iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.05.20.

Dátum | 2016. 05. 20.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Új hős a Battlebornban A Gearbox - ígérete szerint - folyamatosan bővíteni fogja MOBA/PvE hibrid játéka, a Battleborn palettáját új játszható karakterekkel. Az első új szereplő Alani névre hallgat és az Eldrid frakció - ők azok, akiknél Miko, a gomba-szerű gyógyító is ott van – sorait fogja erősíteni a képességeivel. Alanit a leírása szerint „gyógyítónak nevelték, de végül a kényszer harcost faragott belőle”, ami azt engedi feltételezni, hogy az ereje és a képességei ezen két játékstílus között fognak megoszlani.
Bug miatt töröltek eventeket a Destinyben A végtelen mennyiségű rakéták hibája miatt törölték a következő Iron Banner és Trials of Osiris eventeket a Destinyben. A bugot a játékosok fedezték fel és korlátlan nehézfegyverzethez lehetett jutni általa. El lehet képzelni, mit jelent ez mondjuk PvP-ben és az említett események erősen kiegyensúlyozatlanná váltak volna miatta. A hibát kihasználókat nem tiltják majd ki, de némi büntetésre azért számíthatnak. Június 28-án jön PS4-re a Prison Architect A PC-n már díjnyertes, több millió példányban eladott játék konzolon is játszható lesz, ráadásul az All Day and a Night DLC-t is megkapják hozzá a vásárlók, méghozzá ingyen. A Prison Architectben egy üres telekből kiindulva kell fokozatosan felépítenünk egy börtönt (először egy cellát, aztán kantint, fürdőt és így tovább), miközben folyamatosan érkeznek a rabszállító buszok. Mikor lement a kezdeti roham, már csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy fog kinézni saját büntetésvégrehajtási intézetünk. Ha kész van, a World of Wardens segítségével megoszthatjuk másokkal, illetve játszhatunk is a többi játékos által kreált és feltöltött börtönökkel.
Dupla fegyver XP hétvége a Call of Duty: Black Ops 3-ban Az esemény ma este hatkor kezdődött, május 23, azaz hétfő este hatig tart és minden platformon elérhető. A dupla fejlődéspontok csak a fegyverekre érvényesek, az általános szintekre nem, tehát a karakterünk nem fog gyorsabban fejlődni. Nincs tervben a Witcher 4 Nemrég írtunk arról, hogy talán lesznek ilyen célkitűzések, de Marcin Iwinski, a CD Projekt társalapítója most azt mondta, nem dolgoznak a negyedik részen és nincs is tervben semmiféle folytatás, jelenleg a Blood and Wine kiegészítőt tekintik a sorozat lezárásának. Voltak, akik abban bíztak, hogy a 2017. és 2021. közötti időszakban megjelenő, be nem jelentett, titokzatos AAA játék talán a Witcher 4-et takarja, de nem ez a helyzet. Viszont ha nem a negyedik rész, akkor vajon micsoda? Új csevegőopciók a Rocket Leage-ben A júniusi update 27 új kifejezést hoz a játék gyorscsetelő funkciójába. A játékosok beállíthatják majd, melyik négyhez legyen hozzáférésük az iránygombok megnyomásával. Külön nyolc kifejezés lesz elérhető csak a meccsek végeztével, köztük a „GG!”. Megjelenik majd egy összefoglaló képernyő is, ahol láthatjuk sikereinket és hibáinkat, különböző címeket kaphatunk (például öngólért Traitort), valamint ugrálhatunk, pöröghetünk és gázfröccsözhetünk egy helyben, ünneplés címszóval.
Pusztakezes Dark Souls 3 A Dark Souls 3 játékosainak egy része annyira HC rajongó, hogy a legkülönfélébb őrültségekbe verik magukat: agresszív repülőgépekként viselkednek, egy ütéssel ölnek meg bossokat, vagy itt a legfrissebb versenyző, TolomeoR, aki csupán ökleit használva jutott el a játék végéig. Nem semmi.
Nagydarab DLC lesz a Blood and Wine A Witcher 3 új kiegészítője 10-15 GB-nyi helyet igényel majd tárhelyünkön, a platformtól függően, ráadásul lesz egy patch megjelenéskor is, de már kisebb méretben. A Blood and Wine május 31-én érkezik. Törölték a Gran Turismo Sport bétáját Kazunori Yamauchi, a sorozat megalkotója jelentette be, hogy nem lesz béta a megjelenés előtt. Indokként azt hozta fel, hogy legalább annyi munkába kerülne, mint befejezni magát a játékot, így a fejlesztők úgy döntöttek, inkább nem lesz és arra fókuszálnak, hogy idén megjelenjen a játék. Elmondása szerint nagyon sajnálják a dolgot, de mivel novemberre ígérték, hogy kijön a Gran Turismo Sport, egyszerűen nem lenne elég idejük mindkettőre. A törléssel cirka három hónapot nyernek.
Ezek voltak az Overwatch bétájának legnépszerűbb karakterei Két remek infógrafikával demonstráltak a Blizzardnál mindenféle érdekes adatot a játék bétatesztjéről. Meglepő, hogy támadásra Soldier 76-ot választották legtöbbször, az már nem annyira, hogy védelemre Widowmakert. Az Overwatchban karaktert válthatunk, ha megölnek minket, ez fontos része is lehet a győzelemnek. Összesen 271 millió alkalommal volt ilyen váltás meccsek közben, vagyis játékonként átlagosan nyolc. A képekről további érdekességeket csemegézhettek ki.
Négy órányi ingyen Star Wars Battlefront Az ingyenes próbajátékot az Originen keresztül érhetjük el, négy órát játszhatunk anélkül, hogy megvennénk a programot. Nem a Star Wars Battlefront az egyetlen, amit kipróbálhatunk: az Unravel (10 óra, első pálya), a The Sims 4 (2 nap), a Battlefield 4 (7 nap) és a Titanfall (2 nap) is csak arra vár, hogy belépjünk és eldöntsük, tetszenek-e. A The Elder Scrolls: Legends a PAX Easten A Bethesda feltöltötte a PAX Easten prezentált fejlesztői játékbemutató videóját, jó szórakozást! A bétára még mindig jelentkezhettek a játék oldalán.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Beatmad
2016.05.21. 14:53
Overwatchot illetően én nem vagyok meglepve hogy Soldier 76-ot választották legtöbben, hiszen a legkönnyebb karakter, fél perc alatt rááll az ember és nagyon könnyű vele aprítani, plusz az összes skillje nagyon erős.
Szerény véleményem szerint ez jó trükk a blizztől hogy kinevezi a karaktereket könnyen és nehezen játszhatónak, de én azt mondanám inkább, hogy vannak jó és gyengébb karakterek, persze ez így nem teljesen igaz de van benne igazság
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim Beatm...
2016.05.21. 19:01
Én azt imádom, mikor összeadják a párhuzamosan futó játékidőket.

9380 évig játszottak hűha! Ez olyan, mint amikor az NV marketingszövegében benne van, hogy több évszázadnyi együttes munkatapasztalattal rendelkezik a team!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!