iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.04.28.

Dátum | 2016. 04. 28.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Így néz ki Goldshire Inn a Warcraft-filmben Mivel én mindig is megszállított hordás voltam, természetesen fogalmam sincs róla, hogy mi az a Goldshire Inn. Hacsak nem nyargaltam el előtte akkor, amikor éppen egy raid keretein belül elfoglaltuk a Stormwindet. Akárhogy is, úgy tűnik, hogy a film nagyon hűen másolta le a World of Warcraftban látott fogadót.
Saját virtuális hullámvasutat kap a Mass Effect Vagy legalábbis olyasmit, de igazából úgyis az a lényeg, hogy mi nem tapasztalhatjuk meg, mert csak Los Angelesben lesz elérhető. Az egyik helyi moziban ugyanis egy külön termet alakítanak ki a Mass Effect: New Earth 4D számára, ami már el is árulja, hogy valójában egy 4DX-es élményről van szó. Maga a levetített anyag az Unreal Engine 4 segítségével készült, és a bennfentesek szerint nagyon jól néz ki. Ennél azonban fontosabb, hogy az "élmény" elvileg történetileg összeköti a már meglévő Mass Effect-trilógiát az új részekkel. Ilyen lenne, ha Tony Stark Xbox One-t tervezne A héten a mozikba kerül a Captain America: Civil War, amiről a Microsoft egyedi módon igyekszik megemlékezni. A cég azt állítja ugyanis, hogy maga a Vasember, vagyis Tony Stark tervezte át nekik a fehér Xbox One-t. Meg kell hagyni, nagyon látványos lett, azt hiszem, ezzel bárki felvághatna a barátai előtt. Hogy miként lehet hozzájutni, az egyelőre kérdéses, mert jelenleg csak az Xbox francia divíziója szór szét pár darabot egy nyereményjáték keretein belül.
Eladja többségi részesedését a Nintendo a Seattle Mariners baseball csapatban Viszonylag kevesen tudják, de a Nintendo of America 1992 óta a Seattle Mariners baseball csapatának többségi tulajdonosa. A Nintendo akkori elnöke, az alapító fia, Hiroshi Yamauchi sosem kedvelte a sportágat, pusztán azért vette meg, mert a Nintendo főhadiszállása is Seattle-ben volt, és a csapat annak idején nagyon megszorult. Yamauchi egyébként sosem ment el egy meccsre sem, pusztán egy gesztust akart tenni a felvásárlással. Yamauchi halála után a következő elnök, Satoru Iwata felügyelte tulajdonosként a csapat működését, azonban mivel ő is eltávozott, a Nintendo úgy gondolta, hogy többé nem akar foglalkozni ezzel az egésszel. Éppen ezért a cég most úgy döntött, hogy eladja többségi részesedését a csapatban, mindössze egy jelképes 10%-ot tart meg. Deus Ex Mankind Divided - minden, amit tudni akartál Ugyan a Deus Ex Mankind Divided csak augusztus 23-án jelenik meg, az Eidos úgy gondolta, eljött az ideje a manapság bejáratot "101" trailernek - ami azt jelenti, hogy igyekeznek nekünk részletesen megmutatni, mire is számíthatunk a játéktól. Az biztos, hogy a fókuszban Adam Jensen új feljavított testrészeivel járó képességei vannak, aki most már egy nagyon profi ügynök, csak éppen pechére mindenki lenézi a "magafajtákat".
Még az E3 előtt megjelenik a The Witcher 3: Blood & Wine Pontos megjelenési dátumot továbbra sem árult el a CD Projekt Red, azt viszont megerősítették, hogy még az E3 előtt megjön a The Witcher 3 utolsó nagy kiegészítője. Kiderült, hogy a kiegészítő területe körülbelül akkora lesz, mint az alapjátékban a Skellige-szigetek összeadva - ami bizony nem kicsit. Ezen kívül megtudtuk azt is, hogy a stúdió nem tervez felújított változatokat a The Witcher első két részéből, és olyan csomagot sem akarnak kiadni, ami egyben tartalmazza a játék három részét. Amin viszont gondolkoznak, az a The Witcher 3 GOTY kiadása, ami tartalmazná az alapjáték mellett az összes megjelent kiegészítőt. VR-os western játékon dolgozik a Sony? Nos, valószínűleg nem. Az viszont valószínű, hogy egy időben dolgozott, ugyanis Ioan Dumitrescu, egy szabadúszó grafikus az alábbi három koncepciórajzot osztotta meg velünk. Az Eurogamer némi utánajárással kiderítette, hogy valójában egy VR-hoz készülő western játékról van szó, és a képek már több, mint egy évesek. Ez tehát valószínűleg azt jelenti, hogy a Sony már törölte a projektet, így a művész szabadon oszthatta meg velünk a grafikáit. Vagy azt, hogy a Sony így próbálja megtenni az első lépéseket a játék bemutatása felé.
Besegítettek az Overwatch elkészítésébe a Call of Duty fejlesztői Az ember hajlamos elfelejteni, hogy habár a Blizzard és az Activision külön működik egymástól, valójában mégiscsak egy cég fedele alatt léteznek. Ennek pedig vannak olyan előnyei, mint például hogy házon belül megtalálhatóak a Call of Duty fejlesztői. Most ugyanis kiderült, hogy a Treyarch segített a Blizzardnak egy jól működő aim assist kialakításában az Overwatch konzolos verzióihoz. Egyébként Aaron Keller, az Overwatch egyik vezető fejlesztője elmondta, hogy valójában elég sok az együttműködés a különböző stúdiók között: a Destiny készítői például a World of Warcraft csapatától kértek tanácsokat. Méretes elsőnapos javítással jön az Uncharted 4 Az Uncharted 4 hivatalos megjelenésére időzített patch kereken 5GB-ot foglal majd, és olyan apróságokat hoz be a játékba, mint például a multiplayer mód - amivel ugyebár a lopott példányokat vásárlók nem játszhatnak. Ezen kívül a legfontosabb, hogy "általános hibajavításokat és optimalizálásokat" tartalmaz, néhány bónusz holmi mellett.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Asagrim
2016.04.29. 00:22
"Ezen kívül megtudtuk azt is, hogy [...] olyan csomagot sem akarnak kiadni, ami egyben tartalmazza a játék három részét."

Nagyon helyes. Nem csípem mikor díszdobozzal ingerelnek, hogy vegyem meg még1x ugyanazt, hogy egységes külsővel legyenek meg az adathordozók, miközben a lényeg (a játék maga) marad ugyanaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Jakeluhrs
2016.04.29. 12:10
Tényleg élethűre sikeredett a goldshire inn, WoW! (pun intended ) Már nagyon várom a filmet, biztos epic lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!