iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.01.27.

Dátum | 2016. 01. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az E3 helyett külön utakon járna az Electronic Arts Az Electronic Arts úgy döntött, hogy idén a hagyományos E3-as jelenlét helyett inkább saját bemutatókat szervez Los Angelesben és Londonban két nappal az E3 előtt. A klasszikus E3-as konferenciát sem a szokásos napon (ami ezúttal hétfőre, június 13-ra esne) rendezik meg, hanem egy nappal előtte, június 12-én vasárnap. Persze a külön események nem véletlenül vannak majdnem pontosan akkor, mint az E3 - a kiadó célja, hogy az E3-ra kilátogató érdeklődők és újságírók szabadon próbálhassák ki a játékaikat az E3 szokásos kötöttségei nélkül. Ennek folyományaként egyébként a kiadó felszabadította az E3-on lefoglalt szokásos standját is, egyáltalán nem állít majd ki konzolokat és PC-ket a saját játékaival. Nina Williams visszatér a Tekken 7-ben Az éppen zajló EVO 2016 alkalmával egy új előzetest mutattak be a Tekken 7: Fated Retributionből, amiben feltűnik egy klasszikus karakter, Nina Williams. A hölgy az eredeti játéktermes verzióban még nem szerepelt, azonban úgy tűnik, hogy később oda is bekerül majd egy frissítés útján. A Tekken 7 valamikor idén jelenik meg PS4-re.
50%-os hétvége a Rainbow Six Siege-ben A Ubisoft bejelentette, hogy a hétvégén 50%-kal több renown-t szerezhetünk a Rainbow Six Siege-ben - ez ugyebár a játékban felhasználó krediteket jelenti tulajdonképpen. Ennek köszönhetően még hamarabb juthatunk hozzá a különböző ügynökökhöz és különböző kozmetikai cuccokhoz, mint egyébként. Első teljes előzetesén az Angry Birds film A korábbi rövidebb kedvcsinálók után végre egy teljes előzetest kapott a Sonynál készülő Angry Birds mozifilm. Hivatalos megjelenési dátum továbbra sincs.
Ez egy koncepció rajz Sakaguchi mester új játékából Hironobu Sakaguchi, a Final Fantasy legendás alkotója, a The Last Story, a Blue Dragon és a Lost Odyssey mögött álló géniusz egy ideje már a mobilos Terra Battle fejlesztésével van elfoglalva. Ígérete szerint azonban hamarosan a stúdiója visszatér a gyökerekhez, és egy igazi konzolos játékot tesz le az asztalra. Hogy milyen műfajban és milyen formában, azt egyelőre még nem tudjuk, de az első koncepció rajzot már közölték a néppel, amit a The Last Story művésze, Kimihiko Fujisaka készített.
Eposzi szerver-karbantartást kap a Super Mario Maker Nagyjából két órával ezelőtt kezdődött, és még további 35 óráig tart majd a Super Mario Maker online szervereinek karbantartása, jelentette be a Nintendo. Nem is tudom, hogy mikor hallottam utoljára ilyen hosszú karbantartási időről. Megjelent a LEGO Marvel’s Avengers Igen, valamiért én is azt hittem, hogy ez a játék már régóta elérhető, de nem, csak most jelent meg - szokás szerint minden létező platformra a mikrón kívül. Hogy teljesen biztosak legyünk abban, hogy tényleg megjelent, kaptunk egy launch trailert is.
10 ezer dolláros ösztöndíjat ígér a Life is Strange fotóversenye A Life is Strange készítői már egy ideje behirdettek egy fotóversenyt "everyday heroes" néven, melynek célja az volt, hogy hétköznapi embereket fotózzunk le, miközben azok valami nagyon nem hétköznapit visznek véghez. A dolog annyira népszerű lett, hogy most már a DontNod stúdió egy 10 ezer dolláros ösztöndíjat ajánlott fel a nyertesnek, amit majd valamilyen formában a fotós karrierjének továbbfejlesztésére lehet fordítani. Ezen kívül a győztes megkapja az általa beküldött nyertes fotót bekeretezve és aláírva a fejlesztők által. Felkerült Steamre a Torment: Tides of Numenera Több, mint 16 évvel a Planescape: Torment megjelenése után végre a nagyközönség számára is elérhető a szellemi örökös, a Torment: Tides of Numenera. Igaz, a játék egyelőre csak a Steam Early Access rendszerén belül vásárolható meg, ami azt jelenti, hogy még nem végleges - de azért 45 dollárt elkérnek érte. Az InXile a Wasteland 2-höz hasonlóan innentől kezdve jelentősen szeretne együttműködni a közösséggel, és elkészíteni azt a szerepjátékot, amit a nép ténylegesen akar - hiszen ez a hozzáállás már bejött a Wasteland 2 esetében is. Ráadásul a Torment: Tides of Numenera eleve benne van a top 5 legnagyobb Kickstarteren indult projektben is, így vélhetően a pénz sem lesz túl nagy akadály.
Mostantól Európában is elérhető az Origin Access Az Xbox Live-on már régóta elérhető EA Access PC-s megfelelője az Origin Access, ami mostantól kezdve Európában is aktív, így mindannyian lecsaphatunk rá. Kereken havi 4 eurót kell fizetnünk, és cserébe ingyen hozzáférhetünk minden játékhoz a Vaultban, kedvezményeket kapunk az új megjelenésekre és a DLC-kre, valamint pár nappal korábban próbálhatunk ki minden új megjelenést. Készül a Hard Reset felújított változata Az új Shadow Warriorért is felelős Flying Wild Hog úgy döntött, hogy ideje lenne egy felújított változatot készíteni az előző generációs konzolokra és PC-re megjelent Hard Resetből. A 2011-es játék új verziója feljavított grafikát, újra kiegyensúlyoztt játékmenetet, új ellenfeleket és fegyvereket tartalmaz majd. A stúdió egyébként jelenleg a Shadow Warrior 2-n dolgozik, ami elvileg még ebben az évben megjelenik. A Hard Reset Redux szintén még idén jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shinjiii
2016.01.28. 08:02
Az Angry Birds állítólag májusban jön. Én befizetek rá a Deadpool-lal együtt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. huskydog17
2016.01.28. 09:30
Korrigálás a cikkhez:
A Hard Reset SOHA nem jelent meg előző generációs konzolokra, az PC exkluzív volt! Idén jön először konzolra!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07
2016.01.28. 18:16
Érdekes,hogy a Hard Resettel ennyit foglalkoznak.Anno nem tudtam sokáig játszani vele,elég unalmas játékmenete volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUN_Alex
2016.01.28. 23:54
Life is Strange fotóverseny:

"Entrant must be a legal resident of the United States or Canada (excluding Quebec) and must be 18 years old or older. Entrant (or if a Minor, entrant’s parent or legal guardian) must agree to these official rules."

Miért nem lepődöm meg......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!