iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.06.10.

Dátum | 2016. 06. 10.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Mafia III – Zsarolás, rajtaütés és a következmények Még csak tegnap kaptuk meg a várva várt Mafia harmadik részének trailerét, de úgy tűnik beindult a marketing gépezet, ennek pedig a játékosok örülnek a legjobban. A készítők a különböző küldetésekről, a következményekről és mindazon lehetőségekről mesélnek kicsit, ami a szövevényes alvilágban a hatalom és a gazdagság felé vezető véres út része lesz majd.
Ingyenes a hétvégén a Wasteland 2: The Director's Cut a Steamen Ha régóta szemeztek az InXile klasszikusának egy kis plusz szeretettel megáldott változatával, akkor most belevághattok a kalandba. Egész hétvégén elérhető lesz ugyanis a játék, aki pedig folytatná a 120 óra körüli kiruccanást a nukleáris pusztába, fél áron juthat hozzá a Wasteland 2 TDC-hez. Paragon – Új bemutatkozó Az első jó hír, hogy augusztus 16-ától nyílt bétába lép az Epic MOBA játéka, a Paragon. Emellett pedig egy új karakterrel is megismerkedhetünk, akit a közelharcot kedvelők fognak igazán értékelni. Khaimera egy brutális szörnyeteg, és a bemutatkozó videója mindenkit meg fog győzni arról, hogy ez nem csak játék a szavakkal!
Ingyen Fallout 4! De mielőtt nagyon belelkesednétek... A szemfülesek ma ingyenes Fallout 4-hez juthattak, minden eddigi DLC-t beleértve. Valamilyen hiba folytán ugyanis rövid ideig kerek nulla dollárba került a poszt apokaliptikus kaland az Xbox One online boltjában. A hiba nemcsak a Microsoftot, de a Bethesda marketing fejesét, Peter Hines-t is meglepte. A malőr oka nem derült ki, de "szerencsére" hamar helyre állt a rend, már ami az árakat illeti. Remek felvezetést kapott a The Technomancer A hónap végén megjelenő játék, a Mars: War Logs történetét viszi tovább, és állítólag sokkal jobb lesz, mint az elődje volt (valahogy minden Spiders játékról ezt mondják, mielőtt megjelenne, szóval hisszük ha látjuk). Az új kedvcsináló a jól ismert rock klasszikus, a House of the Rising Sun zenéjével készült és nagyon is hangulatosra sikeredett.
Animációs rövidfilmeket kap a World of Warcraft: Legion Az augusztus végén érkező kiegészítő jó pár lore-ral kapcsolatos kérdést felvetett. A megjelenés előtt ezért a Blizzard egy mini-sorozatot indít, ami főként Illidanra és az új Demon-Hunter kasztra fog koncentrálni. A kiadó tervei szerint a Lords of War stílusára hajazó, képregény elemeket is felhasználó részek remek felvezetők lesznek az új kiegészítőhöz, és segítenek eltüntetni az esetleges fehér foltokat is a WoW történelméből. Call of Cthulhu bepillantás A Cyanide Studio 2017-ben szállítja a Chaosium papíros szerepjáték alapján elkészített túlélő-horrorból-fantasy játékot, melybe most bepillantást is kapunk. Sokra azért ne számítsunk, hiszen a Nagy Öregek kifürkészése nem haladóknak való, elménk hamarabb bomlana meg, minthogy tekintetünk elkaphatnánk. A bátrak viszont elcsíphetnek pár apróságot az új előzetesben.
Jótékonykodik az EA Sokak kedvenc kiadója nagyon is gáláns gesztust jelentett be ma, miszerint az elkövetkezendő időszakban 5 olyan alapítványt is támogatni fog, amelynek mind emberi, mind szakmai céljaival és nézeteivel is egyetértenek. Az EA összesen 1 millió dollárt fog szétosztani a HeForShe, Code.org, National Center for Women & Information Technology, CODE2040, és a SpecialEffect között. Azonban a játékosokról sem feledkeztek meg, hiszen a június 12-én kezdődő kampány megannyi játékon belüli jutalmat is magában foglal. Ezekről részletes leírást itt olvashattok. Total War: Warhammer – A Káosz háborúja Nem véletlenül kapott jó kritikákat a Total War: Warhammer, szerintünk is jól sikerült! A Káosz frakció legvéresebb és legkegyetlenebb csatáját Tzeentch kegyének elnyeréséért vívja meg a két bajnok: az Everchosen és az Everwatcher. Hatalmas hadseregek, elkeseredett manőverek, brutális egységek, találhattok itt mindent, ami a stratégia és a Warhammer Fantasy rajongóinak az ínyére való.
Ingyenes DLC a Cities: Skylines-hoz Valószínűleg mindenkinek feltűnt már, hogy hamarosan foci lázban fog égni a világ, jó egy hónapon át. A Paradox Interactive ingyenes kiegészítőjében labdarúgó stadionokat építhetünk kedvenc városunkba, és csapatot is szerződtethetünk hozzá. A jegyekből származó bevétel nagyon is szép summát jelent a virtuális polgármestereknek, de a meccsek napján fellépő dugókkal is számolniuk kell majd. Csatába indulnak a vikingek a For Honor-ben Ha minden igaz, az elkövetkező napokban egyre többet tudunk majd meg a sokak által várt címről. Az eddig méltánytalanul elhanyagolt viking frakció úgy tűnik kiverekedte magának a figyelmet, hiszen a trailer is azt sugallja, eljött az ő idejük. Prédálásra, fosztogatásra felkészülni!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. potocki
2016.06.11. 15:45
"Az új kedvcsináló a jól ismert rock klasszikus, a House of the Rising Sun zenéjével készült és nagyon is hangulatosra sikeredett."

Tényleg hangulatos, csak szerencsétlen választásnak tűnik két évvel a Wolfenstein: The New Order - Haus Abendrot után, ami tövig maxolta az amerikai népdalt. Nem biztos, hogy jó döntés egy olyan feldolgozással reklámozni egy játékot, amiről sokan egy másik kiadó játékára asszociálhatnak, aminek ráadásul pont a napokban fogják bejelenteni a következő részét.

Wolfenstein: The New Order - Haus Abendrot/House of the Rising Sun (Lyrics Video)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. magerg
2016.06.13. 08:40
Ölég érdekes a fénye annak az olajlámpásnak... remélem a játék azért jó lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!