iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.09.15.

Dátum | 2016. 09. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ingyenessé vált a Battlefield 4 összes kiegészítője A Battlefield 4 rajtja nem volt éppen zökkenőmentes, de a DICE azóta is azon igyekszik, hogy kiköszörülje a csorbát. Így nem csak rengeteget javítottak a játékon, és tartalom kiegészítőket adtak ki hozzá, de rendszeresen akciókkal is előállnak. Most éppen a játék öt kiegészítője, a China Rising, a Second Assault, a Naval Strike, a Dragon's Teeth és a Final Stand érhető el ingyenesen, egészen szeptember 19-ig, vagyis jövő hét hétfőig. Rise of the Tomb Raider - veszélyben a Croft-villa A PlayStation 4-es megjelenéssel debütál majd a Rise of the Tomb Raiderben a Blood Ties néven futó új DLC. Ebben Larának azért kell majd küzdeni, hogy bebizonyítsa: igenis ő a jogos örököse a Croft-villának, amit éppen el akarnak venni a családjától. Ha pedig elveszne, az nem lenne éppen túl jó, hiszen az édesapja által felfedett összes történelmi titok elveszne az épülettel együtt - pontosabban, illetéktelen kezekbe kerülne. A sztorin kívül a DLC egy új játékmódot is tartalmaz, aminek Lara’s Nightmare a neve. Itt a főszereplő rémálmaiban a Croft-villát zombik lepik el, akik ellen védekeznünk kell majd - tehát a horda mód helyi megfelelőjéről van szó.
Késik a South Park: The Fractured But Whole Szinte el is felejtettük már az idei ünnepi szezonra ígért sok nagyágyú mellett, hogy bizony ősszel kellett volna megjelennie a South Park: The Fractured But Whole-nak is. Pedig az első rész zseniális volt, és a folytatás minden tekintetben jobbnak tűnik. Talán nem is baj, hogy elfelejtettük, ugyanis ma kiderült, hogy nem fog megjelenni idén. A Ubiosft egy rendkívüli közleményben tudatta a néppel, hogy a fejlesztőcsapatnak több időre van szüksége a játék hibamentesítéséhez és kicsiszolásához, és csak valamikor a jövő év első negyedében számíthatunk Cartman és brigádja szuperhősös kalandjára. Új karaktert mutat be a Nioh Éppen tegnap írtunk arról, hogy a Nioh februárban jelenik majd meg, ami egy elég sűrű hónap lesz. És mivel a játék körül egyelőre elég kicsi a felhajtás, valamiért úgy érezzük, hogy nem sokan fognak törődni vele a többi sztárjáték mellett. Pedig a Ninja Gaiden-sorozat fejlesztői ezúttal is nagyon nehéz, igazi keményvonalas arcoknak szánt anyagot tesznek majd az asztalra, amit sokan úgy jellemeznek, mint a japános körítésbe bújtatott Dark Soulst. Ráadásul a Nioh ilyen-olyan formában már közel tíz éve fejlesztés alatt áll (eredetileg PS3-ra akarták kiadni), úgyhogy erősen kérdéses, hogy a befektetés megtérül-e. Pedig az alfa és a béta alapján tényleg remeknek tűnik a játék.
Film készül a Monster Hunter alapján A Monster Hunter masszívan sikeres világszerte, sőt, a Nintendo 3DS legsikeresebb címei közé tartoznak a legújabb részei. Mivel nálunk eleve nem túl elterjedt a 3DS, így sokan nem találkoztak a sorozattal, de ez hamarosan megváltozhat, ugyanis készül egy filmes adaptáció. Ráadásul ezt nem a japánok készítik, és nem is közvetlenül tévére, hanem egyenesen Hollywoodban vették célba a játéksorozatot. A fejlesztők közül azonban Ryozo Tsujimoto producerként vesz részt a munkálatokban, és elmondása szerint a sztori a Monster Hunter főbb részeinek eseményeit követi majd. Ennél többet sajnos nem volt hajlandó elárulni, így még azt sem tudjuk, hogy élőszereplős vagy animált anyag lesz-e, a rendezőről és a főszereplőkről pedig pláne fogalmunk sincs. Civilization VI - akcióban a Görögök Folytatódik a Civilization VI különböző népeit és azok különlegességeit bemutató videosorozat. A görögök megkapják egyedi egységnek a hoplitákat. Ők egyébként erősen kezdenek a játék elején, amit igyekeznünk kell kihasználni, hogy a továbbiakban is meg tudjuk tartani ezt az előnyt.
Új helyszínekkel bővült a Resident Evil 7 demója Viszonylag ritka, hogy egy demóval még a megjelenése után is foglalkoznak a fejlesztők, de a Resident Evil 7 esetében ez a helyzet. Eleve a demó marhára népszerű lett, ugyanis több mint 3 millióan töltötték le - valószínűleg a Capcom ezt szeretné honorálni némi extra tartalommal. Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy a felújított demóhoz már nem szükséges PS Plus-előfizetés, mint az eredeti változathoz, így már mindenki kipróbálhatja. Túl sok újdonságra azért nem kell számítani, de felfedezhetjük a kastély néhány további részét. Ezen kívül kaptunk egy új előzetest is a Tokyo Game Show-ról.
Ne feledjétek: mostantól ingyenes a The Crew A Ubisoft egész évben a cég fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepli, így minden hónapban egy-egy új ingyenes játékot kapunk. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, szeptemberre a The Crew-t ígérte meg nekünk a kiadó, az idő pedig most jött el! Mivel az ünneplés keretein belül a következő hónapban ismét egy új ingyenes játékot kapunk, addig mindenképpen érdemes lecsapni a The Crew-ra. Ha megtesszük, örökre a miénk, ha azonban lemaradunk róla, október közepétől már ismét csak pénzért kaparinthatjuk meg. Ez legjobb Street Fighter V-játékos kutya Legalábbis nem láttunk még olyan kutyát, aki a Street Fighter V-ben meg tudta volna csinálni a hadoken támadást, de ennek az ebnek láthatóan gondos és jó gazdája volt, aki megtanította a legfontosabb dolgokra, amire az állatnak csak szüksége lehet. A kutya egyébként (mert ez a videón annyira nem látszik) az orrával csinálta meg a negyedkörös mozgatást a joystickon, és közben a mancsával megnyomta az ütés gombot.
Brutálisan sokat játszottak a Battlefield 1 bétájával Ha valakinek kétsége lett volna afelől, hogy a Battlefield 1 nagyon népszerű lesz, akkor ezeket a kétségeket most eloszlathatja magában. Az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy az augusztus 30-án induló, és szeptember 8-án záruló bétát összesen 13,2 millió ember próbálta ki. Csak hogy legyen összehasonlítási alap, nemrég még olyanok voltak a lista élvonalában, mint a Destiny bétatesztje a maga 4,6 millió játékosával, majd a The Division 6,4 millióval, és a Star Wars Battlefront 9,5 millióval. Nem is csoda, hogy az Electronic Arts bejelentette, ez volt a legsikeresebb bétateszt a kiadó játékainak történetében.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. noPublicFG
2016.09.15. 22:34
"Brutálisan sokat játszottak a Battlefield 1 bétájával"
Azért arra kíváncsi lennék, ez a sok ember mennyi időt töltött a játékban. Mert, ha magamból indulok ki, az elég kevés...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. MastR
2016.09.15. 23:17
Nem értem én sem hogy mitől veszik mint a BF1-et mint a cukrot, már pár rész óta semmi extra nincs benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. predike07
2016.09.16. 07:08
Mert visszatért a VH-s korszakba aztán most mindenki oda van meg vissza.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kerub88 noPub...
2016.09.16. 08:07
Ha viszont én indulok ki magamból, akkor meg baromi sok (71 óra).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Benny
2016.09.16. 10:46
Igazából csak egy átskinezést kapott a bf de ennek ellenére nem lett rossz. Rögtön biztosan nem fogom megvenni. Várok vmi jó csomagra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!