iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.03.25.

Dátum | 2016. 03. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Homefront: The Revolution - szerelj össze fegyvert Az új Homefrontban mi vagyunk a felkelők, akik a semmiből próbálják meg lenyomni a gaz koreai megszállókat. Éppen ezért nincs is hozzáférésünk komoly fegyverekhez, be kell érnünk azzal, amit ilyen-olyan módon meg tudunk szerezni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy házibarkács eszközökkel ne fejleszthetnénk rajtuk kicsit.
Mobilos stúdiót alapított a Sony A Sony bejelentette, hogy ForwardWorks néven teljesen új stúdiót alapított, mely a mobilos játékfejlesztésre fog koncentrálni. A csapatot a PlayStation japán ágának vezetője, Atsushi Morita felügyeli, de az igazgatótanácsban ott van a Sony Computer Entertainment fejese, Andrew House is. Ami érdekes, hogy a ForwardWorks a PlayStation már meglévő nagy címeire és karaktereire építkezve készít majd mobilos játékokat. A probléma, hogy a hivatalos közlemény szerint ezeket a játékokat egyelőre csak Japánba, és egyéb ázsiai régiókba szánják, nyugati terjeszkedésről még nincs szó. Az új stúdió április 1-jén indul el, ami jelen esetben nem a bolondok napját jelenti, hanem az új üzleti év indulását. Elkezdték kiszállítani az első Oculus Rifteket És ezzel a virtuális valóság új korszaka hivatalosan is elkezdődött! Aki elő tudta rendelni a Riftet, az már március 28-án várhatja a kiszállítást, míg a későbbi rendelők egységeit úgy küldi ki a vállalat, ahogy le tudja gyártani. Az Oculus VR ügyvezetője, Brendan Iribe "véletlenül" már meg is kapta a saját végleges példányát, amit nem volt rest le is fotózni nekünk:
Újabb CGI film készül a Resident Evilből Aminek örülhetünk, mert az előző is jó volt, ráadásul legalább a játékra épülnek, nem úgy, mint a mozifilmek. A Resident Evil: Vendetta című film főszereplője Leon S. Kennedy lesz, aki ráadásul az új Ducati XDiavel motoron fog vagánykodni az akciódús üldözésekben - ezt egyébként a filmet készítő Marza Animation Planet és a Ducati közösen jelentette be. A Capcomnál a Resident Evil-sorozatot felügyelő Hiroyuki Kobayashi is részt vesz a film elkészítésében, a forgatókönyvet Makoto Fukami (Psyhco Pass) írja, míg a muzsikáért a Ghost in the Shell zeneszerzője, Kenji Kawai lesz a felelős. Doom - akcióban a BFG Folytatódik az új Doom többjátékos módját bemutató előzetesek sorozata. A legújabb trailer leginkább a fegyverekre koncentrál, abból is bemutatva nekünk a három szuperfegyvert, amik közül az egyik természetesen a BFG. Érdekes módon a videót nézve előbb jutott volna eszembe a Quake, mint a Doom, de ez annyira nem is lényeges, mert rendkívül szórakoztatónak ígérkezik.
Hamarosan William Shatner hangját hallhatjuk az Elite: Dangerousben Az Elite: Dangerous játékosai hamarosan megvásárolhatják az Orion hangcsomagot, amit már elő is lehet rendelni. Ebben maga Kirk kapitány mondott fel 1300 különböző szöveget és szövegrészletet. A megjelenésére április 8-án kell számítani.
Ingyenes a Titanfall... ...legalábbis akkor, ha rendelkezel Origin Access-előfizetéssel, a játék ugyanis bekerült a Vaultba. Ráadásul nem is az alapverzió (annak ennyi idő után már nem sok értelme lenne), hanem a minden kiegészítőt tartalmazó Deluxe Edition. Ha már elfelejtettétek volna: az Origin Access az Xbox One-on indult EA Access megfelelője, és havi 5 dolláros előfizetési díjért cserébe nem csak ingyenes játékokat kínál, hanem 10%-os kedvezményt minden vásárlásból, és egy héttel korábbi hozzáférést a kiadó legújabb játékaihoz, korlátozott korai próbalehetőséggel. Ezt az Uncharted 4-előzetest vetítik majd a mozikban Abban nem vagyunk biztosak, hogy nálunk is, de Európa több országában egészen biztosan. Óóóóó, az a zene! Ezen kívül nem hivatalos forrásokból úgy értesültünk, hogy az Uncharted 4 többjátékos része nem lesz rajta a lemezen, hanem külön kell majd letölteni. Úgy tűnik, hogy a Halo 5-höz hasonlóan egészen egyszerűen nem fért már rá az 50GB-os Blu-ray lemezre.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. zorrd023
2016.03.26. 01:02
Uncharted3 is már laza ~45 gb volt szóóóval annyira nem nagy cucc ha ez nagyobb lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. kiskoller
2016.03.26. 10:50
Ez a doomos videó sokkal jobb fényben tűnteti fel a játékot. Eddigi trailerek szimpla FPS-nek mutatták be, nulla új játékmechanikát prezentáltak, ez viszont végre mutat valami újat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. sirdani566
2016.03.26. 10:54
Nekem meg van az Uncharted Collection ps4-re, és ott ráfért a 3 rész egy CD-re, szóval gondolom nem tett ki önmagában 45 gigát a 3. rész...

Egyébként ez a Sony új studiót alapít dolog akkora szarság. Már bocs. De emlékszem, hogy anno 2014-ben bejelentették, hogy egy rakat fiatal programozót vettek fel, akikkel egy új stúdiót alapítottak, mely csak a ps vita címekre fog koncentrálni. Azóta az összes velük kapcsolatos hírt eltörölték (nem'tom már mi volt a nevük, de valami Sony meg Japan is volt benne) és egyetlen egy játékuk sem jelent meg. Szerintem még ipon archivumban talán meg lehetne találni. Pedig anno ign, kotaku, meg egy rakat nagyobb oldal leközölte a nagy hírt...
Csaló bagázs, hype van folyton, kreatív ötletek, meg játékok pedig 2010 környéke óta nuku.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. 5hR3kY sirda...
2016.03.27. 17:40
Megnézném én hogy hogyan férne rá egy CD-re az Uncharted Collection. A 99 perces CD is csak 870MB.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.03.27. 18:28
Ki hitte volna, hogy ismét belekötsz valakibe aki nyilvánvalóan elírta a dvd-t.. Aztán csodálkozol ha ezzel a modoroddal nem nagyon tűrnek meg téged.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. sirdani566
2016.03.27. 20:13
CD = Compact Disc. A Blue Ray DVD is kompakt lemez. Kis méretet foglal el, és lemez formája van. Ha már az ilyen hülyeségeknél akadunk le...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. VikMorroHu... sirda...
2016.03.27. 23:27
Nem hülyeség. A Compact Disk adattárolásra alkalmas mérete olyan 650-800 MB között mozgott. Nyilván voltak egyéb formátumok is, de 50 GB adatot egyikre sem lehetett ráírni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. 5hR3kY gtas
2016.03.28. 01:48
gtas: Elírta a DVD-t? Arra se nagyon fér rá egy Uncharted Collection tekintve ha két oldalas dual layer lemezt használunk az is csak 17GB.

sirdani566:
CD: Compact Disc
DVD: Digital Versatile Disc
BD: Blu-ray Disc

Ha szerinted mind CD akkor majd tegyél egy BD-t vagy egy DVD-t egy CD lejátszóba, és várd a csodát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sirdani566
2016.03.28. 02:55
Most ez komoly? Ilyen szinten nem érzitek az iróniát? Egyébként fogd fel úgy, hogy mondat eleji kezdés miatt nagy betű a Compact-nál a C, olvasd kicsivel, és akkor fogd fel melléknévként, és csak azt mondtam, hogy kompakt lemez.
De amúgy igen, valszeg olyan sík hülye vagyok, hogy el sem tudtam képzelni, hogy a CD nem 50 gigás. Sőt, múltkor floppyról telepítettem windows 10-et...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2016.03.28. 10:09
Reménykedtem hogy mást is zavart ez a CD szöveg, de nem akartam leírni, mert még én lettem volna a troll.

Ennél rosszabb csak az lehet amikor Terrának írják a terát egy informatikai tematikájú fórumban.
(volt egy csoport ahol egy terrás PS4-et akartak venni/eladni... és én voltam a genya amiért felraktam egy hirdetést hogy fazekast keresek agyag ps4 előállításra és eladásra... ha ők földet akarnak gépnek akkor megvehetik normál áron )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mainframe
2016.03.29. 18:40
"Ráadásul nem is az alapverzió (annak ennyi idő után már nem sok értelme lenne), hanem a minden kiegészítőt tartalmazó Deluxe Edition"

A kiegészítők már kb. egy éve ingyenesek mindenki számára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!