iPon Hírek

Aprók nagyban – 2016.11.11.

Dátum | 2016. 11. 11.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Adj nevet a PlayStation macijának! A PlayStation Europe jelentette be a Twitteren, hogy új asztali témájuk lesz a PS4-hez, melynek főszereplője egy medve. Neki kerestek nevet és a felhívás természetesen nem is maradt válasz nélkül. A Beary McBearface diszkvalifikálásával vitán felül a Harambear a legnészpeszűbb, de olyan ötletek is vannak, mint a Bearnard, a Grizzwald, a Beary Poppins, a Bearnie Sanders, az Admiral Akbear, vagy a Wheelie the Pooh. A Sony még nem választott győztest, szóval aki akar, beszállhat! Jön a RollerCoaster Tycoon World Az Atari bejelentése szerint a játék november 16-án kilép a korai hozzáféréses szakaszból. Érdekes módon ez pont egy nappal előzi meg a hasonló témájú, Frontier Developments által készített Planet Coaster megjelenését… biztosan csak véletlen.
Videón a The Division túlélő módja A játék közelgő Survival DLC-je 24 játékost zár majd egy hatalmas hóviharba New Yorkban. Ha ez önmagában nem lenne elég, minden felszerelés a főhadiszálláson maradt, ráadásul megfertőződtek egy betegséggel, mely kezelés nélkül két órán belül végez velük. A kiegészítő még nem kapott megjelenési dátumot, de valószínűleg nem kell túl sokat várni rá.
Playstation Pro-n is pörög a Watch Dogs 2 Még bő 2 hetünk van a Watch Dogs 2 megjelenéséig (egészen pontosan 29-én fog kijönni), de az Ubisoft marketing gépezete nem hagyja, hogy unatkozzunk. Olyannyira nem, hogy ezzel a videóval a játék első 14 percét nézhetjük meg 4K-ban, Playstation Pro alatt. Nem tudom mennyire jó egy játék elejét ennyiszer lelőni, de lassan becsukott szemmel és végigvihetjük majd a játék elejét. Ez persze semennyit nem von le a játék lenyűgöző grafikájából, a játékmenet és a többi pedig majd kiderül.
Vajon mi van a Playstation Pro szívében? Tegye fel a kezét, aki kiskorában szeretett szétszerelni dolgokat, amiket aztán többnyire valaki más rakott össze, mivel az a rész már nem volt érdekes! A kíváncsiság azt mondják örök, most pedig bepillanthatunk a PS4 Pro kasznija alá. A napokban (tegnap) megjelent konzol egyelőre jó értékeléseket kap, és nemrégiben egy listát is kaptunk, azokról a játékokról, amik biztosan kapnak PS4 Pro patchet.
Mióta is várunk a The Last Guardianra? Rövid ámde annál velősebb 40 másodpercet csepegtet a várva várt játékról a december 7-ei megjelenés előtt a Sony. Zuhanás, sziklamászás, kötélen járás, csaták villannak fel a trailerben, vagyis úgy tűnik nagyon is jó dolgunk lesz nem is olyan sokára!
Battleborn: itt a DLC és új karakter érkezik A Toby's Friendship Raid névre keresztelt új tartalmat ma kapták kézhez azok a játékosok, akik bérletet váltottak a játékhoz. A jó hírek azonban nem értek ezzel véget, a Gearbox ugyanis bejelentette a következő hőst, vagyis hősnőt, aki Beatrix névre hallgat és tisztaságmániás, jelentsen ez bármit is.
Mikor jön a patch a Dishonored 2-höz? Az előrendelők már tegnap óta nyüstölhetik a várva várt folytatást, a PC-s rajongókat érintő problémák javításairól azonban most jött csak ki a hivatalos közlemény az Arkane-től. A framerate-et és az akadozó egérmozgatást javító patch „hamarosan” érkezik, de addig is számos segítő javaslattal állt elő a kiadó, mint például azzal, hogy: vegyétek lejjebb a grafikát. Reméljük, a patch többet tud majd. Plague Inc: Evolved - Amikor a politika fertőző A méltán népszerű vírus, fertőzés és „írtsuk ki a világot” szimulátor a Plague Inc: Evolved új borzalmakkal bővítette a palettáját, ami nem más, mint a Shadow Plague, ami egy értelemmel bíró mutagén kór, aki elkapja, az pedig vérszomjas vámpírrá válik, mágikus képességekhez jut, valamint hatalmi játszmába kezd a Templomosok nevű frakcióval. Ennél csak a másik újítás a rosszabb, ami a Brexit néven elhíresült eseményt viszi bele a játékba, ezáltal szervezve át a határok és a különböző együttműködések mintázatát a játékban.
Dupla XP-s hétvége a CoD zombi vidámparkjában Aki esetleg fejlesztene a vicces zombivadász karakterén, annak itt a nagy lehetőség! A Call of Duty: Infinite Warfare - Zombies in Spaceland az Infinite Warfare részeként jelent meg és hamar nagyon népszerű lett, ezt pedig mivel is lehetne megünnepelni, mint szintlépésekkel? A hétvége során mindez lehetséges, a 80-as évekre hajazó vidámpark és a tengernyi zombi pedig mindenkit tárt karokkal (és állkapcsokkal) vár.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!