iPon Hírek

Aprók nagyban – 2016.12.02.

Dátum | 2016. 12. 02.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Új arénát kap a Rocket League A neve Starbase Arc lesz, ingyenesen elérhető, december 7-én érkezik minden platformra. A helyszíne az űr lesz, pontosabban egyfajta űrállomás, nyolcszög alakban, egy sivatagos bolygó körül keringve, egy távoli galaxisban. A pontszerzést lézertűz ünnepli, az égen űrhajók csatáznak és a távolban aszteroidák keringenek, tehát elég látványos pályára számíthatunk. Két dollárért megkaphatjuk az ugyanekkor debütáló autót, a Vulcant is.
Itt az újabb karakterosztály a Torment: Tides of Numenérából A mágiát használó Nano és a harcos Glaive után megérkezett a Jack kaszt bemutató videója. Ez egyfajta joker-osztály, nem köti magát egy képességhez, vagy taktikához, vagyis bármely fegyvert és páncélt használhat. Tagjai kalandozók, felfedezők, a támadásokat gyorsaságuk és változatos skilljeik segítségével viszik végbe, de támaszkodhatnak a cyphernek nevezett kütyükre is, melyből meglehetősen sokat cipelnek magukkal. A beszélgetésekben nagy szerepe van karizmájuknak.
Sok finomságot hoz az új Smite patch A 3.23-as patch rengeteg kisebb és nagyobb változást, javítást és újdonságot hoz. Kapunk egy új istent is, ő Nike (nem, nem a sportmárka, hanem amiről a nevét kapta), a harcosok sorát erősíti és egészen különleges passzív képességgel bír. A csapat minden meccs elején kap 3 feladatot, és ha teljesíti ezeket, egyre erősebb buffot kap mindenki, aki Nike oldalán harcol. A feladatok pedig: öljetek meg 10 istent, 200 miniont és 2 játékos érje el a 20. szintet. A Hi-Rez felfedte az idei év Tier 5-ös skinjeit is, az újdonságok listáját pedig még soká folytathatnánk, akit minden apróság érdekel, az itt olvashatja el mit is hoz az új patch a játékba.
Jön a Shovel Knight folyta… ja nem, előzménye! A 2014-ben megjelent játék elég jó kritikákat kapott. A Yacht Club Games ma pedig bejelentette, hogy új rész készít hozzá, azonban ez az előzményekkel foglalkozik majd. Nemcsak a történetbe kapunk nagyobb betekintést, de új területek, ellenségek, zenék, bossok, páncélok is jönnek az új résszel. A Specter of Torment megjelenése 2017 tavaszán várható, addig is itt egy remek trailer.
Baj van a Mass Effect Andromedával? Három fő fejlesztő is beugrott megvédeni a készülő játékot, a rajongók ugyanis aggodalmaskodni kezdtek a nemrég kijött 5 perces trailer után. A karakter animációk és az arc/szájmozgások darabos, rosszul időzített részei aggasztották őket (tényleg nem egy 2017-es játék szintjét hozták). Aaron Flynn, Mac Walters és Mike Gamble twittert ragadott, hogy megnyugtasson mindenkit, a játék fejlesztése addig fog tartani, amíg tökéletes nem lesz. Hát, legyen így.
Vajon jó lesz az új Sniper Ghost Warrior? Az előző két rész különösebben nem kápráztatta el a nagyközönséget, azonban úgy tűnik a harmadik részre összekapta magát a CI Games csapata. Nyílt világú környezetbe helyezték át játékot, emellett pedig majdhogynem mindent átdolgoztak benne. Minderről pedig most egy 36 perces bemutatót is megnézhetünk, mindenki döntse el maga, elég meggyőző–e amit lát!
Kommunikáljunk a No Man’s Skyban A túl nagyot ígérő játékok etalonja lett a NMS, de úgy tűnik az új frissítésben lépéseket tettek afelé, hogy beváltsák az ígéreteket. A legfájóbb pont a megjelenés óta az volt, hogy nem találkozhatunk egy másik játékossal. A Foundationnal viszont egy olyan apróság is érkezet, amivel üzeneteket hagyhatunk az arra járóknak. A Communications Terminal segítségével koordinátákat, üzeneteket, fontos információt hagyhatunk a többi játékosnak, de a semmihez képest az is több, ha egy barátságos „hello” vár minket az űr magányában. Ez még nem az, amit ígérgettek, de jó lépés lehet afelé. Ünnepi frissítést kap az Overcooked A konyhai katasztrófák szimulátora a jövő héten karácsonyi témájú frissítést kap, mégpedig ingyen! Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál benne magának valamit: egy új térkép, a sokak által hiányolt hószán, két új szakács és két új recept vár minket. Soha rosszabb ajándékot!
Egy játékos egyedül érte el az Overwatch 1800-as szintjét Az Overwatchnak nincs igazi szintkorlátja, de az 1800-as szinttől már nem kapunk jutalmakat. Ha elértük ezt a virtuális határt, megkapjuk a legcicomásabb keretet a portrénk köré, és bár elméletileg még akár több száz szintet is összelapátolhatunk, a látvány már nem fog változni, a vizuális „plecsnik” elfogynak. Épp ezért az 1800-as szint egyfajta meghódítandó csúccsá vált. Néhány fiókkal már megszerezték ugyan, de ezeket többen használták, egymást váltották kifejezetten azért, hogy minél előbb meglegyen a bűvös szám. Egy francia játékos azonban egyedül hozta össze a dolgot (állítása szerint), sőt, azóta már az tovább is lépett. A neve TaZzeRK és a Twitteren tette közzé az eredményt. Kérdésekre válaszolva később elmondta, hogy naponta 16-17 órát játszott a játékkal, főként azért, mert épp nincs munkája. Állítólag sosem fáradt el, valamint minden lehetséges dolgot feloldott Sombrán és néhány achievementen kívül. A májusi megjelenés óta közel 1700 órát játszott. Fő karaktere Roadhog volt, 5143 meccset vívott vele 636 óra alatt, a második pedig Reaper, 2906 meccsel és 362 órával. Hát, innen is gratulálunk!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. CannaBEAST
2016.12.03. 17:27
Ha valaki 16-17 órát játszik egy nap, az nem dicsőség, hanem elég komoly függőség. Ezek szerint nem csak munkája, hanem élete sincs...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. srobi
2016.12.03. 19:21
"mert épp nincs munkája"
fél éven át
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror srobi
2016.12.03. 19:51
MO-n például két év az átlagos időtartam, amíg valaki munkát keres.

Az más kérdés, hogy ilyen attitűddel fog-e találni valamit is. Mondjuk mint portás még beválhat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!