iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.06.02.

Dátum | 2015. 06. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Augusztusban állnak le az Infinite Crisis szerverei A Turbine ma hivatalosan is bejelentette, hogy a mai naptól kezdve már nem dolgoznak a játék fejlesztésén, augusztus 14-én pedig a szerverek is végleg leállnak, és ezzel megszűnik létezni az Infinite Crisis. A kettő közti időszakban egyébként továbbra is elérhető és ingyenes marad a játék. Ezzel a MOBA-játék talán minden idők legrövidebb pályafutását produkálta: ugyan a fejlesztését még 2011-ben jelentették be, és 2013-ban elkezdődött a bétateszt, a végleges változat csak most márciusban jelent meg. Sword Coast Legends - minden PC-s együtt játszhat A Dungeons & Dragonts 5. kiadására épülő, klasszikus party-alapú szerepjátéknak készülő Sword Coast Legends egy nagy együttműködés a Wizards of the Coast, az n-Space, a Digital Extremes, és a Dragon Age: Origins vezető fejlesztője, Dan Tudge között. A játék azonban nem csak Windowsra, hanem Linuxra és Macre is megjelenik majd, a készítők pedig elmondták, hogy ezen platformok között gond nélkül működik majd a közös multiplayer. A játékosok egyébként arra a platformra válthatják be a kulcsaikat, amelyikre csak akarják. Holnap Fallout 4 bejelentést kapunk Legalábbis minden bizonnyal, a Bethesda ugyanis elindított egy teaser oldalt, aminek a visszaszámlálója holnap este jár le. Ugye nem felejtettétek el, hogy a Bethesda idén először saját konferenciát tart az E3-on? Vélhetően akkor kapjuk meg a Fallout 4 teljes leleplezését is, de addig sem szeretné a kiadó, ha elfeledkeznénk róla... Batman Arkham Knight - Harley Quinn sem maradhat ki A kicsit elmeroggyant, kicsit ripacs, de azért közkedvelt Harley Quinn sem marad ki az új Batman-játékból, sőt, nagyon fontos szerepet kap a hölgy. Ennek megfelelően a friss előzetes végre teljesen róla szól.
Dark Souls 3 bejelentést kaphatunk az E3-on A VG247 saját, belsős forrásra hivatkozva hozta le, hogy az E3-on bejelenti a From Software a Dark Souls 3-at. A legjobb azonban, hogy az információk szerint a játékon maga Hidetaka Miyazaki mester dolgozik, és valószínűleg a Sony E3-as konferenciáján leplezik majd le. Ha ez igaz, akkor viszonylag korai leleplezést kapunk, hiszen a Bloodborne nem olyan régen készült csak el, ráadásul további kiegészítések várhatók hozzá, illetve a Dark Souls II új verziója is most jelent meg, így tehát a From Software vélhetően nem nagyon tudhatott még érdemi munkát végezni a harmadik részen. Nem Androidra épül a Ninteno NX Éppen a tegnapi aprókban szellőztettük meg a pletykát, mely szerint a Nintendo új konzolja(i) az Android operációs rendszerre épülnének, de a cég máris cáfolt. A Nintendo képviselője a Wall Street Journalnak mondta el, hogy ebben "semmi igazság nincs", és hogy nem érdemes hinni a pletykáknak. PC-re is megjelenik a Final Fantasy Type-0 HD A Square Enix hivatalosan is bejelentette, hogy a Steamen keresztül PC-re is megjelenik a Final Fantasy Type-0 HD. Az eredetileg PSP-re kiadott játék pár hete felújítva jött ki Xbox One-ra és PS4-re, de ahogy mostanában lenni szokott, a PC-sek is megkapják a maguk Final Fantasy-adagjukat. Pontos dátumot egyelőre nem tudunk, de nem lennénk meglepődve, ha a Square Enix a saját E3-as sajtókonferenciáján jelenté be, további információkkal együtt. King's Quest videónapló Folytatódik a játék köré készített videonapló-sorozat. A szinkron és a grafika után ezúttal egy másik nagyon fontos elem, a zene kerül terítékre. A King's Quest ősszel jelenik majd meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re.
Az új konzolokra is megjelenik a Bothers: A Tale of Two Sons A rendkívül megható indie játék vélhetően hamarosan elkészül Xbox One-ra és PS4-re, ugyanis Németországban már a korhatár-besorolásért felelős hivatalnál jár az ügy. Ezen kívül szintén a németektől tudtuk meg, hogy Gore and Cannoli is tervben van a már létező PC-s változat mellett PS4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra, és azt is (ami amúgy már nyílt titok), hogy a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing hamarosan jön Xbox One-ra. Folytatódik a Dragon Age: Inquisition története A BioWare vonatkozó csapata egyelőre nem kezdett bele újabb nagy projektbe, ugyanis továbbra is érkeznek majd DLC-k a Dragon Age: Inquisitionhöz, ezek pedig a történetet (is) folytatják a jövőben. A terv egyébként az, hogy a Dragon Age befejezése után a fejlesztők egy jelentős része átáll az új Mass Effect befejezésére. Atomkemény játékos a Bloodborne-ban A Bloodborne nyilvánvalóan nem elég nehéz (pedig de). A lenti videóban látható játékos ugyanis úgy győzi le a főellenségeket, és viszi végig a játékot, hogy nem lép szintet, nem használ gyógyító italt, nem idéz meg segítséget, és még a parryzésre szolgáló fegyvert sem veti be.
Levédette a Bungie az Eververse nevet Május végén több védjegyet is kérvényezett a Bungie az Eververse névre. Ezekből az első csak a sima videojátékokkal kapcsolatos kulcsszavakat említi (szoftverek, játékok, hozzájuk kapcsolódó merchandise, stb.), a következő azonban már Eververse Tradinc Co. néven említi a történetet. Egyelőre persze nem tudjuk, hogy miről is van szó, de könnyen lehet, hogy valamiféle átfogó aukciós ház és kereskedési lehetőség érkezik a Destinybe. Ez is egy olyan dolog, amit a játékosok már régóta kérnek a fejlesztőktől, de egészen eddig nem kaptak konkrét választ arra, hogy megvalósulhat-e. A Bungie a következő kiegészítőre ígér nagyobb változásokat a Destinyvel kapcsolatban, így könnyen lehet, hogy az Eververse is akkor érkezik - így talán be is jelentik majd az E3-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Meteoreso
2015.06.03. 06:07
Tud valaki magyar nyelvű közvetítést a Bethesdáról délután ?
Könyörgöm a Fallout 4 legyen please God Please
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kerub88 Meteo...
2015.06.03. 12:57
Persze hogy F4 lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mainframe
2015.06.03. 16:25
Eléggé úgy tűnik, hogy F4 https://www.youtube.com/watch?v=GE2BkLqMef4
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!