iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.01.13.

Dátum | 2016. 01. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Frissítést kapott a PlayStation 4 Ami kereken 260MB-ot foglal, változások tekintetében pedig mondhatni, hogy a szokásos dologról van szó: javult a rendszer teljesítménye és stabilitása. Mindig keményen dolgozik a Hearthstone csapata A Hearthstone: Heroes of Warcraft egy rendkívül népszerű kártyajáték, és mint ilyen, a felhasználók egy része állandóan elégedetlenkedik. Valaki mindig kevesli a tartalmat, vagy változásokat akar, a Blizzard pedig nem tud folyamatosan mindenkinek a megelégedésére lenni. Éppen ezért érezte úgy Ben Brode, a Hearthstone egyik vezető dizájnere, hogy a lenti videóban elmagyarázza mindenkinek: a fejlesztőcsapat bizony folyamatosan keményen dolgozik, csak éppen a dolgok nem olyan egyszerűek. Alaposan át kell gondolniuk, milyen tartalmakkal és további szabályrendszerekkel bővítik a játékot, és a kiegészítőket vagy frissítéseket nem érdemes túl korán bejelenteniük, ezzel ugyanis még inkább fokoznák a türelmetlenséget, vagy éppen csalódást okoznának, ha végül mégsem a terveknek megfelelően készülnek el a dolgok.
Befejeződött a gyűjtés a Psychonauts 2-re Lezárult a kampány a Fig-en, és összesen 3,8 millió dollár jött össze a fejlesztésre, ami fél millióval több, mint a Double Fine által kért 3,3 milliós összeg. Persze ez csak a teljes büdzsé egy részét teszi ki, hiszen emellett maga a stúdió is belerak egy jelentősebb összeget, és sikerült egy külső támogatót is találni (aki nem Notch). Alakul a Morrowind többjátékos módja Azok számára, akik hozzám hasonlóan azt gondolják, hogy újabb generációs Elder Scrolls-játékok túl egyszerűen és buták, valószínűleg örömhír, hogy sokan még mindig foglalkoznak a legendás Morrowinddel. Ezzel kapcsolatban az egyik legfontosabb, hogy OpenMW néven készül egy nyílt forráskódú, teljeskörű modkészítő eszköz, ami a fejlesztők ígéretei szerint a legnagyobb mélységekig engedik majd módosítani a 2002-es játékot. Ennek az egyik ága az, hogy megvalósítható lesz a többjátékos mód is, amit azonban a készítők azelőtt nem akarnak publikálni, hogy az OpenMW teljesen el nem készül. Mikor fog elkészülni? Nos, jelenleg 0.37-es verziónál tart, szóval valószínűleg még sokáig kell várnunk. Azt mindenesetre a többjátékos móddal foglalkozó programozók már most leszögezték, hogy az MMO-szerű lehetőségek valószínűleg sosem fognak megvalósulni, de egy kooperatív mód nagyon is lehetséges.
PlayStation VR - a legerősebb felhozatal idén Technológiailag lehet, hogy nem a legfejlettebb a PlayStation VR, de ár tekintetében valószínűleg nyerő lesz, és ha hihetünk a GameStop vezérigazgatójának, akkor játékfelhozatalban is. Paul Raines ugyanis most azt nyilatkozta, hogy a VR-os címek képezik a videojátékos üzletek jövőjének egyik legfontosabb részét, és jelenleg úgy tűnik, hogy a PlayStation VR rendelkezik majd a legjobb felhozatallal az első időszakban. "Rengeteg tartalmat várunk a virtuális valósággal foglalkozó platformokra, de amit jelenleg látok, az alapján egyértelmű, hogy a Sony felhozatala lesz a legerősebb" - mondta az úriember. De a szoftvereken kívül általánosan is elmondható, hogy a VR-tól komoly forgalmat vár a GameStop, hiszen valahol a különböző kiegészítőket is meg kell vásárolni, amik szükségesek a tökéletes élményhez. Ebben pedig a GameStop készségesen áll majd az amerikai vásárlók rendelkezésére. Unravel- korai hozzáférés az Origin Access-előfizetőknek Az Origin Access előfizetői (és vélhetően Xbox One-on az EA Access-előfizetők) pár nappal korábban férnek hozzá az Electronic Arts új játékaihoz, és nem lesz ez másként az Unravel esetében sem. Az előfizetők ráadásul egyfajta demóként tíz órát játszhatnak vele, ám ebben az esetben a kiadó azt már elfelejtette hozzátenni, hogy a korábbi példákkal ellentétben ezúttal csak az első két pálya lesz hozzáférhető. Furcsa változás ez a tavaly megjelent játékokhoz képest, és azt gyanítjuk, hogy erre egész egyszerűen azért volt szükség, mert tíz óra alatt végig lehetne vinni a játékot, vagy legalábbis annak jelentős részét.
Figyelem, Naruto-rajongók! Február 5-én ugyanis egy Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm gyűjtemény érkezik, kizárólag PlayStation 3-ra, ami a következő játékokat tartalmazza: - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst Pár nappal korábban, egészen konkrétan február 1-jén pedig érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a sorozat új része, a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4. Új előzetesen a The Division Valójában az előzetes tegnap került ki a netre, de akkor még nem hivatalosan, így a Ubisoft mindent meg is tett annak érdekében, hogy eltávolítsa azt. Mára úgy tűnik, hogy a kiadó beletörődött a sorsába, és inkább fennhagyta a trailert, ami megmutat néhány olyan dolgot, amit korábban nem láthattunk - például a fegyverek testreszabásával kapcsolatban. Ezen kívül többet megtudhatunk a történetről, valamint látunk pár eddig ismeretlen helyszínt is.
Érkeznek a kárpótlások a PlayStation Network kimaradásáért Nem olyan régen számoltunk be róla, hogy a PlayStation Network majdnem egy napon át nem volt elérhető. Ebbe pedig nem csak a PS4 online rendszere tartozott bele, hanem például a PlayStation Video szolgáltatásai is. A Sony megkezdte a kompenzációk kiküldését, így mindenkinek érdemes ellenérőzgetnie az e-mail címét, habár valószínűleg az extra egy-két nap (nem tudni egyelőre pontosan) automatikusan hozzáadódik a felhasználói fiókunkhoz, ahogy korábban. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 - akcióban a Backyard Battleground Ahogy arról már írtunk, a Backyard Battleground egy teljesen új dolog lesz a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2-ben, ami tulajdonképpen kiváltja a menüket. Egy olyan központi világ ez, ahol elindíthatjuk a különböző játékmódokat, fejleszthetjük a karaktereinket, de már itt is csatákat vívhatunk egymás, vagy a mesterséges intelligencia ellen.
Tarantino producere vezeti az Activision filmes részlegét Úgy látszik, az Activision tényleg komolyan gondolja, hogy a világ legnagyobb szórakoztatóipari vállalatává válik, és ebben nagyon is számít a tévés és mozis részlegre, a pár hónapja megalapított Activision Blizzard Studiosra. A kiadó ugyanis most bejelentette, hogy a részleg vezetését az a Stacey Sher vállalta magára, aki korábban együtt dolgozott Quentin Tarantinóval számos filmen, például a Ponyvaregényen és az Aljas nyolcason is, de amúgy még rengeteg egyéb mozi és sorozat kötődik a nevéhez, és kétszer is jelölték Oscar-díjra. Az Activision filmes részlegének első terméke a Skylanders Academy nevű tévésorozat lesz, amit majd egy Call of Duty film követ. Az előbbit egyébként az az Eric Rogers írja, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Futurama, a Lie to Me, az NYPD Blue és a Brickleberry. Végül pedig... ...következzen az utóbbi hetek legjobb képe, amit maga Kojima mester szállított nekünk. Kommentár nem is szükséges.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. gtas
2016.01.14. 08:03
A Division is megkapta a maga kis downgrade-jét, remek Hála a kivételesen erős konzoloknak, amik bizonyára nem fogják vissza a játékok fejlődését...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Leon121
2016.01.14. 08:36
Kojima """"""mester""""""" még mindig tud egyre és egyre jobban öntelt, beképzelt seggfej lenni. Nehéz elhinni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Rimagras Leon1...
2016.01.14. 09:26
Miért is ez a véleményed...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Leon121 Rimag...
2016.01.14. 09:55
Elég a megnyilatkozásait olvasni, a játékaiban kétszázszor szerepel a saját neve - nem nagyon ismerek még egy ennyire egoista játékfejlesztőt, talán John Romero kivételével. Ez a bögrés kép is mi már?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Rimagras Leon1...
2016.01.14. 10:17
Tudod, milyen játékokat csinált?

Tudod, hogy mit csinált vele a Konami?

Szerinted egy általa kitalált és megvalósított világban miért baj, ha szerepel néha utalás önmagára?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Leon121 Rimag...
2016.01.14. 10:44
Nem, még sose hallottam róla, csak kedvem támadt beszólni...

Érdekes Warren Spector például sose érezte szükségesnek, hogy a Deus Exben minden pálya előtt és között megjelenjen a neve - és még lehetne neveket sorolni, akik többet tettek le az asztalra, mégse lengi őket körül saját maguk által is generált rajongás. Talán nem véletlen, hogy a Konaminak elege lett belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Rimagras Leon1...
2016.01.14. 10:57
A konami-nak mindenből elege lett, ami konzol és PC, megy a mobil és a pachinko piacra.

Elég nagy butaságokat hordasz össze.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Vazul267 Leon1...
2016.01.14. 11:07
Azért azt is nézd, hogy honnan származik a játék.
Arra fele eléggé bevett szokás, hogy kiírják ezerszer a stáblistát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. perneki Leon1...
2016.01.14. 11:11
Szerintem lengethetné magát jobban. Megérdemli. "Érdekes Warren Spector például sose érezte szükségesnek, hogy a Deus Exben minden pálya előtt és között megjelenjen a neve" szerintem ezért is csak a játékosai ismerik. Jobban kéne reklámozniuk magukat az ilyen emberek ne csak fanok ismerjék, hanem mindenki aki játszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. xenon77 Leon1...
2016.01.14. 11:40
+1 Öndicséret büdös, tipikus esete!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Rimagras xenon...
2016.01.14. 12:43
Ja, kár, hogy 9-10 pontos top játékokat csinált...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MastR
2016.01.14. 15:18
Kicsit fura hogy Kojima a kisujját tartja fel és nem a középsőt, de így se rossz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!