iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.02.12.

Dátum | 2016. 02. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Mi az a Dead Island Retro Revenge? Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatalt nagyon szeretjük, ugyanis rengeteg új játék szivárog ki tőlük. Most éppen az eddig ismeretlen Dead Island Retro Revenge kapott "M"-es (mature) besorolást. A leírásból kiderül továbbá, hogy a játékot a kanadai indie stúdió, az Emtpy Clip készíti, és jelentős mennyiségű erőszakot és vért tartalmaz, valamint lehetőséget ad "online interaktivitásra". Ezek alapján úgy tűnik, hogy amíg a Deep Silver nem tudja tető alá hozni a Dead Island rendes folytatását, legalább egyfajta mellékág készülhet - azon sem lepődnénk meg, ha ez végül egy mobilos cím lenne. Új YouTube-csatornák indított Hideo Kojima Pontosabban Kojima stúdiója, a Kojima Productions. Mindenesetre ez nem csak egy szimpla promóciós csatorna lesz, ahova a csapat csak felrakja az előzeteseket. Ugyanis maga Kojima is indított rögtön egy új sorozatot, melynek neve HideoTube, és láthatóan némileg személyesebb hangvételű. Az első részben péládul Kojima és kollégája, Kenji Yano beszélik át, hogy mik voltak a kedvenc filmjeik 2015-ben. Sajnos egyelőre a videó jelentős részén még nincs angol felirat, de lelkes rajongók már dolgoznak az ügyön.
Ilyen lehetett volna a Star Wars: Republic Commando folytatása Valószínűleg sokan emlékeztek az Xboxra és PC-re megjelent Star Wars: Republic Commandóra, én magam is nagyon szerettem a remekül megvalósított, ráadásul jó humorú FPS-t. Sajnos a folytatása sosem készülhetett el, pedig a cliffhangerrel végződő befejezés után minden rajongó vágyott rá. Most a LucasArts egykori munkatársa, Brett Douville mesélte el, milyen terveik voltak a folytatásra. Az egyik történeti szál az lehetett volna, hogy a játékosok egy másik klónosztagot irányítanak, akik a jediket vadászták volna le az Uralkodótól érkező 66-os parancs keretében - szóval "A sith-ek bosszúja" egyfajta mellékágaként funkcionálhatott volna. A másik verzió az volt, hogy Sev elhagyja a Birodalmat, és megalapítja azt a sereget, amiből később a Lázadók Szövetsége nőtte ki magát. Sev segített volna kiképezni katonákat a lázadók számára, és felkereste volna egykori társait is, hogy átprogramozza őket a Birodalom elleni harcra. Kár, hogy mindez valószínűleg már sosem fog megvalósulni. Ebben a hónapban kezdődik a The Culling alfatesztje A nem olyan régen bejelentett battle royale-szerű multiplayer játék alfatesztje ebben a hónapban kezdődik, megelőzve a március 8-as beköltözését a Steam Early Access rendszerébe. A tesztbe ugyan csak meghívásos alapon lehet bekerülni, de regisztrálhatunk a hivatalosan oldalon, és ha szerencsénk van, akkor kapunk egy meghívót.
10 millió dollárba kerül a Dying Light: The Following legdrágább változata Nem elírás a címben olvasható összeg. Dying Light Spotlight Edition ugyanis csak egy példányban érhető el, de ezért cserébe olyan lehetőséget kapunk, amit senki más nem. Készül ugyanis a mozifilm a Dying Light alapján, és ebben kaphatunk egy igazi mellékszerepet, ahol még beszélnünk is kell majd (szóval nem csak egy zombi leszünk a háttérben). Ehhez színészi leckéket kapunk Roger Craig Smith-től (aki többek között Ezio volt az Assassin's Creedben), továbbá kaszkadőr- és parkour kiképzésen, valamint off-road vezetéstechnikai képzésen is részt veszünk. Jár továbbá egy személyi edző a forgatás idejére, megkapjuk a film eredeti forgatókönyvét, részt vehetünk egy turnén a premierkor, és a lista csak folytatódik.
Újra megjelent a Five Nights at Freddy's World Ahogy a készítő Scott Cawthon megígérte, ezúttal már teljesen ingyenesen tölthető le a Five Nights at Freddy's World. Bekerült az átalakított felülnézeti képernyő, és több más újdonság is bekerült. Cawthon ezen kívül elmondta, hogy a frissítések itt még nem fejeződtek be, a jövőben további bővítések várhatóak. Dátumot kapott a PC-s Need for Speed Kezdjük a legjobb dolgokkal: a PC-s Need for Speed támogatja majd a 4K-s felbontást, és a framerate-sem lesz a konzolokhoz hasonlóan 30fps-re zárva. Hogy ez azt jelenti-e, hogy elmehetünk 144hz-ig is, vagy legfeljebb 60-ig, azt egyelőre még nem tudjuk. Ezen kívül a PC-s verzióba alapból beépítik a manuális váltás lehetőségét, amiért a konzolos közönség már egy jó ideje nyaggatja a fejlesztőket - ez egyébként a konzolos verziókba is bekerül majd egy patch útján. Támogatottak lesznek továbbá a Logitech, a Thrustmaster és a Fanatec legnépszerűbb kormányi is. A megjelenésre március 17-én kell számítani.
Mégis jön új kiegészítő a Destinyhez A Bungie ma megpróbálta némileg megvilágítani a következő hónapokra tervezett utat a Destiny rajongói előtt. Először is: érkezik egy nagyobb tartalmi frissítés tavasszal, ami magával hozza majd a Light szintünk jelentős növekedését, több új felszerelést, és új kihívásokat a PvE-t kedvelő játékosoknak, ami a stúdió szerint javítja majd az eddigi tartalmak újrajátszhatóságát is. Ezt követően még idén érkezik egy nagy kiegészítő a játékhoz, vélhetően azért, mert az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg ősszel a Destiny 2. Hogy az igazi folytatás mikor jön? Nos, a Bungie erről most csak annyit mondott, hogy valamikor 2017-ben. Jobban néz ki a Fallout 4, és nem romlott a teljesítménye Ahogy már megírtuk korábban, a konzolokra megérkezett 1.03-as patch jelentősen megnövelte a különböző tárgyak és a növényzet kirajzolási távolságát. Akkor azonban még nem tudtuk, hogy mindennek lesz-e bármilyen hatása a teljesítményre. Nos, a Digital Foundry letesztelte a dolgokat, és úgy találta, hogy a grafikai előrelépés tényleg látványos, és szerencsére a játék teljesítménye nem romlott.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

16. potkeny
2016.02.12. 22:33
"Emtpy Clip"
Próbáld kimondani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Resike
2016.02.13. 01:51
NFS: A belső nézetet szerintem megint elfelejthetjük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Shinjiii Resik...
2016.02.13. 07:48
Mert mikor volt benne a Shiften kívül?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. myckie2
2016.02.13. 11:48
FPS ≠ Hz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. hegeda14
2016.02.13. 15:10
NFS: A videóban 0:28-nál írják az Unlocked Framerate-t, és mellette ott van nagyban a 60 FPS. Nem sejtek sok jót...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Rimagras
2016.02.13. 16:47
Még mindig sajnálom, hogy a fallout-ból egy sima FPS-t csináltak perk-ekkel. A pip boy célzás felejtős, az akciópontok feleslegesek, stb. A grafikáról már nem is beszélve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Resike Shinj...
2016.02.13. 21:43
1,2,3,4,5?

Tök jó hogy majd támogat minden kormányt meg "arra lett tervezve", de a belső nézetet megint feldughatod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Resike heged...
2016.02.13. 21:48
Végignézted a videót? Egy kicsit hozzáértőbb szemmel simán lehet látni hogy minimum 100 fps-el pörög a játék. Az már más tészta hogy vissza lett konvertálva 60-ra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.02.13. 23:31
Miből látod, hogy 100 fps-el ment a játék mikor felvették? Mert én nem látok semmilyen ráutaló nyomot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Resike gtas
2016.02.14. 00:15
Mert pont ugyanazt az élményt adja vissza a videó mint amikor leülsz egy 120+ Hz-es monitor elé. Valamint hogy a gyorsított meg a lassított képek sem csúsznak szét.

Amúgy félő hogy törni fogja a képet a játék hogyha valamilyen sync nélkül fogsz játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kihaennem
2016.02.14. 11:46
F4 borzalmasan néz ki. Mi ez az árnyék befadeleés hahahahahaha szánalmas, . Dying Light kb 400x szebb és jobb minden tekintetben Following ról nem is beszélve, a zuj Legendary mod Nightmare fokozattal meg elmebeteg!!!!!!!!!!!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.02.14. 12:31
+1, nagyon rá vagyok kattanva pedig kb 1 hete vittem ki 100%-osan az alap játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Resike
2016.02.14. 19:38
Amikor lekonvertálsz egy videót az nem aszt jelenti, hogy kiszedsz minden x-edik képkockát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii Resik...
2016.02.15. 08:07
Ja, hogy te még mindig 10-15 évvel ezelőttnél ragadtál. Szép az ilyen kitartó reménység, de már más világot diktálnak ezek a szalagos gyártósori kiadók...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. AgeOfVampi...
2016.02.15. 10:20
2016-ban egy autós játék reklámja:
4K visuals (éljen a kiválasztott 1% )
unlocked framerate
steering wheel support
manual transmission
free content updates
#cry
de legalább visszatérünk az éjszakai tuningolós autóversenyzéshez. It's something
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BReal
2016.02.16. 00:14
Ehhez a jégencsúszós okádék NFS-hez minek kell kormánytámogatás?ú
Shinji: kapásból az 1. és 3. részből emlékszem belső nézetre, nem azt kérdezted, hogy az elmúlt pár évből melyik NFS-ben volt.
Resike, arra én is kíváncsi lennék, milyen bennfentes infókból szerzed, hogy ez biztos 100+ fps-sel megy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!