iPon Hírek

Aprók nagyban – 2016.09.23.

Dátum | 2016. 09. 23.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Nagyon szép lesz a Tyranny Az Obsidan új szerepjátékának fejlesztői videósorozata a második részhez érkezett. Ezúttal a karakterdizájn, az animáció és a zene hátterét mutatják be például B.R. Guthrie, az egyik grafikusművész, illetve Brian Menze, a játék művészeti rendezőjének tolmácsolásában, miközben rengeteg egyedi részletet láthatunk a játékból.
Új No Man’s Sky patch jött, örülünk? A híresből hírhedté vált játékhoz a mai napon jelent meg az 1.09-es patch, amiben számos javítás és egyéb fejlesztés mellett pár nagyon érdekes apróság is belekerült. Ez pedig nem más, minthogy az antimatter receptet immár nem tudjuk véletlenül sem átugrani, valamint az az ígéret, hogy a játék ezen túl sokkal, de sokkal jobban kezeli a megsérült mentéseket Reméljük, segít azoknak, akik játszanak még a játékkal. Így lesz pénzünk a Mafia 3-ban A karakterek bemutatása után ezúttal praktikusabb vizekre evezett a játékot bemutató videósorozat, hiszen az új részből megtudhatjuk, hogyan tömjük tele pénztárcánkat. A lehetőségek széles skálán mozognak az egyes gengszterek elkapásától és esetleges beszervezésétől a nagy értékeket rejtő raktárak kifosztásáig.
Elérhető a GOG-on a Mirror’s Edge, a Spore és a The Saboteur Közülük a Spore az, mely olcsóbban kapható, mint az Originen, bár lehet, hogy ez az EA új árazásának jele és később ott is lejjebb megy az érte kért összeg. A többi GOG-megjelenéshez képest az tűnhet fel, hogy a három játék esetében jóval kevesebb extrát adnak hozzájuk, mint az az áruháznál megszokott: a Mirror’s Edge-hez jár két háttérkép és két portré, a másik kettőhöz viszont semmi. Legalább a DRM-mentesség megmaradt a GOG-hagyományok közül… Megjött a Doom deathmatch játékmódja Bizony, induláskor még nem szerepelt benne, a harmadik ingyenes frissítés azonban orvosolja a hiányt. Lehetőség nyílik ezentúl a privát meccsek készítésére is, melyekben megadhatjuk a játékmódot, a térképet, az időtartamot és más beállításokat is. Az update egy egész rakásnyi hibajavítást is tartalmaz.
Úgy tűnik, lezárul a Kingdoms of Amalur körüli balhé Curt Schilling a 38 Studios alapítója több mint 4 évnyi pereskedés és számos, a céget és a körülményeket vizsgáló nyomozást követően adta be a derekát egy 2.5 millió dolláros megállapodásra. Még mindig maradnak kérdőjelek, ez azonban megmenti attól, hogy ki kelljen fizetnie a Rhode Island 45 millió dolláros követelését. Sok pénz megy így is veszendőbe, de ezzel esélyt kapnak a felek, hogy rendezzék a régóta fennálló helyzetet. A víz alá merészkedik a Rocket League A hatalmas arénák és a füvön focizás nem újdonság senkinek sem. Mi lenne, ha pár ezer méterrel lejjebb költözne minden? Na persze nem a föld, hanem a tengerszint alá, az októberre ígért új AquaDome kiegészítőben ugyanis víz alatti (erősen BioShock-ra hajazó) helyszíneket kapunk, és ha új járgányokra fájna a fogunk, akkor a Triton és a Proteus megvásárlásával bővíthetjük a gyűjteményünket.
Miként talál egymásra a RimWorld és Lovecraft? A magát sci-fi kolónia szimulátornak nevező játékban választhatunk, hogy milyen jellegű élményre vágyunk, és ezt az úgynevezett mesélők személyesítik meg. Nyugodtabb, véresebb, építgetősebb, vagy épp harcokban gazdag világot varázsolnak körénk és a helytállás néha koránt sem könnyű. De mi történik, ha egy mod segítségével maga Lovecraft kerül a mesélői székbe? Ősi rettenetek, nevenincs borzalmak lesnek ránk a homályon túlról, felkészülni pedig vajmi kevés idő áll rendelkezésünkre. Új szörnyek, kihívások várnak ránk, de jó, ha tudjuk, az őrület és a rettegés végül mindent elborít… Jön a Zubmariner, és új játékkal készül a Failbetter Nagyjából 3 hét múlva elstartol a Zubmariner (igen, így hívják a tengeralattjárókat és a tenger is Zee), ez az első jó hír azoknak, akik már várják. A második, hogy a játékban levő szövegek méretét nagyobbá varázsolták a készítők, ami jól jön, hiszen nagyon sok olvasnivaló akad Fallen London világában. Akinek pedig két jó hír sem elég (azt egye meg a Kraken), annak a faunát bemutató trailer extra infó, hogy a Failbetter bejelentette, hogy új játékon dolgozik, és a napokban többet is elárulnak ezzel kapcsolatban.
Pillantsunk bele a Watch Dogs 2-be A vegyes fogadtatást kapó első rész hihetetlen eladásokat produkált. Mivel másodjára valószínűleg ez nem fog bejönni, ezért az Ubisoft igyekszik egyre többet megmutatni a készülő második részből. Itt egy teljes küldetést követhetünk végig, amiben hackelés, lövöldözés, bénázás is van dögivel.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. nedcoleman
2016.09.24. 11:48
A Spore már nem játszható Origin rendszerében. Nekem megvan, de a játékra az írja ki, hogy lejárt. Mivel többé nem támogatjá,k így a megvásárolt eredeti játékot többé nem lehet elindítani. Hibátlan...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Meteoreso
2016.09.24. 12:04
No Man’s Sky-hoz szerintem ne csináljanak már semmit se de kieget biztos ne...
A Watch Dogs 2 videóját meg kb 4 percig néztem mire leesett hogy ez nem egy GTA kiegészítő
Teljesen úgy néz ki. 4. percbe kezdi ezeket a hekker cuccokat használni
onnan már kicsit más.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. CannaBEAST
2016.09.24. 18:42
Jaj, hát a Watch Dogs 2-be is beleraktak ilyen AC-féle ígl vizsön szerűséget.
Szánalmas...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Canna...
2016.09.26. 06:27
Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy aktiváld be. AC-t is végig lehet játszani nélküle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. CannaBEAST Asagr...
2016.09.26. 19:12
Ez így van, de nem a fontosságát fikáztam. Nekem az nem nyerte el a tetszésemet, hogy AC-ben már ellőtték egyszer (ott nem is sikerült rosszra), de itt is majdnem ugyanazt? Könyörgöm...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!