iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.02.17.

Dátum | 2016. 02. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A hétvégén ingyenes a PlayStation Plus Azaz pontosabban a PlayStation 4 többjátékos része, amihez normális esetben PlayStation Plus-előfizetés kéne. Az akció február 19-én pénteken kezdődik, és február 21-ig, hétfő délelőttig tart. Itt a Far Cry Primal első órája Szokás szerint néhányan már korábban hozzáférnek a legújabb játékokhoz, és nincs ez másként a Far Cry Primal esetében sem. A NukeDukem néven futó YouTube-felhasználó szisztematikusan el is kezdte feltöltögetni a játék végigjátszását, kezdve az alant látható első órától kezdve. És habár hagyományos esetben azt mondanánk, hogy ez spoiler, és nem foglalkoznánk vele, a Far Cry Primal annyival másabb, mint a korábbi részek, hogy talán érdemes lehet beletekinteni, hogy tudjuk, mire is számíthatunk.
Többet megtudhatunk az ARK: Survival Evolved történetéből A Wildcard stúdió bevezet egy történetmesélési rendszert, amivel kapcsolatban azt ígérik, hogy jóval többet tudhatunk majd meg a játék világáról és hátteréről. Ezt az egészet Explorer Notes rendszernek hívják, és a nevének megfelelően annyit takar, hogy a játék világában mindenféle jegyzetet találhatunk meg elszórva, amit még a korábbi túlélők hagytak maguk után. A fejlesztők ígérete szerint aztán a fellelt jegyzetekben található információk hasznosak lesznek a játék története során is. Megjelent a Tron Run/r Az endless runner kategóriában induló Tron Run/r mától elérhető PC-n és PS4-en, miután kijött a Steam Early Access rendszeréből. A készítők ígérete szerint március 1-jén megjelenik majd Xbox One-ra is. Minden platformon 20 dollárt kérnek a rendkívül hangulatosnak tűnő anyagért.
Lehet jelentkezni a PlayStation 4 bétatesztjére Mármint a PlayStation 4 új rendszerfrissítésének bétatesztjére. Lassan ugyanis már hat hónapja, hogy nem érkezett nagy frissítés a konzolhoz, így sejtettük, hogy amennyiben a Sony tartja az eddig megszokott féléves tempót, úgy hamarosan érkeznie kell majd egy új rendszerfrissítésnek. Nem is tévedtünk, a japánok ugyanis bejelentették, hogy a vállalkozó kedvűek jelentkezhetnek az új firmware bétatesztjére, ami egyben azt is jelenti, hogy valószínűleg egy hónapon belül mindenkihez el is jut majd a végleges frissítés. Így kezdődik a Black Desert Online Holnap indul a Black Desert Online utolsó bétatesztje, így a fejlesztők érdemesnek tartottak minket arra, hogy megtekintsük a játék bevezető videóját - amit egyébként a Zonday néven futó YouTube felhasználó narrál, ha ez mond valakinek valamit.
Nem bünteti a ragequittelőket a Street Fighter V Mindössze egy napot kellett várni arra, hogy előjöjjön a Street Fighter V egy nagy hiányossága. A probléma nevezetesen az, hogy a játék nem bünteti azt, aki menet közben kilép egy összecsapásból. Valójában a program semmit nem ment el, amit azelőtt csinálunk, hogy a végleges eredményt lejelentette volna a Capcom szerverei felé. Ez nem csak azt jelenti, hogy büntetlenül kiléphetünk, hanem azt is, hogy ha az addigi győzelmi sorozatunk is megmarad, ha időben lelépünk egy vesztesnek tűnő meccsből. Mindez pedig teljesen felborítja a liga rendszert, mert ugyan folyamatos kilépéssel nyilván nem kerülhetünk előrébb, viszont hátrébb sem. A Capcom jelezte, hogy tisztában van a dologgal, és dolgozik a megoldáson. Már tölthető a The Division nyílt bétája Hivatalosan valamikor csütörtökön kezdődik a The Division nyílt bétatesztje (legalábbis Xbox One-on, mert PC-n és PS4-en csak csütörtökön), addig is azonban érdemes lehet előtölteni, amit már mostantól meg lehet tenni. A kliens 26GB-ot foglal PS4-en és 23GB-ot Xbox One-on, vagyis a méretek nem változtak a zárt béta óta, annak ellenére sem, hogy ebben már kereken eggyel több küldetést kapunk meg a fő történeti szálból.
Nem teljesített jól a Warhammer 40k Deathwatch Nem volt kifejezetten kelendő a Warhammer 40k Deathwatch, és ennek már korábban is mutatkoztak jelei. A Rodeo Games angliai stúdiójában már tavaly novemberben elbocsátottak több munkatársat, és most úgy tűnik, hogy még nagyobb gondba került a csapat. Ez azt jelenti, hogy nem vágnak bele új játékok fejlesztésébe, csak a Deathwatch-ot portolják majd további platformokra az eddigi iOS és PC mellett. A Rodeo meg van győződve róla, hogy a Deathwatch jó játék (valójában a legmagasabban értékelt címük eddig, szóval van benne valami), így az eddigi sikertelenséget leginkább annak tudják be, hogy nem voltak megfelelőek a piaci körülmények, és (részben ennek következtében) a játékosbázis nem lépte át a kritikus tömeget. Ezen kívül belső feszültségek is felléptek a stúdión belül, úgyhogy valószínűleg a portolás mellett egyébként sem nagyon tudnák folytatni a közös munkát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. gtas
2016.02.18. 01:37
Na most akkor csütörtökön lesz a division béta minden platformon, vagy a második csütörtök az péntek akart volna lenni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. danielfock...
2016.02.18. 06:12
Pénteken
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Rimagras
2016.02.18. 09:15
Ez a FC Primal csak nekem tűnik egy FC4 reskin-nek, és borzalmasan unalmasnak?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. __tom_
2016.02.18. 09:57
nagyon jól átjön így a far cry atmoszférája, feelingje, hogy valaki végigpofázza, a menüt tallózgatja, és nyerít miközben meghal (beletekertem vagy 3 helyen, ott éppen ez történ)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Ashface
2016.02.18. 11:30
Bakker azt sem tudtam hogy kijott a Deathwatch, pedig azert nem egy ko alatt tengetem a mindennapjaimat. Lehet kolthettek volna egy picit tobbet marketingre, akkor lehet jobb mutatokat produkalt volna.

Szerk.: A BDO video egy rakas gozolgo vegtermek, a TheHiveLeader nevu youtube felhasznalo bar nem hibatlanul, de szerintem jobban megcsinalta mint amilyen az eredeti
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. i2k010 Rimag...
2016.02.18. 14:41
[[ Far Cry 3 >= Far Cry 4 (Far Cry 3 reskin, Himalájában) ]] >>> Far Cry: Primal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. VikMorroHu...
2016.02.18. 16:19
Hivatalosan valamikor csütörtökön kezdődik a The Division nyílt bétatesztje (legalábbis Xbox One-on, mert PC-n és PS4-en csak csütörtökön)...

Oké, de most akkor csütörtökön fog kezdődni, vagy csütörtökön?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. VikMorroHu... i2k01...
2016.02.18. 16:21
Igen, de eltérések a Far Cry 4-ben a 3-hoz képest: választható, egymástól lényegesen eltérő fő küldetések; elefánt hátán utazás/harc; mini helikopter; újra játszható helyőrség elfoglalások; rengeteg, akár egyszerre jelentkező dinamikus esemény (túsz szabadítás, ellenséges infó megszerzése, konvoj kiiktatása, utánpótlást szállító teherautó megsemmisítése/megszerzése, agresszív vadállat támadások kivédése - amik egymásra és az NPC-kre is vadásznak); együttműködő küldetés teljesítés/ökörködés egy haverral.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010 VikMo...
2016.02.18. 18:46
Mutasd meg, hol írtam azt, hogy 1:1-ben azonosak?
Még szép (!!!!), hogy tettek bele "újdonságokat", új narratívát, és más játékmódokat, különben letépték volna a világ játékosai a fejüket.
De, csak a vakok és a két játékra magasról tevők nem látják, hogy igazából mennyit kellett erőlködniük... [szerk.: ha nem menne át: mennyire keveset]
Miközben, folyton dübörgött a marketing gépezet, hogy a fejlesztők itt-ott járnak a Himalájában estébé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predike07
2016.02.18. 18:58
Erről a FC részről minél több infot olvasok és minél több videót nézek úgy megy el a kedvem tőle.Nagyon szeretem az FPS játékokat és szerettem a FC összes részét de ez most már kicsit unalmas.Még a képernyőn megjelenő szövegek formái,minden áthozott az előző részből.A mozgások,az egész minden mintha egy küldetést ragadtak volna ki a FC 4-ből.
Persze biztos több lesz ettől,de ezt adják el annak akit érdekel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!