iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.01.16.

Dátum | 2016. 01. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Előzetesen az Assassin’s Creed Chronicles: India 1841-ben járunk, amikor is a Brit Kelet-indiai Társaság komoly összeütközésekbe kerül a helyiekkel. Aztán persze megjelennek a történetben az asszaszinok és a templomosok, és elszabadul a pokol, amit nekünk kell helyretennünk az Arbaaz Mir nevű karaktert alakítva. A megjelenés január 12-én esedékes PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.
Biztosan nem lesz multiplayer a Far Cry Primalban Habár eddig minden Far Cry tartalmazott többjátékos módot valamilyen formában, ez az új Far Cry Primalból teljesen kimarad. A készítők szerint erre nem az időhiány a magyarázat. Jason Paradise, a Ubisoft egyik közösségi menedzsere elmondta, már a fejlesztés elején eldöntötték, hogy nem foglalkoznak a multiplayerrel, helyette az egyjátékos módot tökéletesítik majd. Ráadásul nem is akárhogy: Paradise szerint teljesen újraalkották a korábbi Far Cry-részekre jellemző játékmeneti elemeket, hogy azok illeszkedjenek az ősköri környezetbe, ami rengeteg munkát jelentett. "Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk csinálni, a fejlesztőcsapatnak teljesen erre kellett koncentrálnia. Éppen ezért (habár nehéz döntés volt), de már az elején eldöntöttük, hogy kihagyjuk a többjátékos módot" - nyilatkozta. Ez lenne a Homefront: The Revolution megjelenési dátuma? A Crytek által elkezdett, majd a Deep Silver által továbbfejlesztett Homefront: The Revolution megjelenési dátumát valószínűleg idő előtt szivárogtatta ki az amerikai Targer áruházlánc. A bolt ugyanis már elfogad előrendeléseket a játékra, ami után a vásárló egy kártyát kap. Ezen pedig látható a dátum, ami egészen konkrétan május 17-ét jelöli meg. A kiadó korábban csak annyit árult el (miután tavalyról áttolták a játékot idénre), hogy valamikor 2016 elején várható egy többjátékos béta (először Xbox One-on), de a végleges megjelenésről eddig nem beszéltek.
Mi az, ami tetszik a Burnout és a Black rajongóinak? Nos, egyelőre nem tudjuk. A helyzet ugyanis az, hogy a Criterionból kivált tagok által alapított független Three Field Games azt ígéri, hogy következő játékuk mindkét Criterion-klasszikus rajongóinak igényeit kielégítik majd. A cím bemutatására már nem kell sokat várni, Alex Ward, a stúdió vezetője ugyanis elárulta, hogy már működik az anyag, és screenshotokat is tudnak készíteni belőle. A Burnout-sorozatot valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen a PS2-es korszak egyik legjobb árkád autós játékáról van szó - nekem legalábbis a Burnout 3 volt az egyik kedvenc játékom a konzolon. A Black sajnos már kisebb közönséget tudott elérni, pedig egy nagyon brutális és nagyon látványos FPS-ről van szó, amiből aztán sok más konkurens merített később. Az elemzők szerint még idén megjelenik a Nintendo új konzolja A neves japán elemzőcég, a Nomura Securities belsős információkra hivatkozva úgy nyilatkozott, hogy a Nintendo NX néven készülő új konzolja még idén megjelenhet. A cég szerint a bejelentésre valamikor március és május között lehet számítani, a végleges megjelenésre pedig az ünnepi szezonban. Ennek folyományaként pedig a vállalat az idei év második felében még kevesebb eladott Nintendo 3DS-re és Wii U-ra számít. Ahogy azt korábban megírtuk, a Nintendo NX valószínűleg egy konzolcsaládot foglal magában, amiben valószínűleg benne lesz egy otthoni és egy hordozható masina. A kettő ugyanolyan szoftveres és hardveres alapokra építkezik majd, így az egyes játékok kompatibilisek lesznek egymással, így nem várható olyan fajta játékhiány, mint például a Wii U megjelenését követően. Dátumot kapott a A Boy and His Blob Mármint úgy dátumot, hogy a játék már megjelent Wii-re korábban, de most érkezik Xbox One-ra, PS4-re, PC-re és PS Vitára. Hogy mikor? Nos, konkrét napot nem tudunk mondani, de valamikor január közepén, szóval hamarosan itt van. A PS Vita és a PS4-es verzió egyébként cross-buy-os, szóval elég az egyik platformra megvenni.
Shenmue 3 - nem járnak a Kickstarter-bónuszok a PayPal-on fizetőknek A történetünk ott kezdődik, hogy a Shenmue 3 a Kickstarteren 6,5 millió dollárt gyűjtött össze. Miután a kampány lement, tovább lehetett adakozni a PayPal-on keresztül, ahonnan már "csak" 202 ezer dollár futott be. Ezt követően a játék fejlesztői a Kickstarteren megszavaztatták a támogatókkal, hogy a PayPal-os kései fizetőknek is elérhetővé tegyék-e ugyanazokat a bónuszokat, amiket a közösségi finanszírozással foglalkozó oldalon támogatók is megkaptak. A szavazásban nem sokan vettek részt: a 65 ezer támogatóból mindössze 15 ezren, a szavazás végeredménye azonban azt mutatta, hogy a Kickstarter-támogatók benne lennének abban, hogy mindenkinek járjanak a bónuszok: 4670-en válaszoltak igennel, 4009-en pedig nemmel, tehát végülis szoros volt a dolog, míg messze a legtöbben arra voksoltak, hogy nekik mindegy. Végül a fejlesztő Ys Net arra jutott, hogy nem teszi elérhetővé a Kickstarter-bónuszokat a PayPal-on fizetőknek. Habár meg kell jegyezni, hogy itt valószínűleg csak az "exkluzív" bónuszokról van szó, különböző jutalmakat így is kaphatnak majd azok, akik későn szálltak be a játék finanszírozásába. Hamarosan jön PC-re és más platformokra a Final Fantasy 9 Pontos dátumot nem tudunk, de a Square Enix elárulta, hogy "hamarosan" megjelenik PC-re, iOS-re és Androidra a Final Fantasy 9. Az eredetileg PS1-re 2000-ben megjelent játék annak idején 5 millió példányban kelt el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Shinjiii
2016.01.07. 08:06
YEEEEEEEEHAAAAAAAA! FF9 androidra, alig várom! Emulátorral egy szenvedés nyomni ezeket az rpg-ket, ha lesz benne gyorsmentés, már első napos vétel! Végre valaki gondol a Square-nél arra a kisebbségre is, akit a 9. rész varázsa fogta meg! A legjobb zenével kísért és leghangulatosabb epizód!

A Black meg máig kérdés nálam, miért nem kapott folytatást. Egy olyan ütős fps volt PS2-re, ami bőven megelőzte a korát. Tökéletes volt a játék. Burnoutból van elég remake, kell a francnak már a 3. rész újra. Persze, legjobb húzócím nem vitás. De akkor már NFS Most wanted-ozom, az is hajaz rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bundii
2016.01.07. 09:51
01.16? odébb van az még
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. __tom_
2016.01.07. 09:51
Az Assassin’s Chronicles azt hittem vmi mobilos cucc, olyan "gyönyörűen" néz ki. Ehhez képest PS4, Xbox One, PC... ez komoly?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meteoreso
2016.01.07. 11:04
Ez a blog a Barbaba papa
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Solear
2016.01.07. 11:27
Tegyem a nyakába a Square-nek.. Mióta nekiláttak rókabőröket húzogatni a FF-król meg kiadni őket mobilra azóta reménykedem hogy egyszer eljutnak a 8-asig.. mikor a 7-esből készült rókabőrt bejelentették akkor már tűkön ültem hogy mostmár nincs más hátra, csak idő kérdése és legalább mobilra is megjelenik a 8 (ha eddig nem derült volna ki az egyetlen FF ami tetszett nekem) erre a gyíkok nem átugrották? Sad face..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!