iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.07.04.

Dátum | 2016. 07. 04.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Holnap érkezik PC-re a The Room Two A The Room című belsőnézetes fejtörő-kalandjáték 2014-ben jött ki PC-re. A mobiljáték sorozat - mert azóta már a harmadik rész is megjelent telefonokra – hatalmas sikereket könyvelhetett el. Sokáig kellett várni, hogy a folytatás is ellátogasson PC-re, de ha ördögi rejtvények gombnyomogatással és karhúzogatással történő megoldására vágyunk számítógépünkön, holnaptól ismét megtehetjük a The Room Two-ban.
A fejlesztő Fireproof Games elárulta azt is, miben különbözik majd a PC-verzió mobilos testvérétől. „A The Room Two folytatja az első részben megkezdett utazást, miközben jelentősen kibővíti az egyedi, fejtörőkre alapuló játékmenetet. Az „AS” nevű, rejtélyes tudós által hátrahagyott kódolt leveleket követve egy, az agyunkat megdolgoztató titkot és szinte kézzel tapintható felfedezés-élményt nyújtó világba jutunk. A teljesen HD The Room Two fejlesztése 2015-ben kezdődött, nem sokkal a The Room Three mobilos megjelenése után. Minden szinthez teljesen új környezetet készítettünk és az alapoktól újraépítettük és –textúráztuk a játék minden elemét.” Új Halo Wars 2 trailer érkezett Játékmenet ugyan nincs benne, de szépen felhelyezi a táblára az emberiség és a mérges idegenek bandája közötti konfliktust. Az emberi oldalt a Spirit of Fire legénysége képviseli, akik 30 évnyi hibernációs álomból ébredtek fel, társaik helyett azonban a Kitaszítottakkal találják szembe magukat. A játék jövő február 21-én jelenik meg.
Vége a Planetside-nak Bezárták a 2003-ban indult MMO FPS szervereit. A vég stílusos volt: meteorzápor hullott az égből, ami elterelte a játékosok figyelmét, miközben valaki megnyomott egy gombot egy távoli számítógépen és a világ elsötétült...
Gul’dan és Auriel a Heroes of the Stormban A következő hetekben mindkét karakter bekerül majd a játékba. Néhány régi hős, például Arthas, Johanna és Li-ming új skineket kap és lesz öt új, meglehetősen kényelmetlennek tűnő hátas is. Az újdonságok érkezésének pontos dátumát még nem közölték.
Dark Souls 3 egy ütés nélkül A legtöbben egyszer játszunk a Dark Souls játékokkal, ami közben rengetegszer meghalunk, majd az akaraterőnk végéhez érve valahogy befejezzük a játékot és aztán örökre visszavonulunk. Néhányan azonban más megközelítést alkalmaznak, mint például FaraazKhan, aki három óránál rövidebb idő alatt végigrohant a harmadik epizódon, méghozzá úgy, hogy egyetlen ellenség sem volt képes megütni őt. A legtöbb ideje a kitéréssel telik, közelharci felállással halad és elkerüli a legtöbb, opcionális bosst, illetve gyorsan visszavonul, ha meredek lesz a helyzet. Augusztusban jön a Layers of Fear DLC-je Az Inheritance című kiegészítőben a festő lányát alakítjuk, aki visszatér, hogy szembesüljön a múlttal és megnézze, milyen állapotban hagyta apja a családi házat. Nos, elég különösben… A lány belemerül az őrületbe, amit apja az egész családra szabadított. A DLC augusztus 2-án érkezik.
Capcom-teaser a Resident Evil 7 demójából Bár a Resident Evil 7 demóját épp olyan tüzetes vizsgálatnak vetették alá a rajongók, mint a Konami P.T-jét, ezúttal nem találtak semmit, a több lezáratlan esemény és titokzatos tárgy ellenére sem. Épp, mikor lassanként mindenki belenyugodott, hogy csak az idejüket vesztegették, a Capcom olajat öntött a tűzre egy, a rajongóknak kiküldött maillel. Az e-mail eldicsekszik azzal, hogy kétmillióan töltötték le a demót, miközben a kísérő képen annak a titokzatos műujjnak egy lehetséges használati módja sejthető, amely hetek óta találgatásokra készteti a játékosokat. Az ujjnak kis kampós vége van, kulcsszerűnek tűnik, de a pontos céljára nincs utalás. A papírra írt üzenet azt sugallja, hogy nincs más rejtély a demóban, miközben az ujj egy közelgő frissítést jelezhet, amiben bármi érkezhet. Csúnya Capcom… A demó jelenleg csak PS4-en érhető el, PC-re január 24-én érkezik majd.
Overwatch-tisztelgés a halott rajongó előtt A legújabb Overwatch-firssítésben egy apró, de nemes gesztust rejtett el a Blizzard: a Lijiang Tower térképen utalnak arra a kínai férfira, Hongyu Wura, aki nagyon várta a játékot, rengeteget beszélt róla barátaival. A megjelenés előtti napon valaki ellopta egy osztálytársa motorját, Wu pedig a sajátjára pattanva üldözőbe vette, azonban összeütköztek és Wu belehalt sérüléseibe. Neve egy űrruhán olvasható, felette „A hősök sosem halnak meg” felirattal.
Mario-témájú joghurtok az USA-ban Az amerikaiak most már Mario joghurtot is ehetnek: tízféle ízesítés kerül a boltok polcaira a játék szereplőit idéző nevekkel. Kapható lesz Mario csokifagyija, Donkey Kong banánkrémje, Luigi fehércsokis pisztáciája és Yoshi mézes joghurtja is. Természetesen különböző nyereményjátékokat, kanálgyűjtést is csatolnak a limitált idejű ajánlathoz. Nyami.
Lebuktak a CS:GO-lottó csalói A CSGOLotto oldal lényege az volt, hogy a játékosok különböző fegyverskineket dobtak a kalapba, egy randomgenerátor segítségével pedig egyikük elvitte az összeset és ezzel – mert a skinek olykor hatalmas összegekért cserélnek gazdát – jelentős mennyiségű pénzt is. Most kiderült, hogy a lottót mezei játékosként hirdető vloggerek voltak az oldal tulajdonosai. TmarTn és ProSyndicate többször eljátszották filmjeiken, hogy játszanak a lottón és nagy összegeket nyernek, melyre mindig meglepetten reagáltak. A fő gond ezzel az, hogy kiskorúak számára is reklámozták ezzel a szerencsejátékot, ráadásul úgy, hogy saját érdekeltségüket sehol sem tüntették fel. Reputációjuk romba döntésén kívül a Youtube szabályait is megsértették. Azóta elnézést kértek és a videókon is feltüntették a tényeket, de ezt talán kicsit korábban kellett volna megtenni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!