iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.11.02.

Dátum | 2016. 11. 02.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Terraria + Dungeon Defenders 2 mix készül A Re-Logic és a Trendy Entertainment úgy döntött, meglepik rajongóikat egy kis közös kalanddal a két játékban: egy dimenziók közötti portál segítségével mindegyikből átszivárog némi tartalom a másikba. Terraria egy invázióval néz majd szembe Etheria mágikus birodalmából, lesznek speciális ellenfelek és jutalmak is. A Dungeon Defenders 2 játékosai pedig egy ősi, hatalmas hős segítségével vehetik fel a küzdelmet néhány határozottan terrariás hangulatú veszélyhelyzettel. Kapnak új térképeket, felszerelést, kozmetikai cuccokat és más, a Terraria által inspirált dolgokat, valamint egy új hőst, a Dryadot. Ez utóbbit egyébként napi küldetésekkel és kihívásokkal gyűjtött Defender Medalokból is meg lehet szerezni. További részletek a november 11-i fejlesztői streamen várhatóak.
A Nintendo cáfolja a Wii U gyártásának megszüntetéséről szóló pletykákat A hét elején olyan hírek röppentek fel, hogy november 4. után nem gyártanak több Wii U-t. A Nintendo akkor hallgatásba burkolózott, most azonban egy szóvivőjük cáfolta a dolgot. Ahogy elmondta, a Nintendo Switch bevezetése ellenére is folytatódik a gyártás, sőt, több játék is érkezik a konzolra, köztük a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is. Márciusban egyszer már azt jelentette a Nikkei, hogy idén év végére becsukják a Wii U-boltot, de később akkor is megérkezett a cáfolat. Áprilisban a Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima mondta azt, hogy a tervek szerint drasztikusan csökkentik a Wii U gyártását és eladását. Az persze nem titok, hogy a konzol nem teljesít túl jól, négy év alatt csak 13,36 milliót adtak el belőle, mely eltörpül a sima Wii 101 millió darabjához képest. 4,5 millió darabot szállítottak le a Mafia 3-ból az első héten Ezzel új rekordot állított fel a 2K Games számára, túlszárnyalva olyan neveket, mint a Borderlands, a BioShock vagy az NBA 2K. A szám a kereskedőknek eladott példányokra értendő, azt nem közölték, ebből mennyi jutott el ténylegesen a játékosokhoz. A Take Two másik fejlesztőcége, a Rockstar Games 2013 szeptemberében az első napon 800 millió dollárt keresett a Grand Theft Auto V-tel. Véres képeskönyv a Dishonored 2 új trailere Mi sem mutatja jobban, hogy rohamosan közeledik november 11-e, a játék megjelenésének időpontja, mint az, hogy szinte minden napra jut új hír, videó vagy bármi hasonló. A legfrissebb trailer, a Book of Karnaca igazán stílusosan mutatja be az Arcane Studio alkotását, ugyanakkor egy másik felvételből Corvo Attanot ismerhetjük meg.
A Resident Evil 7 sem marad ki a sorból A marketinggépezet itt is gőzerővel fut, bár a január még kicsit odébb van. Újabb trailer-kettős érkezett, melyek azt mutatják be, hogy vizsgálunk majd meg tárgyakat a túlélőhorrorban, illetve hogy birkózunk meg az elénk kerülő rejtvényekkel.
Kikerült a korai hozzáférésből a House of the Dying Sun A Freespace-Homeworld-Battlestar hibridnek tartott űrharc-szimulátor 1.0-s verziója a Dragon kódnévre hallgat, a fejlesztő Marauder Interactive szerint tartalmazza mindazokat a fejlesztéseket, melyeket az early access alatt dolgoztak ki. Kapunk új nehézségi fokozatot, két új hajót, a The Interdictort és a Target Jammer Frigate-ot, de van új Flagship Hunt játékmód is, mely minden küldetéshez egy zászlóshajót rendel saját parancsnokkal és kísérőflottával.
Steven Seagal a World of Warshipsben A Wargaming ingyenes haditengerészeti MMO-jában 70 ezer alap XP-t kell szereznünk november 1. és december 14. között, hogy megkaphassuk az úriembert, mint parancsnokot 6 skillponttal és 100 Zulu Hotel zászlóval, amik +50% XP-t adnak a parancsnokunknak. Hát, ha arra vágytok, hogy egy marcona, rezzenéstelen tekintetű (és arcú) hős legyen mellettetek, aki alkalomadtán keleti bölcsességekkel szórakoztat, vágjatok bele!
Kickstarteren az Agony A Madmind Studio belső nézetes, ördögi horrorjátéka kifejezetten olyan alkotás, melyet nem tanácsos munkahelyen, vagy gyerekek közelében futtatni. Az Agonyban az lesz a cél, hogy megszökjünk a Pokol bugyraiból, de ennek megvalósításához most a Kickstarteren gyűjtenek támogatókat a fejlesztők. A kampány érdekes betekintést nyújt abba, hogy közelíti meg a Madmind a játék fejlesztését. Szerintük a túlélőhorrorok kicsit berozsdásodtak az utóbbi időben, mert nagyon elszaladtak az akciójátékok irányába. Elhagyott elmegyógyintézetekben vagy házakban lövöldözzük a zombikat, sok alkotás egymás klónja szinte. Az Agony inkább a pszichológiai vonalra megy rá, nagy hangsúlyt fektetnek a hanghatásokra és a Pokol megszokottól eltérő bemutatására. A kampányt illusztráló képek megmutatják, hogy fest majd ez a gyakorlatban, ha összejön a kért – szimbolikus – 66 ezer 666 dollár. Demó és trailer a Little Nightmares-hez Bár elmúlt már a Halloween, az egyszerre bizarr és cuki horror-platformjáték továbbra is érdekes kezdeményezés. Egy rövid böngészős demó keretében most kipróbálhatjuk, mi vár majd ránk a teljes verzióban, természetesen sokkal kötetlenebb formában. Előtte érdemes megnézni a legújabb videót is, hogy meglegyen az alaphangulat!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. thestock
2016.11.03. 05:44
Nem játszok a pixelhajókkal,de jópofa hogy belerakták Segal-t Remélem stílusosan Casey Ryback lesz a neve,és szakácsruhában fogja osztogatni a parancsokat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ashface
2016.11.03. 11:50
Kipróbáltam a WOWS-et, de annyira nem ragadott magával. Viszont ez a reklámja az Ezerarcú Steven Segallal tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!