iPon Hírek

Aprók nagyban - 2016.7.15.

Dátum | 2016. 07. 15.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Hitman – Többet ésszel, mint ólommal Teljesen rendben van, ha azt hiszed kettős látásban szenvedsz. Vagyis mégsem. A heti célpont ugyanis Dylan Narvaez, akinek van egy ikertestvére is. És itt válik érdekessé a szerződés, ugyanis a megbízó kikötötte, hogy a másik testvérnek a haja szála sem görbülhet. Dylan a célpont, de hogy melyik is ő az egyforma öltözékű és kinézetű testvérpárból? Nos, ezt csakis a legjobbak fogják tudni kideríteni. Hibának helye nincs, jó vadászatot!
Ma indul a 2016-os Star Wars Celebration! Három napos, hatalmas buli idén is a Star Wars Celebration, ami ma kezdődött és 18-áig abba sem hagyják. Mindenről szó lesz itt ami Star Wars, a műsort olvasva csak kapkodhatjuk a fejünket. Jön a Zsivány Egyes új előzetese, beszélgetések, jövőbeli tervek és még rengeteg más is. A részletes programot itt találjátok, biztos, hogy mindenki talál magának valami izgalmasat. Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair a Steamen A korábban konzol exkluzívként hirdetett játék tavaly került fel a SteamDB azon listájára, ami a Steamre érkező játékokat tartalmazta. Mostanra pedig hivatalosan is megjelent, bár pár napig még nem vásárolható meg. Az EDF 4.1 még 2015 decemberében jelent meg PS4-re. A játékban az idegen Ravagers-nek nevezett hódítók ellen küzdő véderő tagjaként vethetjük bele magunkat a TPS nézetű lövöldözésbe. A szórakoztatásunkról mintegy 80 küldetés, 4 féle kaszt és nagyjából 800 féle fegyver gondoskodik. És persze a hatalmas hordákban támadó idegen lények. Egyjátékos és kooperatív játékmódban is felvehetjük a harcot, kontroller támogatást is kap a játék valamint gyűjthető játékkártyákat és achievementeket is.
Belenézhetünk a Destiny Rise of Iron kiegészítőjébe A teljes megjelenésre ugyan szeptemberig várnunk kell még, a Bungie bejelentette, hogy a Twitchen élő stream napot szervez a rajongóknak. Az esemény neve Cosmodrome Winter Tour, és a készítők ígérete szerint arra fókuszál majd, hogy mi is változott a Destiny világában az elmúlt időszakban. A stream hivatalos időpontja július 20-a 10:00 AM PT és itt kísérhetjük majd figyelemmel. Új Call of Duty: Modern Warfare Remastered játékmenet videó A CoD: Modern Warfare Remastered még ebben az évben várható az Infinite Warfare-rel együtt, a grafika alapján viszont nagyon is komolyan vették a fejlesztők az átdolgozást. A különbségről mi sem árulkodik jobban, mint a jól ismert Crew Expendable küldetés, amelyet most felújított verzióban nézhetünk meg, kedvcsináló gyanánt.
1 millió játékosnál tart az Evolve Stage 2 Többször írtunk már arról, mekkorát robbant a sokak által haldokló játéknak tartott Evolve újraélesztése. Az ingyenesség nemcsak az érdeklődést növelte meg, de a játék megannyi elemét is átdolgozták a készítők. Erre a hétre újabb örömhír jutott a rajongóknak, a rekord eléréséért ugyanis ingyenes Blood Eagle Hunter Skint kapunk Griffinhez, ha július 15 és 18 között belépünk a játékba. Augusztusban érkezik hozzánk a Mobius Final Fantasy A Final Fantasy rajongók már most véssék be az augusztus 3-át a naptárukba, ugyanis ekkor jelenik meg a Mobius Final Fantasy az App Store-ban és a Google Play-en. A Square Enix nyilatkozata szerint ez lesz az első ingyen játszható, konzol minőségű mobiljáték, az elkészítésében pedig a FF7-es csapatból Yoshinori Kitase és Kazushige Nojima is részt vett.
Három EA Origin játék kerül fel a GOG-ra Az EA döntése alapján 3 régebbi játék kerül fel a GOG listájára. Ezek pedig a 2009-ben megjelent Dragon Age: Origins, a 2008-ban debütált Dead Space, valamint a legrégibb cím az 1999-es SimCity 3000. Az eseményt persze nagy leárazások is követik, így aki régóta vágyott ezekre a játékokra a GOG berkein belül, most jól járhat. Itt az első best-seller VR játék a Steamen A Raw Data az első VR exkluzív játék, ami felkapaszkodott a „legtöbbet eladott” (Top sellers) listára a Steamen. Mindezt pedig a megjelenése napján érte el a játék, ráadásul úgy, hogy még korai hozzáférésben van. Ennek ellenére nagyon pozitív kritikákat kapott a játék és a második helyig tornázta fel magát, ami VR címtől szép teljesítmény, hiszen egyelőre nincs HTC Vive minden nappaliban.
Augusztusban érkezik a Telltale Batman játékának első epizódja Eddig csak a játék létezéséról lehetett tudni, valamint arról, hogy nemcsak a Denevérember "kalandjait" dolgozza fel, de Bruce Wayne életének hátterébe és küzdelmeibe is betekintést nyerhetünk általa. Pontos dátum még nincs, de a Telltale nyilatkozata szerint augusztusban már magunkra ölthetjük a szuerhős ruháját, aki pedig a fizikai megjelenésre vár, annak a szeptember 13-a lesz az ünnepnap (akkor is, ha péntek).
Metal Gear szerencsejáték gép, komolyan? A Konami úgy tűnik nagyon komolyan veszi a játékpiacot, bár sokak szerint egy egyszerű játéktermi pénznyelőt csinált egy újabb játékból. És ebben az a legfájóbb, hogy ez a Metal Gear. A döntéshozók úgy látták jónak, hogy a sorozat egyik legemlékezetesebb részéből, a Snake Eaterből márpedig pachinko játékot kell faragni, ami japánban hihetetlenül népszerű szerencsejátéknak számít. Hasonló megesett már a Silent Hill és a Castlevania esetében is. Akit feltüzel a téma, vagy a szokásosnál is nagyobb rajongó, az egy mintegy hét perces videóban nézheti meg, miről is van szó.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Meteoreso
2016.07.16. 09:14
Final Fantasy-ban is volt már ilyen egykarú rabló rész, de hogy teljes automatát csináljanak belőle a kemény.
Metál Gear is volt már kártyajáték (solid), akció, még képregényben nyomozós is, nem lepődünk meg semmin. De azért érzem ilyenkor hogy mennyire de mennyire messze van tőlünk ez a kultúra !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!