iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.09.07.

Dátum | 2016. 09. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Sunyiban megjelent Peter Molyneux új játéka A Godus körüli balhék után Peter Molyneux és csapata, a 22Cans némileg elcsendesedett. Annyira, hogy új játékuk, az iOS-re készülő The Trail ugyan megjelent, de egyelőre csak a Fülöp-szigeteken, és ott is csak nagy csendben. Talán ezúttal nem akar olyat ígérni Molyneux, amit nem tud betartani, és inkább kisebb közönségeken tesztelgetni a játékát?
Gran Turismo Sport - visszaadja a Sony az előrendelők pénzét A Gran Turismo Sportot nem fogadta átütő lelkesedés a bejelentésekor, ám azóta minden egyes alkalommal, amikor éppen az aktuális verziót láthattuk, hatalmas javuláson esett át a játék. Éppen ezért várta is mindenki az idei megjelenést, amit azonban a Sony nem olyan rég eltolt "valamikor jövőre". Furcsa, hogy a TeamVVV beszámolója szerint a késés bejelentését követően a Sony elkezdte visszatéríteni az előrendelők pénzét, ami vagy arra utal, hogy a Gran Turismo Sport megjelenési dátuma még tényleg nagyon bizonytalan, vagy hogy a játék más fizetési modellel indít. Ezek a demók járnak majd a PlayStation VR-hoz A Sony bejelentette, hogy minden PlayStation VR-csomaghoz mellékel majd egy lemezt, amin különböző játékok demóit találjuk majd meg. Ezeket a cég úgy válogatta össze, hogy jól megmutassák, mire is képes a PS4 új virtuális valóságos szemüvege, de persze a teljes élményért meg kell majd vennünk a teljes játékokat. A lemezen a következő demókat találják majd a vásárlók: - Drivceclub VR - Evolution Studios - PlayStation VR Worlds - London Studio - RIGS Mechanized Combat League - Guerrilla Games - Tumble VR - Supermassive - Battlezone - Rebellion -Eve: Valkyrie - CCP -Wayward Sky - Uber Entertainment -Headmaster - Frame Interactive
Minél hamarabb szeretne modokat PS4-re a Fallout 4 fejlesztője Az Xbox One-on és PC-n elérhető modtámogatás továbbra sem jelent meg PS4-re. Ennek okait korábban már részleteztük, de nagyjából a megoldás azon múlik, hogy a Bethesda és a Sony hogyan tudja összehangolni a rendszereit, hiszen például az is akadályt jelent, hogy a PlayStation 4 egy egyedi hangformátumot használ, amivel még nem sikerült összehozni a Fallout 4-et. A rajongók rendszeresen felteszik a kérdést Peter Hinesnak, a Bethesda alelnökének, hogy mégis mikor lehet számítani arra, hogy PS4-en is elérhetővé válnak a modok? Nos, túl sok konkrétumot nem kaptunk, de az biztos, hogy igyekszik a Bethesda: "Annyit mondhatok, hogy jelenleg még felülvizsgáljuk az elkészült munkát, és amint ezzel végeztünk, közzéteszünk újabb információkat. Ahogy már mondtuk, a dolog nem rajtunk múlik, és teljes mértékben azon vagyunk, hogy olyan gyorsan kiadjuk, ahogy csak emberileg lehetséges" - nyilatkozta Hines. Már elérhető a The Tomorrow Children A PlayStation 4-exkluzív The Tomorrow Children tegnap óta hozzáférhető végleges formában, és most kaptunk egy launch trailert is, hogy mindezt meg tudjuk ünnepelni. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy maga a játék mennyire jó (most kezdtük nyúzni), de az biztos, hogy az elsők között használ egy teljesen új grafikai technológiát, ami alapvetően a sugárkövetésre épít.
Elhagyta a bétát a Forza Motorsport 6 Apex A Forza Motorsport 6 Windows 10-es változata végre kijött a bétatesztelésből, és most már már teljes értékű címként érhető el a Windows 10 Store-ból. Ez egyrészt azt jelenti, hogy a Turn 10 eléggé hibamentesnek gondolta a címet, másrészt pedig azt is, hogy most már támogat több kormányt is a játék. Ami fontos egy autós anyagnál, főleg azért, mert a bétában még nem lehetett kormányokat használni - amit egyébként az Univerzális Windows Platform számlájára írtak a készítők. A Forza Motorsport 6 Apex jelenleg a következő kormányokkal birkózik meg: - Logitech G27 Racing Wheel - Logitech G25 Racing Wheel - Logitech G29 Racing Wheel - Logitech MOMO Force Feedback Racing Wheel - Logitech G920 Xbox One Wheel - Thrustmaster T300RS - Thrustmaster T500 RS Gaming Wheel - Thrustmaster T150 -Thrustmaster TX Xbox One Wheel -Thrustmaster TMX Xbox One Wheel -Thrustmaster RGT Force Feedback Racing Wheel Amelyik kormányhoz manuális váltó jár, ott ezt is kezeli a játék, kivéve a Logitech G29-est, aminél ismeretlen okok miatt ezt csak később fogják behozni a fejlesztők. Titanfall 2 - bemutatkoznak a titánok Oké, valójában a Titanfall 2 hat titánja közül már egyet láttunk, de a Respawn most úgy döntött, hogy megmutatja a többit is - ráadásul egyszerre. Ők a Scorch, Ion, Northstar, Tone, és Ronin nevekre hallgatnak, és persze mindegyik másban lesz jó.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Meteoreso
2016.09.07. 22:26
The Trail első pillanatai picit megzavartak mert akár valami művészileg értelmezhető is lehetett volna
Moulynex neve akkor lenne ebben érdekes ha valami komplexebb lenne és az isten szó benne szerepelne
Így inkább csak tovább butították a sétaszimulátor fogalmát a már csak egy irányban lehet menni sétaszimulátorra... és közben ilyen szombat délelőtti matiné szintű feladataid vannak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!