iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.06.07.

Dátum | 2016. 06. 07.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Érdekesnek ígérkezik a Bethesda E3-tájékoztatója A pletykák szerint bejelentenek majd egy felújított játékot, ami a hírek szerint a Skyrim lesz PS4-re és Xbox One-ra. Ezenkívül bemutathatják a The Evil Within 2-t, a Wolfenstein: The New Order 2-t és a teljesen átalakított Prey 2-t is. A Bethesda természetesen nem kommentálta az értesüléseket, de vasárnap minden kiderül majd.
Kijött a GTA V frissítése A Further Adventures in Finance and Felony a játék egyik legnagyobb kiegészítője, melyben tovább építhetjük saját gengszterbirodalmunkat. Mindehhez saját irodára és munkatársakra lesz szükségünk. A frissítés elhalmoz minket luxusszintű státuszszimbólumokkal, mint a saját titkár, helikopterleszálló, saját fegyverterem és a többi. Speciális árukkal kereskedhetünk, tárolhatjuk őket raktárainkban, de meg is kell majd védenünk azokat a rivális bandák támadásaitól. A kiegészítő PC-n, PS4-en és Xbox One-on érhető el.
XCOM 2 konzolokra? Bizony, a PC-exkluzívnak készült játékkal szeptemberben már PS4-en és Xbox One-on is játszhatunk. A konzolos verzió megegyezik a februárban megjelent PC-változattal: egy idegen hajó lesz főhadiszállásunk, ahonnan küldetéseinket indítjuk majd, miközben régi és új ellenfelekkel kerülünk szembe. A modok támogatásáról nincs hír, bár a PC-s XCOM2-ben indulás óta engedélyezettek. VR headset 3 napon belül? Aki kicsit is követte a VR „szemüvegek” világát, tudja, hogy óriási várólisták voltak-vannak, az érdeklődés mértékét nem győzik kiszolgálni a gyártók. Nem volt ritka a több hetes, akár hónapos várakozás sem, mostanáig. A HTC bejelentése szerint a HTC Vive, az Oculus Rift nagy vetélytársa ezentúl közvetlenül a cég oldaláról is megvásárolható lesz, nem kell előrendelni és várakozni. A tranzakció lebonyolítása után 2-3 munkanapon belül szállítják a terméket (ez nyilván az Egyesült Államokra értendő). Tehát ha van cirka 800 dollárunk (plusz vám és ÁFA), egy bivalyerős PC-nk és rengeteg hely a nappaliban, akkor minden akadály elhárult a felhőtlen, virtuális valóságbeli szórakozás elől.
Nem csak idei játékok lesznek az EA Playen Természetesen nem maradnak ki az olyan nevek, mint a Battlefield 1, a Titanfall 2, a Fifa 17, a Madden NFL 17 és az NHL 17, de olyan játékokról is szó esik, amelyek csak 2017-ben vagy 2018-ban jelennek meg. Nem árultak el róluk semmit, de egyes vélemények szerint lehetséges, hogy Assassin’s Creed-szerű akciójátékokról beszélnek majd. Az E3 előadást helyettesítő, EA Play néven futó eseményt június 12-én tartják Londonban és Los Angelesben egy időben, egymással párhuzamosan. Újabb Injustice: Gods Among Us 2 bizonyíték Ezúttal egy poszter látott napvilágot, melyen Batman és Flash szerepel. Ha összerakjuk ezt és a korábbi, névtelen forrásokból származó információt, miszerint a játék készülőfélben van PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, akár egy közelgő hivatalos bejelentést is számba vehetünk. Az első rész sikeres volt, még képregénysorozat is készült a hatására, reméljük a folytatás is megfelel majd az elvárásoknak.
Bezárnak a PES 2015 szerverek A Pro Evolution Soccer 2015 online szolgáltatásai augusztus 25-ig működnek, jelentette be a Konami, egyúttal megköszönte a rajongók eddigi támogatását. A következő PES-játék, a PES 2017 idén ősszel jelenik meg PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re, a kiadó szerint eddig páratlan vizuális és játékélményt nyújtva. Ez a rész is a Konami Fox Engine-ját használja majd, amit a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben már alkalmaztak. Watch Dogs 2 reklám új infókkal Egy nappal a játék bejelentése előtt az IGN-en megjelent – azóta eltávolított – hirdetésből kiderül, hogy a játék San Franciscoban játszódik és novemberben jelenik meg. Még januárban jött a hír a játék érkezéséről, az általában az Assassin’s Creed sorozatnak fenntartott helyre ugrik be, az ugyanis idén „szünetet tart”. A holnapi tájékoztatóból minden bizonnyal több dologra is fény derül majd.
Október 25-én jön a World of Final Fantasy A Square Enix bejelentése szerint ekkor jelenik meg a játék Észak-Amerikában PS4-re és Playstation Vitára. A cég egyfajta beléptetőnek szánja a sorozat világába az új játékosok részére, ugyanakkor a régi motorosokat is el kívánja kápráztatni, így a friss karakterek mellett sok régi arc is visszaköszön majd.
A Myst grafikusának és a Bioshock Infinite írójának közös játéka a Kickstarteren A Cyan Worlds példáját követve, akik sikeresen kalapoztak össze 1.3 millió dollárt az Obductionre, Chuck Carter, a Myst grafikusa és Joe Fielder, a Bioshock Infinite írója megalapították az Eagre Games nevű céget és a Kickstarterre vitték Zed kódnevű játékukat. A Zed első látásra – bár megvan saját látványvilága – eléggé Myst-szerűnek tűnik: egy különös világot kell felfedeznünk, miközben furcsa rejtvényeket oldunk meg és egy öreg, haldokló álmodozónak segítünk. A játékot már egy éve készítik saját zsebből, a folytatást szeretnék közösségi forrásokból finanszírozni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Asagrim
2016.06.07. 23:11
800$, legyen 30 a szállítás, erre jön 27% ÁFA és 12% kereskedelmi vámtarifa (legrosszabb esetben). Tehát az egyesült államokból rendelt HTC Vive 314310 forint lenne. Minimum 700 ezer forint számítógéppel együtt, ami meg is hajtja.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. predike07
2016.06.08. 07:11
Korai még,azontúl ennyit nem ér meg legyen bármennyire is jó.
Majd pár generációval később.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BReal
2016.06.08. 10:21
Majd letesztelik nekünk a türelmetlenek. Ez mindig is így működött.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tapir_606
2016.06.08. 14:20
sose készült PC exkluzívnak, az elején megmondták, hogy később adják ki konzolra, mert a fő piaca PC-n van (illetve olcsóbb patchelni PC-n az alap bugokat és a kész verziót ténylegesen készen kiadni konzolon)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2016.06.08. 14:33
Jön a következő Watch Doges, vajon ez is olyan látványosan fog elhasalni, mint az előző? A Prey 2 csontjait meg megint exhumálta a Bethesda, hát mik nincsenek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!