iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.09.05.

Dátum | 2016. 09. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Sony is a Pokémon Go nyomába eredne A Sony vezérigazgatója, Kaz Hirai a minap arról beszélt, hogy vállalata a közeli jövőben sokkal agresszívabban fog támadni a mobilos piacon. És habár korábban már próbálkozott ezzel a Sony, most úgy érzik, hogy a Pokémon Go sikere sok mindent megváltoztatott. "A Pokémon Go alaposan felforgatta a piacot. Nagyon érdekes számomra, hogy képes megváltoztatni azt, ahogy az emberek mozognak, a szó szoros értelmében" - mondta Hirai az IFA kiállításon. Ráadásul szerinte nem csak ők, hanem az egész játékipar profitálni fog a Pokémon Go sikeréből, hiszen az AR egy egészen újfajta felhasználási módját mutatta meg. Már többen dolgoznak a Cyberpunk 2077-en, mint a The Witcher 3-on valaha Nem mintha aggódni kéne a CD Projekt Red jövőjéért, hiszen a stúdió minden korábbi prognózist meghaladó módon növekszik, de azért egy befektetőknek tartott konferenciahíváson valaki rákérdezett, hogy mégis mi a helyzet a Cyberpunk 2077-tel. Nos, erre persze a stúdió vezetősége nem adott pontos választ, mindössze annyit mondtak, hogy a Cyberpunk 2077 fejlesztése most már tényleg gőzerővel zajlik, és többen dolgoznak rajta, mint a The Witcher 3-on valaha. Jelenleg a stúdió ezen, és egy szerényebb csapattal a Gwent kártyajátékon tevékenykedik. Ha hihetünk a stúdiónak, a Cyberpunk 2077 tényleg minden tekintetben jobb lesz, mint a The Witcher 3, hiszen korábban is azt nyilatkozták, hogy "nagyobbnak és forradalmibbnak" kell lennie. Pontos dátumot kapott a PC-s Shadow Warrior 2 Kilépett a bizonytalanságból a Shadow Warrior 2 PC-s verziója. Míg korábban csak annyit tudtunk, hogy valamikor két hónapon belül érkezik, most a fejlesztők bejelentették, hogy kereken október 13-án várható a megjelenése Steamen és GOG-on. Az előrendelők 10%-os kedvezménnyel 35,99 dollárért vehetik majd meg, míg a normális ára 39,99 dollár lesz. Ennek örömére pedig kaptunk is egy új előzetest:
Készülhet a Red Dead Redemption felújított változata? Sokan és sokszor pletykálták már, hogy felújított verzió készül a Red Dead Redemptionből, és még többen remélik, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. Eddig azonban ennek igazából semmi jelét nem adta a Rockstar, és miután Xbox One-on elérhetővé vált a visszafelé-kompatibilis verzió, a legtöbben már lemondtunk róla. Most azonban Korea egyik legnagyobb online lapja számolt be arról, hogy igenis készül a remastered változat - ráadásul a helyieknek külön öröm, hogy a forrás szerint teljes koreai szinkront és feliratot kap majd, márpedig ez hiányzott az eredetiből. Ezen kívül a forrás szerint biztos, hogy Koreában PC-re és PS4-re jelenik meg a játék, az Xbox One-os verzióról azonban nincsen információ. Lehet, hogy csak ott nem dobják piacra, de az is lehet, hogy globálisan kihagyja a Rockstar ezt a platformot. Mindenesetre a beszámoló szerint a játék valamikor 2017 első félévében jelenhet meg. Nagyon berobbant a World of Warcraft: Legion Persze, meg kell hagyni, hogy a World of Warcraft aktuális játékosainak száma a kiegészítők megjelenésekor a legmagasabb, aztán az utóbbi években az volt a jellemző, hogy ez a lelkesedés szépen elhal pár hónapon belül. Most azonban a Blizzard szerint valami egészen más történik. A stúdió elmondta, hogy a kritikusok és a rajongók részéről fantasztikus volt a fogadtatás, még csak nem is számítottak arra, hogy mindenki ennyire pozitívan áll majd hozzá a legújabb kiegészítőhöz. De ami igazán meglepte őket, az a játékosok száma: "Megdöbbentett minket az egyszerre online felhasználók száma. Legalább háromszor ellenőriztük a számokat, hogy megbizonyosodjunk róla, nem tévedünk. Mert ez bizony messze a legmagasabb az utóbbi időszakból, egészen konkrétan az elmúlt pár évből". Dátumot és nevet kapott a The Walking Dead harmadik évada A Telltale bejelentette, hogy a The Walking Dead játéksorozat harmadik évada, a New Frontier nevet kapta, és novemberben jelenik majd meg PC-re, Mac-re, konzolokra és mobilos platformokra. A New Frontier történetében már négy évvel járunk a sorozat kezdetéhez képest, főszereplőnek pedig visszatér a most már tinédzser korában járó Clementine. Mellé pedig csatlakozik az új szereplőként érkező Javier.
Extrém körülményeket szimulálnak a Battlefield 1 szerverein Azt továbbra sem tudjuk, hogy a Battlefield 1 bétatesztje mikor ér véget, azt viszont igen, hogy az Electronic Artsnak nagyon jól jön a tesztelés, mert kipróbálhatnak számos szituációt. Ma például bejelentették, hogy innentől kezdve olyan stresszt helyeznek a szerverekre, ami ahhoz hasonló, mint amikor megjelenik majd a végleges játék. Éppen ezért a kiadó arra kér mindenkit, hogy legyen türelmes: könnyen lehet, hogy a túlzott terhelés miatt egy jó ideig nem fognak tudni bejutni a játékba. Akcióban a Gears of War 4 horda módja A "horda mód" elnevezést eleve a Gears of War-sorozat honosította meg, így nem meglepő, hogy a játékosoknak komoly elvárásaik vannak a negyedik rész horda módjával kapcsolatban. Összességében ez már a harmadik iteráció lesz a sorozat történetében, ami ezúttal elég komolyan kibővül mindenféle bázisépítős elemmel is. Újdonság például a Fabricator elnevezésű kütyü, aminek segítségével minden kör végén eltehetjük a megszerzett pontjainkat, és újfajta módokon erősíthetjük meg a bázisunkat. Például teljesen egyénileg szabhatjuk meg, hogy hova teszünk elterelőket, csapdákat és lövegeket. Érdemes továbbá megjegyezni, hogy a horda módon belül most már öt karakterosztály közül választhatunk, melyek mindegyike saját egyéni képességekkel érkezik.
Titanfall 2 - nem lesz része az EA Accesnek Az EA Access (Xbox One-on) és az Origin Access (PC-n) egy korrekt kis szolgáltatás, ami minimális előfizetési díjért cserébe legalább egy héttel hamarabb enged hozzáférni a kiadó új játékaihoz. Meg persze ezen kívül ott van a Vault is, ahol sokszor mindössze pár hónapos játékokat tölthetünk le ingyen. Na, ennek viszont nem lesz része a Titanfall 2. Egyáltalán. Ennél pontosabb indoklást egyelőre sajnos nem kaptunk, viszont azt meg kell hagyni, hogy a Respawn Entertainment valahogy mindig is kívülálló volt az Electronic Arts berkein belül - például a Frostbite motort sem kapták meg a játékhoz. Szóval, aki csak azért fizetne elő, hogy korábban tolhassa a Titanfall 2-t, az ne tegye, mert nem lesz értelme.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Tapir_606
2016.09.06. 01:14
Respawn valószínűleg azért ennyire eltérő a többi EA-szerződött cégtől, mert azután, hogy másodszorra is lenyúlta a kiadó a játékukat (MoH, CoD), nem voltak hajlandóak olyan szerződést kötni, ahol a kiadó tulajdonát képzi a készített videójáték, ezért az EA tuti nem annyi pénzt tölt beléjük, mint átlagos esetben szokott
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 19milan97
2016.09.06. 13:21
Hogyne tudnánk mikor lesz vége a battlefield bétájának... Az origin-en írja is hogy "Expires on 09/08/2016"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!