iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.08.03.

Dátum | 2016. 08. 03.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Szezonbérletet kap a Final Fantasy XV is Oké, ma már nem olyan nagy meglepetés, ha egy AAA-kategóriás játék szezonbérletet kap, és a Final Fantasy XV esetében pláne nem csodálkozunk rajta: valahogy vissza kell nyerni a tíz éve húzódó fejlesztés költségeit, és hiába vannak olyan tévképzetei a Square Enixnek, hogy tíz millió példányt adnak majd el a játékból, ez úgysem fog bekövetkezni. Mondjuk megszokhattuk, hogy a kiadó valamilyen másik dimenzióban él, elég csak megnézni, hogy a Tomb Raidertől mennyi eladást vártak. Akárhogy is, ez azt jelenti, hogy nagyjából 24,99 euróért vehetjük majd meg az összes kiegészítőt magába foglaló bérletet (egyelőre csak a japán ár derült ki, ezért nem tudunk pontosat). Ez a következőket adja majd nekünk: - Booster Pack (DLC #1) - Episode Gladiolus (DLC #2) - Holiday Pack (DLC #3) - Episode Ignis (DLC #4) - Episode Prompto (DLC #5) - Expansion Pack (DLC #6)
Nem sikerültek jól a Marvel Ultimate Alliance PC-s változatai Ahogy arról korábban beszámoltunk, pár nappal ezelőtt megjelent a Marvel Ultimate Alliance két részének felújított változata PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. És úgy látszik, hogy az Activisionön valamilyen átok ül (vagy simán csak nem költenek a felújításokra), mert a korábbi próbálkozásaikhoz hasonlóan ez is katasztrofálisan sikerült. A Steam tele van beszámolókkal a borzalmas akadozásokról, a nem megfelelő (tulajdonképpen nem működő) kontroller támogatásról, és az elmenő, szaggató hangokról. Ráadásul habár mindkét játéknak tartalmaznia kellene a korábban megjelenő összes DLC-t, az első epizód esetében ezek teljesen hiányoznak. Mindez azért különösen fájó, mert a Marvel Ultimate Alliance részei egyenként 39,99 euróba kerülnek. Nem csoda, hogy a felháborodott vásárlókra azonnal reagált is az Activision: első körben egy olyan javítást terveznek, ami megoldja az alapvető grafikai, hangi és irányításbeli problémákat, és hamarosan kitalálják azt is, hogy miért nem működnek a DLC-k az első résszel. Először akcióban a Sniper: Ghost Warrior 3 A készítők a harmadik részre úgy gondolták, hogy valamiféle értelmet is adnak a címnek. Ennek megfelelően a Sniper: Ghost Warrior 3-ban háromféle játékstílust képviselő karakter közül választhatunk: itt lesz nekünk a sniper, a ghost és a warrior! Mindegyikkel másféle módon kell megközelítenünk az adott küldetést, és máshogy teljesíthetjük a részfeladatokat is. Az alábbi előzetesben egy amerikai sniper bőrébe bújunk, akit az orosz határ közelében küldenek bevetésre. Érdemes megemlíteni, hogy ezúttal hatalmas, tulajdonképpen nyitott világú pályákat kapunk, dinamikus időjárással és a napszakok váltakozásával. Ezek pedig komolyan hatással lesznek a játékmenetre. A Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenésére 2017. január 27-én számíthatunk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
5000 dolláros számlát Pokémonozott össze az olimpiai sportoló Kohei Uchimura annyira belezúgott a Pokémon Go-ba, hogy miután elutazott a brazil Olimpia helyszínére, Rio de Janieróba, nem nagyon foglalkozott azzal, hogy milyen mobilnetes előfizetéssel rendelkezik. Igaz, a játék még hivatalosan nem jelent meg Brazíliában, de ez még a világ egyik országát sem akadályozta meg abban, hogy működésre lehessen bírni a Pokémon-vadászatot. Akárhogy is, emberünk annyira belemerült a játékba, hogy pár nap alatt 5000 dollárnak megfelelő számlát sikerült összehoznia. Amikor ezt megtudta, a csapattársai szerint egész nap falfehéren és szótlanul ült. Szerencsére azonban a szolgáltatója jófej volt: elengedte a tartozást, és havi 30 dollárnak megfelelő japán yenért korlátlan szolgáltatást nyújtottak a sportolónak. Augusztus végén jön a Hue A különös látványvilágú, vízfestményekre hajazó Hue augusztus 23-án fog megjelenni, jelentették be a készítők. A történet szerint Hue-t irányítjuk, aki az édesanyját próbálja megkeresni - aki egyébként egy színelméleti kutató egy olyan világban, ahol egyébként minden fekete és szürke. A játékban a színek segítségével kell megoldanunk különböző feladványokat, és elintézni a továbbjutásunkat, így szépen megbolondítja a Metroidvania-alapokat. A Hue először PC-re jelenik majd meg, 14,99 eurós áron.
Mikor jönnek Xbox One-ra az UWP-alkalmazások? Habár az Xbox One-ra már elméletileg mindenkinek elérhető a nagy frissítés, amit a Windows 10 majd hamarosan megkap, néhány kérdés azért még maradt. Hiába egységesíti ugyanis az áruházakat a Microsoft, egyelőre csak néhány Univerzális Windows Alkalmazás érhető el Xbox One-on, és közel sincs szó arról, hogy minden alkalmazás futna minden platformon. Mike Ybarra, az Xbox szoftverének vezető fejlesztője elmondta, hogy ez tényleg így van, de egyelőre nem állnak készen beszélni arról, hogy mikor fog megváltozni a helyzet. Annyit tudott mondani, hogy a fejlesztéshez szükséges SDK-k a Windows 10 frissítésével együtt kezdenek majd el kimenni, és onnantól kezdve várható érdemi javulás a helyzetben. Az viszont biztos, hogy még augusztus folyamán adnak majd egy részletesebb tájékoztatást az UWP-alkalmazások és az Xbox One helyzetéről.
Tíz órán át ingyenesen kipróbálható a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Az Electronic Arts egy új akciót jelentett be, melynek keretein belül mától kezdve tíz órán keresztül ingyenesen játszható a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2. Fontos, hogy ezt a tíz órát úgy osztjuk be, ahogy akarjuk, ám legkésőbb augusztus végéig el kell használnunk. Ha megtetszett a játék, akkor pedig féláron meg is vehetjük. Az akció jelenleg csak Xbox One-on és PS4-es érvényes, azonban augusztus 16-tól becsatlakozik a PC is, és onnantól kezdve ott is 50%-os leértékeléssel lehet majd lecsapni a rendkívül szórakoztató lövöldözős anyagra. Megjelent a konyhai szimulátor, az Overcooked Ha mindig is szeretted, ahogy Gordon Ramsay káromkodik a műsoraiban, és minden hirtelen kaotikussá válik, akkor valószínűleg az Overcooked a te játékod lesz! Már csak azért is, mert a beszámolók szerint elég nehéz úgy végigvinni benne egy-egy szintet, hogy ne gyújtsd fel valamilyen módon a konyhát. A Ghost Town Games és a Team 17 közös játéka a mai naptól kezdve megvásárolható Steamen, mégpedig 15,99 euróért, és még egy launch trailert is kaptunk:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. kihaennem
2016.08.04. 11:30
overcooked:
https://store.xbox.com/hu-HU/Xbox-One/Games/Overcooked/e4642c86-1fbf-4d72-854d-6fdabeda1537
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!