iPon Hírek

Aprók nagyban – 2016.12.16.

Dátum | 2016. 12. 16.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

December végén érkezik a Final Fantasy 15 ingyenes DLC-je Ami tartalmazni fogja a Final Fantasy XV Holiday Pack névre keresztelt frissítést. Ajándékot mindenki kap, de a szezonbérlet tulajdonosok azért többet. Új dalokat, képkereteket, ruhákat és különféle boostereket, tárgyakat rejt a karácsonyi csomag, és mindenki kap belépőt a Moogle Chocobo carnival elnevezésű, januárban induló játékbeli eseményre is. Egy new game + móddal is bővül a játék, de a történetekhez és az új kalandokhoz kapcsolódó frissítésről egyelőre nincsenek hírek. Békés, boldog ünnepeket kíván nekünk a Nintendo És kivel mással adná át az üzenetet, mint a Zelda játékok hősével, a pajzsán hódeszkázó Linkkel!
VR periféria jön a Nintendo Switch-hez? Nyilván nem titok, hogy a lelkes rajongók minden adatmorzsát átvizsgálnak, ha a kedvenceikről van szó. Így került elő egy érdekes kép is a Nintendo Switch-csel kapcsolatban, ami arra enged következtetni, hogy a népszerű kütyü VR kiegészítőt kaphat egyszer. A technológia sokak szerint nagyon hasonlítana a Samsung Gear VR és a Google's Daydream View megoldásaihoz, így nem lenne csoda, ha 2017-ben kiderülne, a pletykából valóság lett. Unod a mesterlövészeket a Battlefiled 1-ben? A legújabb játékmóddal azokra is gondolt a DICE, akik szeretik közelről, szemtől szemben elintézni a dolgokat. A szemet szemért (Eye to Eye) névre hallgató frissítésben az Aminens térképen csaphatunk bele a lecsóba. Csakis assault kaszttal játszhatunk, nincsen gyógyítás vagy élesztés, helyette viszont mindenki kap egy sörétest és jöjjön, aminek jönnie kell. Egyszerű a képlet: ölj, vagy téged ölnek meg!
A Fallout a Minecraftba költözik Úgy tűnik a Minecraft a végtelen lehetőségek játéka, hiszen korábban a Mass Effect, a Halo és a The Simpsons is megkapta a maga skin és térkép csomagját. Most a Fallout a soros (egészen pontosan a 4. rész), ami egy hatalmas térképet, rengeteg, az eredeti játékból ismerős épületet, szörnyeket és karakter skineket jelent, ez utóbbiban pedig természetesen Dogmeat is benne van. Lenyűgöző részletességgel alkották meg a poszt apokaliptikus világot, de a hangulat érdekében az UI is új kinézetet kap, így csakis rajtunk áll mihez is kezdünk az atombombák utáni világban.
A Remedy zenés prezentációja egyszerűen zseniális! A sajtótájékoztatók és az újdonságokat bemutató streamek ideje ugyan még nem áldozott le, de úgy tűnik a Remedy szereti egyénire venni a figurát. Mindig is fontos részét képezték a hangeffektek és a zenék a Remedy játékainak, a Death Rallytól a Quantum Breakig, de úgy tűnik egy száraz előadás helyett Sam Lake a kreatív igazgató úgy döntött ezt izgalmasabban is be lehet mutatni. Hangeffektekkel, fényjátékkal és a zseniális zeneszerző Petri Alanko segítségével az úgynevezett slow jam előadásban. Felesleges is tovább írni erről, ezt látni, hallani kell!
A hullámvasut-szimulátort is elérte a karácsony A tél havat, az ünnepek közeledtét jelzi, és úgy tűnik az ingyenes frissítésekét is. Leesett a hó a Planet Coaster világában is, ami sok újdonságot hozott magával: a kocsik, pályák, boltok, feladatok, díszítések mellé 5 új tervrajzot is kapunk. A játékmechanikán belül egy új makro menedzsment rész is érkezett, amivel testre szabhatóbbá válnak a létesítmények és a boltok. Egy 24 órás jótékonysági élő streammel is készül a Planet Coaster csapata, a tombolákkal pedig nem csak segíthetünk, de cserébe értékes nyeremények várnak a szerencsésekre.
Megérkezett a karácsony az Elder Scrolls Online világába is Persze ezt az időszakot ott az Új Élet Fesztiváljának (The New Life Festival) hívják, de a dupla XP és az új, ünnepi küldetések mellett számos apróság vár még ránk. Az ajándékcsomagok (New Life Gift Box) motifokat, recepteket, cukorkákat, craft alapanyagokat, ruhadarabokat rejthetnek, ha pedig mind a 9 új küldetést végigcsináljuk egy új festéket és egy achievementet is kapunk. Az ünneplés egészen január 4-éig tart, tehát mindenkinek bőven lesz ideje belevetni magát a fesztivál forgatagába. Bétába lépett a Space Engineers Mindez 3 évnyi korai hozzáférés után sikerült a fejlesztőknek és egy rengeteg újdonságot tartalmazó patch előzte meg a bejelentést:
A bétát bemutató videó pedig lövöldözéssel, űrharccal és robbanásokkal igyekszik felkelteni az érdeklődést, de fontos megemlíteni, hogy a többjátékos mód teljes átalakítása mellé egy tutorial kampányt is kapott a játék:
Jó hírek a Vermintide háza tájáról A jó kezdés után a játék elkezdett unalomba fulladni, valamint technikai malőrök is nehezítették a lelkes (és egyre fogyatkozó) játékos bázis dolgát. Most azonban a 16 gigabájtos új DLC úgy tűnik rengeteg változást hozott. Az új fegyverek, és az új kaland mellett jóformán alig van olyan része a játéknak, amit ne javítottak volna, és rengeteg régi tartozását is lerótta a Fatshark a botok és a harcrendszer finomhangolásával is. A konzolos megjelenésnek hála a játékosbázis is erőre kapott, úgyhogy hiába közeledik a végítélet a Warhammerben, úgy tűnik, mégis van remény.
A Doom következő szintje A Bloodfall a Doom legutóbbi multiplayer DLC-je, és minden van benne, amire az élvezetes mészárláshoz szükségünk lehet: 3 új térkép, 1 új démon (Spectral Pinky), 1 új fegyver (Grenade Launcher), valamint páncélok, tauntok és vér, minden mennyiségben.
Aki pedig inkább a sokat mondó Boneyard pályán nézné meg az új démont mészárlás közben:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Kerub88
2016.12.16. 23:17
Köszönöm a Remedy-s videót. Ez fantasztikus volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii Kerub...
2016.12.18. 09:59
Nekem túl altatós...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!