iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.08.05.

Dátum | 2016. 08. 05.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Hitman: Episode 4 augusztus 16-án A sorozat negyedik része PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik és ezúttal Thaiföldre visz el minket, pontosabban Bangkokba, hogy levadásszuk a Jordan Cross nevű rocksztárt és családjának ügyvédjét, Ken Morgant. A küldetés ideje alatt mindketten egy luxushotelben töltik napjaikat, mely különleges helyszínül szolgál majd az orgyilkosságokhoz.
Csúszik a konzolos XCOM 2 Az eredetinél később jön majd ki PS4-re és Xbox One-ra a játék: szeptember 6. helyett csak három héttel később, szeptember 30-án vehetjük kézbe (Észak-Amerikában ez szeptember 27-e lesz). A plusz időt a játék további csiszolására akarják használni, hogy minden megfeleljen az általuk támasztott magas mércéknek. A konzolos verziók olyan fejlesztéseket is tartalmaznak majd, melyek nem voltak meg a PC-s verzió indulásakor, de nem feledkeznek meg ez utóbbiról sem, továbbra is jönnek majd az ingyenes és fizetős DLC-k. A konzolos modtámogatásról nincs információ.
Szörnyekkel teli űrállomás a Prey új trailerében Zajlik a QuakeCon, a Bethesda a Prey-jel kapcsolatban is mutatott valamit. A filmben a főszereplő, Morgan Yu mesél arról, hogy fedezett fel egy űrállomást és a vele járó szörnyeket, melyek közül néhányat láthatunk is. Kapunk némi utalást a történetre is, mikor Morgan megemlíti, hogy úgy érzi, valami figyeli őt. A fejlesztő leírása szerint a játékban az első, idegen képességekkel rendelkező embert alakítjuk egy elhagyott, ostrom alatt álló űrállomás fedélzetén, ahol folyamatos fejlődésre és improvizációra van szükségünk a túléléshez.
Megjelent a Doom első DLC-je QuakeCon-hír az is, hogy egy nappal korábban, a tervezett augusztus 5. helyett már augusztus 4-én kijött a Doom Unto the Evil című, első kiegészítője. A mellékelt trailer betekintést nyújt a most a játékba kerülő újdonságok körébe: lesz három új térkép, valamint fegyvert és felszerelést, démont és páncélt is kapunk.
Nézd meg a Battletech „szuper pre-alfa” felvételeit! A Kickstarteren csaknem 2,8 millió dollárt gyűjtött játékról több, mint 20 percnyi felvételt adott közre a fejlesztő Harebrained Schemes. Láthatjuk a körökre osztott harcot, a stratégiákat és a különböző fázisokat, melyeken majd végigmennek a játékosok. A Battletech a tervek szerint jövő májusban jelenik meg.
Új DLC a The Elder Scrolls Online-hoz Nem sokkal a Dark Brotherhood után ismét frissítést kapott a Zenimax MMO-ja. A Shadows of the Hist DLC-vel két új dungeont (Ruins of Mazzatun, Cradle of Shadows), a karakterek átalakíthatóságát (külső, faj, név), a régi trialok jutalmainak felerősítését és a harcok nehézségének skálázhatóságát, PvP-s városfoglalást és a szokásos új motifokat, achievementeket, gyűjtögetnivalókat és efféléket kapunk.
Új trailer a Manifold Gardenhez A fizikai törvényekkel manipuláló rejtvényjáték jövőre fog megjelenni és bár nem tudunk róla túl sokat, kicsit az Antichamberre emlékeztethet minket. Friss bemutatója a játék világának felépítésébe vezet be, a feljebb látható Doommal és társaival szöges ellentétben mindenféle robbanás nélkül, gyönyörű zongorazenétől kísérve. Kellemes relaxálást!
Buffy, a vámpírvadász játékban Persze nem személy szerint, de a Minor Key új alkotása, a Slayer Shock (nem összetévesztendő a System Shockkal) gyakorlatilag a sorozat játékként való újjászületése. A középpontban egy nebraskai vámpírvadász csapat áll, akiknek egy főiskolai kávézó képezi a főhadiszállását. Különböző küldetések keretében bejárjuk majd az utcákat, megmentjük az elrabolt embereket, irtjuk a vámpírokat. A kávézóból fegyverekkel, képességekkel és információkkal felvértezve vethetjük magunkat a harcba. Még a megnevezésekkel is próbálják megidézni a TV-sorozatot: a küldetéseket epizódoknak, a kampányokat szezonoknak hívják. A megjelenésről az ígéretek szerint nemsokára hallunk majd.
Videón a Mafia 3 ír anarchistája és vudukirálynője Újabb szereplők kaptak saját trailert az október 7-én megjelenő Mafia 3-ból. Ezúttal a csak anarchistának nevezett Thomas Burke, az Ír Szindikátus vezetője mutatkozik be, aki a jelek szerint nem igazán a maffia barátja. Megismerhetjük Cassandrát, a Haiti Szindikátus fejét is, aki szintén nincs jó viszonyban az olaszokkal. Hiába, az alvilág nem az örök barátságokról híres…
Itt az első hivatalos Stellaris-DLC Modokból minden héten érkezik néhány a játékhoz, de ez az első hivatalos csomag a Paradox sci-fi 4X-stratégia hibridjéhez. A kiegészítőben egy új, értelmes növényekből álló fajt kapunk, akik kacsaikat kiterjesztve új bolygókon vernek gyökeret, hogy aztán új civilizációkat hozzanak létre. Lesznek új portrék, hajótervek és városképek is. A Plantoids Species Pack 8 dollárba kerül a Steamen.
Ingyenesen hallgatható a YouTube-on a No Man’s Sky zenéje A 65daysofstatic nevű instrumentális elektronikus post/math rockbanda alkotása tökéletes hátteréül szolgál majd az űrben való kalandozásainkhoz. Ha úgy szeretnénk, digitális formában, CD-n vagy bakelitlemezen is megvehetjük a zenekar oldaláról.
Csodálatosan fest a Pan-Pan A rejtvényekkel kombinált kalandjáték augusztus 29-én jelenik meg. Feladatunk lezuhant űrhajónk megjavítása lesz, hogy aztán hazajuthassunk. Munka közben rengeteg emlékezetes karakterrel találkozunk a játék színpompás, andalító zenével elénk táruló tájain. A játékmenetet a környezet felfedezésének, a történetnek és a fejtörők megoldásának elegye képezi. A Pan-Pan a Might and Delight és az egyszemélyes svéd fejlesztőcég, a Spelkraft közös munkája, terveink szerint teszteljük is majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!