iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.01.21.

Dátum | 2016. 01. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Star Wars Battlefront - Tatooine pálya érkezik Egyelőre hivatalos megerősítés ugyan nincs, de az Electronic Arts brazil részlege idő előtt megjelentette YouTube-on (azóta eltávolították), hogy a Star Wars Battlefront mindenféle ingyenes dologgal bővül majd a következő hónap során. Ezek között biztosan szerepel majd egy új pálya, ami a Tatooine-on játszódik, illetve új ruhák Luke és Leia számára. Újabb tíz cím vált visszafelé kompatibilissá Xbox One-on Habár az emulátor még mindig nem működik tökéletesen (több játék esetében is jelentősen leesik a framerate néhány szituációban), a Microsoft azért töretlenül bővíti a visszafelé kompatibilis játékok listáját. Ezúttal tíz új cím került rá, amik közül kiemelkedik a The Witcher 2: Assassins of Kings, és a Counter-Strike: Global Offensive, de itt a teljes lista: - Aegis Wing - Age of Booty - Counter-Strike: GO -Jeremy McGrath’s Offroad - Sam & Max Save the World - Skullgirls - Small Arms - Soulcalibur - Space Giraffe - The Witcher 2: Assassins of Kings Áprilisban jön PS4-re a Republique A lopakodós kalandjáték 25 dollárért érkezik majd PS4-re, egészen pontosan március 22-én. A játékot eredetileg még 2012-ben finanszírozta meg a közönség mobilos platformokra, majd megjelent PC-re is több epizódban, amiből a legutolsó tavaly decemberben érkezett meg. Az ötödik epizód a konzolos megjelenéssel egyidőben érkezik PC-re és mobilokra, a PS4-es változat pedig azonnal minden részt tartalmazza majd,
Előtölthető lesz a The Division bétája Ha minden a terveknek megfelelően alakul, akkor január 28-án elindul a The Division bétatesztje PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Azonban mivel a béta maga 26GB-ot foglal, a Ubisoft nagyon bölcsen úgy döntött, hogy előtölthető lesz anyag, egészen konkrétan két nappal korábban. A béta január 31-ig tart, szóval nem árt az előtöltés, érdemes minden percet kiélvezni. Holnaptól elérhető a Torment: Tides of Numenera Sokan 1999, a Planescape: Torment megjelenése óta erre a pillanatra várnak. Nos, ha csak nem támogattátok a játékot a korai időszakban, akkor még várhattok is, ugyanis holnaptól csak a korai befektetők férhetnek hozzá a játékhoz. Január 26-ra tervezik azonban a fejlesztők a megjelenést a Steam Early Access rendszerén belül, amikortól kezdve már mindenki befizethet a béta verziójú játékra. A Grand Theft Auto V teljes térképét elkészítik Minecraftban Egy neves YouTube-felhasználó úgy döntött, hogy összerak egy lelkes csapatot, aztán elkészíti a Grand Theft Auto V teljes térképét a Minecrafton belül. A projekt egyszerűen csak a "GTA 5 in Minecraft" néven fut, és már tavaly július óta dolgoznak rajta. Arról egyelőre nincs szó, hogy mikor készül el.
Játékos központú előadást tart a Microsoft A Microsoft február 25-én egy játékokra koncentráló médiaprezentációt tart majd San Franciscóban. Erről egyelőre semmit nem tudunk, azon kívül, hogy az Xbox-főnök Phil Spencer is felszólal majd az előadás során. Ha minden igaz, akkor arról fog beszélni, hogy mennyire kiemelkedően jó lesz a Windows 10 és az Xbox One következő időszaka a játékok szempontjából. Véletlenszerű harcok nélkül jön a Dragon Quest 7 A Square Enix megígérte, hogy a nyugaton megjelenő Dragon Quest 7 a japán szerepjátékokra jellemző véletlenszerű harcok nélkül érkezik majd - ehelyett minden ellenfél láthatóvá válik a térképen. Ezen kívül a kiadó megígérte, hogy csúcsminőségű fordítással látja el a játékot, így vélhetően nem számíthatunk majd olyan vicces félrefordításokra, és béna szövegekre, mint néhány másik JRPG-ben. Layers of Fear - művészet és horror A rendkívül stílusos független fejlesztésű horrorjáték, a Layers of Fear hamarosan kilép a Steam Early Access keretei közül. A végleges megjelenésre február 16-án lehet számítani a Steam mellett PS4-en és Xbox One-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. kisoe
2016.01.22. 08:46
Dragon Quest 7. az nem egy PS1-es 2001-ben megjelent játék? Vagy most a a hamarosan EU-ban is megjelenő 3DS verzió lesz így feltuningolva?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg
2016.01.22. 08:51
Kijött a Darkest Dungeon (vagyis early accessből teljes lett). Arról mikor lesz cikk?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. potocki mager...
2016.01.22. 20:30
A Darkest Dungeon szerintem is bőven megérne egy cikket. Kickstarter óta követem a fejlesztését, early access-ben szálltam be: a fejlesztők hozzáállása példaértékű, a játék zseniális.

When Darkest Dungeon goes terribly wrong:

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!