iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.12.06.

Dátum | 2016. 12. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Megfejtette az internet a The Last of Us 2 történetét Legalábbis sokan meg vannak győződve arról, hogy rájöttek, mi is lesz a játék történetének lényege. Akit semmiféle teória, vagy lehetséges spoiler nem érdekel, az innentől kezdve ne olvasson tovább. Szóval, a trailer elején feltűnik a Fireflies logója, akik az első részt követően vélhetően üldözik Joelt. Az előzetesben azt láthatjuk, hogy Ellie egy helyiségben ül, körülötte pedig emberi hullák hevernek, akiket vélhetően éppen azelőtt ölt meg. Vérrel telített arcáról egy álomszerű jelenetben csorog le a piros nedű, miközben a gitáron játszik. Ezután azonban Joel sziluettje jelenik meg a kívülről bevilágító fényben, és megkérdezi Ellie-től, hogy mit tervez csinálni ezután, mire Ellie azt válaszolja, hogy megkeresi és megöli mindegyiküket. Szóval a rajongók szerint a következő a helyzet: Joel meghalt, talán éppen abban a harcban, amiben a trailer előtt Ellie megölte a földön fekvő embereket. Ennek hatására a lány elméje némileg megbomlott, és innentől kezdve Joelt már csak képzeli, és csak az agyában kísértve fogja elkísérni őt a második rész történetében. Még mindig lehet újdonságokat találni a P.T.-ben Avagy abban a játékban, amit Hideo Kojima készített a Silent Hills előzetese gyanánt, mielőtt a Konami elég csúnyán elbánt vele. Igaz, jelenleg nem konkrétan a játékban találtak újdonságokat, hanem a játék fájljaiból bányásztak ki karaktermodelleket (így Norman Reedust és azt a marhára ijesztő magzatot), amikből aztán a lelkes rajongók összeütötték az alábbi Silent Hills - Metal Gear Solid V egyveleget.
Újabb nagy javítást kapott a PC-s Dishonored 2 Az Arkane stúdió továbbra is eltökélt abban, hogy valamilyen módon felhozza a megfelelő szintre a Dishonored 2 PC-s változatát, ami még kifejezetten erős gépekkel is képes katasztrofális eredményeket produkálni. Ennek megfelelően a ma megjelent 1.3-as verziójú patch számos optimalizációt és hibajavítást hoz. Az általános optimalizáción kívül a fejlesztők megemlítik, hogy az átlátszó felületek és több vizuális effektus jóval kevesebb erőforrást emésztenek fel ezután, és a beállítások között az árnyékok minőségét lejjebb véve jóval több extra teljesítmény lesz a jutalmunk. A fejlesztők a legfrissebb driverek alkalmazását javasolják az új patch mellé. Ingyenes karácsonyi DLC-t kap a Hitman Amiben a fejlesztők a párizsi pályát öltöztették be karácsonyi köntösbe. A feladatunk, hogy megállítsuk a rosszfiúkat abban, hogy ellopják a karácsonyi ajándékokat, de menet közben azért mi is felbonthatunk néhány ajándékot. Mindezt persze kizárólag télapónak öltözve, mint egy igazi bérgyilkos. A Holiday Hoarder DLC mindenki számára ingyenesen hozzáférhető lesz december 13-án.
Ezek a játékok voltak 2016 legnépszerűbbjei a Tumblr-en Az év végéhez közeledve a Tumblr mindenféle kategóriában kiadja a listát a legnépszerűbb termékekről, témákról. Ez a videojátékok esetében azt jelenti jelenleg, hogy szokatlan módon a több mint egy éve megjelent Undertale a tavalyi második helyéről feljött a dobogó legfelső fokára - a rajongói közösség tehát továbbra is rengeteget foglalkozik vele. A második helyen (talán nem túl meglepő módon) az Overwatch tanyázik, míg a világot letaroló Pokémon Go érkezett be harmadiknak. Ennél talán érdekesebb, hogy a Pokémon Sun and Moon lett az ötödik - nem kis teljesítmény, tekintve, hogy mindössze pár hete jelentek meg. 1. Undertale 2. Overwatch 3. Pokémon GO 4. Mystic Messenger 5. Pokémon Sun and Moon 6. The Sims 4 7. Fire Emblem Fates 8. Fallout 4 9. Neko Atsume: Kitty Collector 10. League of Legends 11. Kingdom Hearts 12. Dragon Age: Inquisition 13. Splatoon 14. Mass Effect 15. Life is Strange 16. Five Nights at Freddy’s 17. Animal Crossing: New Leaf 18. Super Smash Brothers 19. Ace Attorney 20. Team Fortress Ghost Recon Wildlands - lehet jelentkezni a bétára A Ubisoft bejelentette, hogy a mai naptól kezdve lehet jelentkezni a Ghost Recon Wildlands bétatesztjére, és ennek örömére egy új előzetest is kiadott nekünk. Túl sok friss információt ez nem tartalmaz, csak egy kicsit többet tudunk meg arról, hogy mit is fogunk mi tevékenykedni Bolívia drogkartellektől hemzsegő dzsungeleiben.
Történeti előzetesen a Sniper Elite 4 Már negyedik alkalommal lövöldözünk majd nácikat a sorozatban, így nem olyan egyszerű újdonságokat mutatni, de a készítők azért nagyon igyekeznek. Az alábbi előzetes alapján például kiderül, hogy ezúttal fontos helyszín lesz Olaszország, ahol azonban nem csak a gyönyörű tengerparti városokban kell majd lövöldöznünk, hanem a félelmetes német erődök falain belül is.
Demót kapott a Football Manager 2017 Az idei év egyik nagy meglepetése a Football Manager 2017, amiről még többen meggyőződhettek, ha kipróbáljátok a demót Steamen - ami ráadásul nem csak Windowson, de Mac-en és Linuxon is fut. A próbaverzióban összesen hat hónapig menedzselhetjük csapatunkat, az előrehaladásunk pedig átmentődik a teljes játékba, ha végül úgy döntünk, hogy megvesszük azt. Ezen kívül szintén demó verziót kapott a mobilos eszközökre szánt, de PC-re is megjelent Football Manager Touch 2017, ami inkább a gyorsabb tempója miatt kedvelt, mintsem a részletes menedzsment-szimulációjáért. Will Ferrel szerepel majd egy új, eSportokról szóló filmben Magát a filmet egyelőre még nem jelentették be, így csak különböző (de megbízható) forrásokból értesültünk róla, hogy a Legendary Pictures egy új vígjátékot készít az eSport-témában. Ráadásul ennek főszereplője nem más lesz, mint a népszerű Will Ferrel, aki egy olyan karaktert fog alakítani, aki ugyan normális ember módjára öregszik, azonban a korával mégsem lett rosszabb az eSportban. A profi eSportban ugyanis jellemző, hogy leginkább a fiatalabbak tudnak dominálni, hiszen idővel romlanak a reflexek és a szem-kéz koordináció. Talán az olyan játékokban tudnak hosszabb ideig sikeresek maradni a versenyzők, mint a Dota 2 vagy a League of Legends. Magáról a filmről egyelőre még annyit tudni, hogy a Legendary Pictures tárgyalásokat folytat az Evil Geniuses és a Fnatic csapatokkal, hogy valamilyen formában tűnjenek majd fel a történetben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!