iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.09.28.

Dátum | 2016. 09. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Csodásan fest a Sea of Thieves Amellett, hogy a Rare igazán egyedi grafikai stílussal készíti legújabb kalózos játékát, azért láthatóan technológiailag sincsen elmaradva a produktum. Az alábbi videóban a készítők azt magyarázzák el nekünk, hogy a különböző vizuális effektusok hogyan teremtik meg a Sea of Thieves atmoszféráját.
A Sony volt elnöke imádja az early accesst Sokat lehetne vitatkozni arról, hogy az early access mennyire hasznos, és mennyire kockázatos. Jöttek már ki korai hozzáférésből kiváló játékok, de minden pozitív példára jut legalább egy átverés, vagy soha meg nem valósult álom is. Mindenesetre Jack Tretton, a SCEA egykori vezérigazgatója szerint ez a legjobb dolog, ami a játékiparral valaha történt. "A játékosokat érdekli a technológia, és így bele akarnak szólni kicsit a játékok fejlesztésébe is. A fejlesztők ingyen kapnak visszajelzéseket, kapnak bevételt, hogy tudják folytatni a fejlesztést, a játékos pedig lehetőséget kap arra, hogy elmondja, mi tetszik neki és mi nem." Tretton szerint a korai hozzáférésből legfőképpen a független fejlesztők profitáltak és profitálnak majd a jövőben is. Titanfall 2 - 4K-ban és 60fps-sel Mostanában az Nvidia nagyon ráállt arra, hogy a legújabb kártyáival 4K-ban mutassa meg, hogyan is festenek a játékok. A cég így próbálja hangsúlyozni, hogy mennyivel jobb látványt kapunk így, mint konzolokon.
Ha félni akarsz, ezt kell megvenned PlayStation VR-ra A Sony bejelentette, hogy a PlayStation VR nyitócímei között ott lesz a Here They Lie is, így aki kifejezetten szívrohamot szeretne kapni az új headsetjének megvásárlása után, az ne is keresgéljen tovább. Egy pszichológiai horrorról van szó, aminek a történetéről egyelőre nem sokat tudni, de az alábbi trailer alapján úgy tűnik, hogy valamiféle elborult álomban járunk, ahol még a világ is változik körülöttünk - ez valószínűleg egészen durva élmény lesz VR-ban.
Decemberben rendezik meg a PlayStation Experience 2016-ot A Sony bejelentette, hogy idén is megrendezi a PlayStation Experience-t, vagyis a stúdiók, fejlesztők, kiadók és a PlayStation-rajongók nagy találkozóját. Az eseményre ezúttal december 3-tól 4-ig kerül sor a kaliforniai Anaheimben. A résztvevők rávetődhetnek majd a 4K-s tévékre kötött PlayStation 4 Pro konzolokra és a PlayStation VR-ra, és persze végighallgathatnak egy csomó fejlesztői előadást. Természetesen bejelentésekre is számítunk, de nem csak a nyitó előadáson, hanem akár bármelyik panel esetében is, hiszen tavaly előtt például egy ilyen beszélgetés alatt derült ki, hogy készül az új God of War. Forza Horizon 3 - ilyen a grafika PC-n és Xbox One-on A Digital Foundry megpróbálta összehasonlítani, hogy áll meg egymás mellett a Forza Horizon 3 az Xbox One-on és PC-n. A felvételhez 30fps-re zárták a PC-s verziót 1440p-s felbontás mellett, míg az Xbox One-os változat 1080p-ben fut 4X-es MSAA-val. Úgy tűnik, hogy az Xbox One-os verzió grafikai beállításai nem feleltethetők meg pontosan egyik PC-s presetnek sem, de valahol a high környékére vannak belőve. A textúraszűrés, a motion blur és az árnyékok minősége is kicsit jobb a PC-s ultra beállítások mellett, mint Xbox One-on, azonban ezek olyan apró változásokat eredményeznek, amik a játék sebessége miatt játékmenet közben nagyon nehezen vehetők észre.
Történelemórával indít a Gears of War 4 Oké, valójában egy tutoriallal indít, ami segít belejönni a játék irányításába, de a készítők kihasználták ezt arra, hogy egy kis történelemórát adjanak nekünk. Ebben a szekcióban ugyanis végigjárjuk majd a korábbi részek néhány fontosabb ütközetét. Így nem csak beletanulunk a játékba, de talán a történet is tisztábbá válik azok számára, akiknek kimaradtak a korábbi részek.
Mindenki számára meghallgatható a Doom soundtrackje Az új Doom egészen kiváló háttérzenét kapott, mely tökéletes alapot ad a végtelen zúzáshoz. Érdekes módon azonban valamiért négy hónapot kellett várni arra, hogy ezt a játékon kívül is meghallgathassuk. Amennyiben valamiért mindenképp szeretnénk megvenni, úgy az iTunes-on és a Google Play-en is 10 dollárba kerül, de ha nem szeretnénk fizetni, akkor a zeneszerző Mick Gordon az egészet feltette a YouTube-csatornájára. Elérhető korai hozzáférésben az Osiris: New Dawn Ha csalódtál a No Man's Sky-ban, akkor az Osiris: New Dawn lehet a válasz. A korábbi alfa után a játék most már elérhető a Steam Early Access keretein belül, és az első felhasználói visszajelzések alapján az összkép pozitívnak tűnik.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Asagrim
2016.09.29. 10:25
Az a doom album 2 szám kivételével ment is szinte azonnal privátba youtube-on. Sebaj, Spotify-on ingyen hallgatható az egész album:

https://open.spotify.com/album/0KQyC28P9808r0oKKNgHvp
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!