iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.04.27.

Dátum | 2016. 04. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

12 percig mozog a Shadow Warrior 2 Egy ideje már nem láttuk a Shadow Warrior 2-t mozgásban, pedig egy jó kis véres hentelés látványa időnként kifejezetten jól tud jönni. Tudja ezt a Flying Wild Hog stúdió is, ezért a múlt héten elvitték a PAX Eastre a játékot, ahol minden látogató kipróbálhatta, és persze új játékmenet videók is kikerültek az eseményről. Pontos megjelenési dátum továbbra sincsen, csak annyit tudunk, hogy valamikor idén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Tíz órán át kipróbálható a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Érdekes kezdeményezésbe vágott az Electronic Arts. Az EA Accesstől és Origin Accestől függetlenül elérhetővé tette a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 próbaváltozatát PS4-en, Xbox One-on és PC-n. Ennek keretein belül a teljes játék minden része kipróbálható, az egyetlen megkötés, hogy az egészet legfeljebb tíz órán keresztül nyúzhatjuk, utána kénytelenek leszünk megvenni az alkotást, ha tovább szeretnénk tolni. Játszható demót kapott a The Wild Eight Korábban már mi is írtunk róla, hogy Kickstarteren szeretnének pénzt gyűjteni a fejlesztők az alapvetően kooperatív, de egymás elárulására építő The Wild Eight elkészítésére. A koncepció ígéretesnek tűnt, de a kalapozás üteme kicsit lelassult: még 16 nap van hátra, és az 50 ezer dolláros cél fele teljesült csak eddig. A készítők azzal szeretnének kicsit lendíteni az ügyükön, hogy elérhetővé tettek egy játszható alfa verziót. Ez ugyan multiplayert nem tartalmaz, de a stúdió szerint nagyjából megmutatja, mire is számíthatunk. Vajon mivel húzza most az agyunkat a Dragon Age producere? A Dragon Age-sorozat vezető producere, Mark Darrah feltöltött egy videót Twitterre, amit egyelőre nem tudunk mire vélni. Ebben kinyit egy füzetet, ami vélhetően egy új játék dizájn dokumentációja, és megtudjuk, hogy az Electronic Arts és a BioWare tulajdonát képezi. Ami igazából inkább árulkodó lehet, az a fedlapon található vártoronyra hasonlító minta. Lehet, hogy máris készül az új Dragon Age? Elméleteket a kommentek között várunk!
Csak jövőre jelenik meg a Dark Souls 3 utolsó DLC-je Onnan látszik, hogy a From Software nem az alapjátékból kivágott tartalmakat ad el DLC gyanánt, hogy mindig sokat dolgoznak a kiegészítő tartalmakon. Ennek megfelelően az első kiegészítő idén ősszel jelenik meg, a második (és egyben befejező) részre a azonban 2017 első pár hónapjáig várnunk kell. Ezzel persze azt kockáztatják, hogy addigra lanyhul az érdeklődés a játék iránt, de örömteli tény, hogy inkább bevállalják a potenciálisan kevesebb pénzt, és tényleges minőségi tartalmat adnak cserébe - legalábbis reméljük, hogy ez lesz, hiszen a Dark Souls 2 esetében ez már bejött. Kiszivárgott a Doom új egyjátékos előzetese Legalábbis állítólag. A Reddit egyik felhasználója, Muravyei ugyanis azt állítja, hogy a videó felkerült a Bethesda hivatalos YouTube-csatornájára, azonban onnan rekord idő alatt távolították el - éppen, hogy csak sikerült lementeni. Ez egyébként magyarázat lehetne a viszonylag gyenge minőségére is. De nem is ez a lényeg, hanem hogy eléggé jónak tűnik, szemben a multiplayerrel, így még reménykedhetünk, hogy lesz valami ebből a játékból.
Teljesen új játékon dolgoznak a Dark Souls fejlesztői A From Software vezetője, a zseniális Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy egyelőre tényleg vége a Dark Soulsnak. Annyira, hogy ő maga és a csapata már egy teljesen új címen dolgozik, amiről viszont semmit nem volt hajlandó elárulni. Érdekes módon azonban egy ideje már arról lehet hallani, hogy a Dark Souls és a Bloodborne játékokkal ellentétben ezúttal egy filmszerűbb, történetorientáltabb anyaggal szeretne foglalkozni. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle. Ezzel együtt azért Miyazaki kicsit nyitva hagyta az ajtót a Dark Souls folytatása előtt is. Egyelőre biztos nem terveznek új részt, de nem tudhatja, mit hoz a jövő. "Ha például a stúdió egyik fejlesztője odajönne hozzám öt év múlva, és könyörögne, hogy hagy készítsen egy új Dark Souls-részt, akkor nem zárnám ki a lehetőségét, hogy elindíthassák a projektet". Homefront: The Revolution - Amerika elbukott Ez előző videóban azt tekinthettük meg, hogy a Nagy Koreai Köztársaság hogyan tudta megvetni a lábát az Egyesült Államokban, és később miképpen tudta elfoglalni. Az új előzetes azonban ennél tovább megy egy lépéssel. Ezúttal ugyanis abba merülünk bele, hogy a koreai APEX vállalat váratlan felemelkedésében a koreaiak hogyan tudták megnyerni a technológiai versenyt az Egyesült Államokkal szemben.
Mobilos megjelenést kap az Animal Crossing és a Fire Emblem A Nintendo bejelentette, hogy első mobilos alkalmazása, a Miitomo már több mint 10 millió felhasználóval rendelkezik. Itt azonban a japánok még nem állnak meg, és további címeket szándékoznak megjelentetni hordozható eszközökön. Ebben a küzdelemben a következő alany az Animal Crossing és a Fire Emblem lesz. A Nintendo elmondása alapján mindkettő ténylegesen, rendes játékként jelenik meg, nem úgy, mint az inkább alkalmazásra hasonlító közösségi Miitomo. Megtudtuk továbbá azt is, hogy a Fire Emblem mobilos verziója könnyebben játszható és tanulható lesz, mint a korábbi konzolos változatok, de azért az alapok nem módosulnak nagyon, továbbra is egy stratégia-RPG keverékre számíthatunk. Bétában a Fallout 4 modkészítő eszközei, hamarosan érkezik konzolokra is A Bethesda ma megerősítette, hogy a Fallout 4 Creation Kit nyílt bétatesztelése elindult a Steamen, ahhoz bárki hozzáférhet. Ez a Creation Kit már az új rendszert használja, ami az elkészített modokat feltölti a Bethesda.net oldalra, és a felhasználók utána a játékon belülről böngészhetnek, letölthetnek és telepíthetnek kiegészítéseket. Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a Creation Kit májusban érkezik Xbox One-ra, és júniusban PS4-re, így hamarosan a konzolosok is belevethetik magukat a modkészítés örömeibe.
Clementine visszatér a The Walking Dead harmadik évadában Robert Kirkman, a sorozat készítője megerősítette, hogy Clementine újra feltűnik majd a Telltale által készített The Walking Dead harmadik évadában. Innentől kezdve azonban már nem adott további támpontokat, így azt sem tudjuk, hogy játszható karakter lesz-e. "Az biztos, hogy találkozni fogunk vele, és látni fogjuk, hogy mi történt a lánnyal a második évad óta" - nyilatkozta Kirkman. Ettől függetlenül viszont elmondta, hogy a játék továbbra is szorosabban követi majd a képregény eseményeit, mint a film, és nagyjából ugyanabban az időben játszódik, mint a jelenleg futó képregényes széria. Felújított Modern Warfare-rel jöhet az új Call of Duty A tegnapi aprókban arról számolhattunk be, hogy az új Call of Duty alcíme Infinite Warfare lesz, ami megerősíti, hogy egy teljesen sci-fi játékot kapunk ezúttal. Ma már azonban egy újabb és rendkívül érdekes információval szolgálhatunk. A Reddit egyik felhasználója ugyanis le tudta fotózni az Infinite Warfare egyik sajtóanyagát, melyből kiderül, hogy a játék egy különleges, Legacy Edition kiadásban is megjelenik. Ez pedig nem mást tartalmaz, mint az új konzolokra felújított Call of Duty 4: Modern Warfare-rel. Mindez örömteli tény, hiszen a rajongók egy ideje már kérlelik az Activisiont, hogy készítse el a Modern Warfare tényleg modern (haha) verzióját. Elvégre ez volt az a játék, ami 2007-ben igazán elindította a Call of Duty-sorozat azóta is tartó hihetetlen sikerpályáját. Mindez azért örömhír, mert így újrajátszhatjuk az FPS-ek történetének egyik legjobb pályáját, ami nem más, mint az All Ghillied Up.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Tapir_606
2016.04.27. 22:29
az CoD4 : Modern Warfare (1)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. predike07
2016.04.28. 07:11
"az új Call of Duty alcíme Infinite Warfare lesz"
Le vagyok nyűgözve ismételten,ez a találékonyság már-már hihetetlen.
Van egy sejtésem,hogy ez a rész is mennyire sikeres lesz,főleg mert teljesen scifi lesz.Valahogy a cod meg a scifi nem mutatnak jól,vagyis eddig nem jött be túlzottan.
Na de úgyis elkel belőle "pár" darab.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.04.28. 09:51
Épp ez az, hogy bejött, veszik mint a cukrot, így nem változtatnak a sémán.... Sajnos.

Tegnap is milyen jót Red Orchestra 2-ztem, atya ég... Pedig a játékban sok bug van (kúszáskor textúrabug jöhet elő, stb stb.), de mégis annyival jobban magával tud ragadni egy világháborús FPS, mint egy modern korban játszódó, hogy az leírhatatlan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. FaL
2016.04.28. 11:34
InGen a jövőbe lát, vagy mi fene? Kérlek mesélj a Modern Warfare 4-ről!

Modern Warfareből 3 rész van. Amire esetleg gondolsz, az a CoD 4, aminek az alcíme a MW volt.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. InGen
2016.04.28. 12:10
Sorry, ezt az agyam kicsit összerakta. Javítva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tapir_606
2016.04.28. 18:22
nem kellett volna kábszizni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Jakeluhrs
2016.04.29. 11:14
Hurrá megint egy cod rész ami a jövőben játszódik... Már csak a BF5-ben bízok, hátha tényleg az 1. VH-ban fog játszódni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!