iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.11.21.

Dátum | 2016. 11. 21.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Összefoglalónak is felfogható az új Final Fantasy 15 trailer A november 29-i megjelenés közeledtével a Square Enix kiadta a 101 videó bővített változatát, mely gyakorlatilag az egész játékot bemutatja. Benne van a helyszín, a karakterek, a történet, a harc mechanikája, viszont szerencsére semmi spoiler.
Űrutazás a Fallout: New Vegasban A lehetőség egy új, teljes konverziós moddal, a The Frontierrel lesz elérhető. Tartalmaz új fegyvereket, szörnyeket és helyszíneket is, vezethetünk járműveket, plusz ott a már említett űrrepülés. A történet hőse Blackthorn tábornok, aki megpróbálta megfosztani a hatalomtól Kimballt, az Új Kaliforniai Köztársaság elnökét, mert úgy gondolta, hogy az úriember nem teljesített túl jól a vezetés terén a Légió ellen vívott háborúban. A dolog nem sikerült, Blackthornt száműzték a határvidékre, innen kell visszaküzdenie magát, hogy bosszút álljon és megkapja, ami szerinte megilleti. A videót elnézve egyértelmű, hogy a készítőkre erősen hatott például a Mad Max és a Firefly világa.
Flipperre jön a Fallout Végigjátszottad a Fallout 4-et? Mit szólnál ahhoz, ha egy flipperasztalon térhetnél vissza a sugárzó pusztaságba? A Zen Pinball fejlesztője, a magyar Zen Studios kitett egy üzenetet a Twitterre a Bethesdával való együttműködésükről, melynek keretében Bethesda-játékok témájával készítenek flippereket. A Bethesda Pinball név arra utal, hogy a csomag más franchise-okat is tartalmaz majd a Fallouton túl, például a The Elder Scrollst (konkrétan a Skyrimot) és a Doomot. A csomag a Zen Pinball FX2 című flipperjátékához lesz egy DLC, december 6-án érkezik a Steamre. Az alapjáték ingyenesen letölthető, a további asztalcsomagokért kell fizetni. A Zennél korábban készültek már asztalok a Marvellel való együttműködés keretében, de Star Wars-, Portal,- vagy South Park-témában is.
A Don’t Starve, mint egy Tim Burton-film? Mivel olyan szörnyű világban élünk, ahol ez a játék nem kap mozis feldolgozást, a Cinesaurus csapata a kezébe vette az ügyet. Az elkészült videót úgy tervezték, mintha Tim Burton rendezné a filmet. A történet öt idegenről szól, akik egy rejtélyes vadonba kerültek és most túl kell élniük a sötétben settenkedő mágust és a rémálomszerű környéket. A felvétel nagyjából hat perces és szinte minden drámai fordulat megtalálható benne, ami egy rendes mozifilmnek is része lenne.
Duncan Jones szívesen készítene még egy Warcraft-filmet… ...de csak a megfelelő körülmények között. Az elkészült alkotást lehet kedvelni, vagy nem kedvelni, de a rendező, úgy látszik, eléggé szerette a munkát rajta ahhoz, hogy akár egy második részre is beadja a derekát, HA. Twitter-üzenete ugyanis nem épp ideális körülményeket sejtet a múltban. Azt persze hozzá kell tenni, hogy a licenszfilmek mindig több fél együttműködésével készülnek és egy olyan nagy franchise, mint a Warcraft, óhatatlanul sok helyen is megköti az alkotók kezét. A Trónok Harca a Skyrimban Árulás, óriások és sárkányok: mind olyan téma, mely közös a két alkotásban. Az UpIsNotJump nevű játékos úgy gondolta, miért ne elegyíthetné a kettőt, ezért elkészítette a sorozat első évadának trailerét a Skyrim Special Editionben, kockáról kockára. Több, mint 260 modot használt hozzá és a végeredményre csak annyit tudok mondani: nem semmi.
Új gyakorlási lehetőségek a Rocket League-ben A következő frissítéssel jön a Custom Training, melyben saját magunk építhetünk gyakorlópályákat, amiket aztán meg is oszthatunk másokkal. Kiválaszthatjuk majd a térképet, a típust (Goalie vagy Striker), a nehézséget (Rookie, Pro, All-Star) és a további jellemzőket. A megosztás nem lesz lehetséges az egyes platformok között az indulásnál, de tárgyalnak róla a konzolos partnerekkel, mondta el a fejlesztő Psyonix. Hogy micsoda, 2D platform-Doom?? A játék minden idők egyik legnagyobb hatású FPS-e, de vajon működött volna 2D-s platformjátékként is? Most megnézhetitek a Calavera Studio MiniDOOM projektjének köszönhetően, melyet rövid paródiajátéknak szántak készítői, de azért rendesen vannak benne szörnyek és mérges űr-tengerészgyalogosok. Le is lehet tölteni, csak 11 megabájt, de készült hozzá egy videó is, íme!
Csúszik a System Shock Remastered A projekt a Kickstarteren gyűjtött támogatókat, sikeres is volt, a megjelenést 2017 decemberére tervezték. Egy új bejegyzés azonban 2018 második negyedévére helyezi a dátumot, ami nem is annyira meglepő, tekintve, hogy jelenleg még csak a főbb elemek prototípusain dolgoznak, a kampányrész majd csak ezután jön. Törölték az Overwatch-képregényt Még márciusban tett közzé a Blizzard olyan terveket, melyekben a hősök háttértörténetének kisfilmjei (pipa), digitális képregények (pipa) és egy rendes, papíros képregény, az Overwatch: First Strike is szerepelt. Ez utóbbit Micky Neilson írta volna és Soldier: 76, Torbjorn, Reaper és Reinhardt történetét mesélte volna el az Omnic Crisis alatt. A cég azonban bejelentette, hogy megváltoztak a tervek és törölték a projektet, arra hivatkozva, hogy az ötlet még a korai fejlesztési szakaszban merült fel, azóta pedig sokat fejlődött és változott a koncepció. Jó hírként annyit mondtak, hogy más Overwatch-történetek is készülnek, ezekről nemsokára többet is megtudhatunk majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. noPublicFG
2016.11.22. 00:46
Uhh! Az a FF trailer már fenomenális.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2016.11.22. 09:57
A Pinball FX 2 eddig sem és most sem játszható ingyen. Demója van.. és az is időlimites....

Könnyen előfordulhat hogy "kell" venne egy ps4PRO-t meg egy FFXV-t... meg majd a XV-2 meg egyéb XV-ket. Remélem kiadják PC-re egy normális porttal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!