iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.07.21.

Dátum | 2016. 07. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Élőszereplős előzetesen a Mafia 3 Kicsit a Sebhelyesarcú, és kicsit a Keresztapa stílusában készült el a Mafia 3 új élőszereplős előzetese. Ebből túlzottan sokat nem tudunk meg, de legalább még tovább húzza az agyunkat a végleges megjelenésig.
Dark Souls 3 - amikor minden textúra rákká változik A Limit Breakers névre hallgató YouTube-csatorna, akik egyben egy modder csapat is, úgy döntöttek, hogy a Dark Souls 3-ben minden egyes textúrát lecserélnek egy fekete háttér előtti rákra. Mert miért ne. Ha a HUD engedélyezve van, akkor még az is rákokból áll, mert miért ne. Ha valakit foglalkoztat a dolog, akkor a NexusMods oldaláról letöltheti.
Késik a PS4-es Ark: Survival of the Fittest, mert... ... mert a készítők inkább az alapjátékot szeretnék előbb kiadni a konzolra. Eredetileg ugyebár arról volt szó, hogy az Ark mellékága, az Ark: Survival of the Fittes júliusban jelenik meg a Sony konzoljára, azonban közben erről letettek a fejlesztők. Ennek az oka pedig rendkívül egyszerű: előbb inkább a fő játékot, az Ark: Survival Evolved-ot szeretnék megjelentetni a konzolra, majd ezután érkezhet a PvP-re kihegyezett mellékág. Ezzel együtt pontos dátumot semelyik verzióra nem tudtak mondani. Az biztos, hogy a Survival of the Fittest nem jelenik meg júliusban, és az is biztos, hogy ebben a hónapban nem jön az alapjáték. A PlayStation 4 tulajdonosai tehát továbbra is bizonytalanságban maradtak, azok után, hogy az Ark: Survival Evolved már 2015-ben megjelent PC-re, majd pár hónappal később Xbox One-ra is. PlayStation 4-re is jön a System Shock remake-je A System Shock remake-je nagyszerűen teljesít a Kickstarteren: átlépte a 900 ezer dolláros határt, és már több, mint 1 millió 100 ezernél jár. Egy probléma azonban felmerült: a fejlesztők a kezdetekben csak PC-re és Xbox One-ra ígérték be a játékot, azóta azonban annyi e-mailt és visszajelzést kaptak a PS4-es verzió hiányáról, hogy kénytelenek voltak valamit tenni. És tettek is: ma bejelentették, hogy a System Shock fenti két platform mellett biztosan megjelenik majd PlayStation 4-re, és hogy már aktív tárgyalásokat folytatnak a Sonyval a részletekről. A projekt elkészítésében olyan emberek vesznek részt, mint Chris Avellone, Jessica Johnson Kevin Manning és Dan Rubalcaba, akiknek többé-kevésbé volt beleszólásuk az eredeti verzióba is.
Gears of War 4 - új többjátékos pálya mutatkozik be Tegnap mutattunk Nektek egy új egyjátékos felvételt a Gears of War 4 kampányából, most pedig egy új többjátékos pályával szolgálhatunk. A pálya neve Forge, és nem összekeverendő a Halo-játékok pályakészítőivel. Ez ugyanis nem egy pályakészítő, hanem egyszerűen csak egy pálya. Leginkább a szoros közelharcra megy rá, ugyanakkor középen behatolva sikert érhetünk el, hacsak nem vadásznak ránk éppen a telepített ágyúkkal.
Suicide Squad - az utolsó trailer a Fallout 4-ben A mai napon a Warner Bros. elérhetővé tette a Suicide Squad utolsó hivatalos előzetesét, ami természetesen eléggé ütősre sikerült. És ahogy az lenni szokott, nem kellett sokat várni arra, hogy megjelenjen az első in-game remake is, ezúttal nem a Grand Theft Auto V-ből, hanem a Fallout 4-ből. A biztonság kedvéért azért belinkeljük mindkettőt.
Rocket League - bármikor élesedhet a keresztplatformos multiplayer A Rocket League az egyik első játék, ami teljes erővel propagálja a konzolok közötti keresztplatformos többjátékos módot. Ennek azonban vannak akadályai, jelen esetben ez az akadály pedig a Sony. A Microsoft ugyanis (meglepő módon) az elsők között engedélyezte ezt a lehetőséget, így jelenleg a Sony térfelén pattog a labda- Most a Rocket League fejlesztői elmondták, hogy akár egy napon belül tudnák élesíteni a keresztplatformos multipalayert, ha a Sony megadná rá az engedélyt. Ez persze nem ilyen egyszerű: azt a fejlesztők is elismerik, hogy egy ekkora vállalatnál a döntéshozatal lassan megy, és hogy számos (kívülről láthatatlan) bukkanón kell keresztülmenniük. A készítők azonban folyamatos kapcsolatban vannak a Sonyval, és szinte biztosak abban, hogy hamarosan a japánok engedélyezni fogják ezt a lehetőséget, és ezzel megszületik az első ténylegesen keresztplatformos multiplayer játék. Húsz percen át mozog a Rise of the Tomb Raider kooperatív módja Ahogy azt tegnap megírtuk, a PlayStation 4-re megjelenő Rise of the Tomb Raider kap egy saját kooperatív módot is - többek között. Most több mint húsz percen keresztül meg is tekinthetjük, hogy mi lesz ennek a lényege, az IGN-nek köszönhetően.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. kihaennem
2016.07.22. 08:49
Ark: Survival Evolved nem jelent meg xboxra. jelneleg is Preview Game. Tele bugokkal és folyamatos patchelés alatt áll. még az 1.0 verziót sem érte el ahogy pcn is még mindig alpha a játék.

Szoval az hogy Xbox one ra megjelent erős tulzás. meg tudod venni és tudsz vele játszani de felelősséget ne mvállalanak a hibák fagyások miatt mert a játék még nincs kész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hEngi
2016.07.22. 14:36
Ezaz Ark egyre inkább érdekel, de az swtor óta nem rendelek elő és nem veszek félkész játékot, szóval kíváncsian várom kikerül e valaha is a játék "kész" -ként.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mainframe
2016.07.22. 16:35
Csak én nem értem az élőszereplős előzetesek koncepcióját? Olyan, mintha az étteremben kijönne a szakács, és egy rögtönzött pantomimmel érzékeltetné, milyen lesz a kaja, amit rendeltem. Mondhatni semmi köze semmihez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!