljutott hozzájuk a halálhíre.
Egy újabb "ality"-vel bővül a Mortal Kombat X A fatality és a brutality mellett egy újabb befejezési móddal bővül a Mortal Kombat X. Hogy mivel, azt egyelőre nem tudjuk, még csak Ed Boon pedzegeti a dolgot Twitteren. Mivel egy harmadik fajta véres kivégzést nehéz elképzelni, talán ez valami viccesebb dolog lesz. Talán visszatér a babality?
Áprilisban jön a Carmageddon: Reincarnation A Stainless bejelentette, hogy április 23-án jelenik meg a most éppen Steam Early Accessen elérhető játék. Az anyagban helyet kap egy karrier mód 16 fejezettel, valamint egy maximum nyolcfős multiplayer őrület. Összesen kilenc pálya kerül be kezdéskor és 25 jármű.
Aranylemezre került a Borderlands: The Handsome Collection A csomag, amely tartalmazza a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel játékokat, valamint az összes letölthető tartalmat, a mai napon aranylemezre került. Március 27-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, így végre az új konzolok sem maradnak Borderlands nélkül. A második évadra jobb lehet a Life is Strange lipsyncje A Life is Strange ugyan jól sikerült, de filmes jellegét néha kicsit megborítja a tény, hogy a karaktermodellek ajkai nem minden esetben mozognak a szövegnek megfelelően. Michel Koch, a játék vezető fejlesztője elmondta, ezzel sajnos már nem tudnak mit kezdeni az első évadban, de ha eljutnak odáig, hogy lesz második, akkor kijavítják. "Amikor elkezdtük a projektet, úgy döntöttünk, hogy a büdzsé jelentős részét az írásra és a szinkronszínészekre fordítjuk, hiszen ők nagyon fontosak. Ezért viszont olyan döntéseket kellett meghoznunk - például a karaktermodellekkel -, hogy most már nem tudunk velük mit kezdeni. Tudjuk, hogy ez egy gyengébb pontja a játéknak, de azért még mindig egész jól működik" - fejezte be. Előkerültek a Halo 3 elveszett átvezetői Ahogy a második részből előtte, úgy a Halo 3-ból is számos átvezetőt kivágtak végül. Most egy felhasználónak sikerült ezeket leszedni a játék lemezéről, és felraknia őket YouTube-ra, de persze befejezetlenek, és nem véletlenül nem használták őket.
Újra levédette a Sony a The Last Guardiant Nem kell aggódni! A Sony ugyan eredetileg engedte lejárni a The Last Guardian védjegyét, de azóta már újra bejegyezték, úgyhogy minden rendben. A Sony nem kommentálta az esetet, de a fejesek minden egyes alkalommal megjegyzik, hogy a játék készül.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. noPublicFG
2015.03.19. 17:15
Nehéz eldönteni, hogy ez a Pixels mennyire akar komoly lenni, mert viccesnek kevésbé mondanám.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2015.03.21. 22:49
Ennek a Pixels filmnek az alapötlete nem is olyan rossz, kár hogy egy ilyen tré film lesz belőle.

Pedig meg néztem volna egy Contact-hoz hasonlító filmet, ahol az alien-ek a videójátékaink alapján kommunikálnak velünk, érdekes lett volna...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!