iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.01.17.

Dátum | 2017. 01. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ingyenes DLC jöhet a Resident Evil 7-hez Jelenleg azt tudjuk biztosan, hogy a Resident Evil 7-hez a címének megfelelően hét darab DLC fog érkezni 2017 során (sok lesz a hetesből). Ennek megfelelően a játékhoz elérhető lesz egy szezonbérlet azok számára, akik nem akarják ezeket külön-külön megvenni. Most azonban belsős források arról suttognak, hogy mindenki, aki megveszi a Resident Evil 7-et még a tavasz folyamán, egy ingyenes DLC-t kap ajándékba a Capcomtól. Ennek a címe Not a Hero, és nem az alapjáték főhősét, Ethant helyezi majd a középpontba, és a játékmenete is némileg eltér majd az addigiaktól. Sajnos több információval egyelőre nem rendelkezünk, mindössze annyi derült még ki, hogy a DLC remekül kiegészíti majd Ethan történetét, és segít teljessé tenni a képet. Mass Effect Andromeda - előnyökkel jár a multiplayer Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Mass Effect Andromeda egy- és többjátékos módja mindenféle átmenet nélkül kapcsolódik majd egymáshoz. Ezzel kapcsolatban azt is megírtuk, hogy a Mass Effect 3-mal ellentétben viszont ezúttal a multiplayer nem lesz hatással a történet végkimenetelére, így aki csak a sztorival szeretne foglalkozni, annak nincs miért aggódnia. Most viszont Ian S. Frazier, a Mass Effect Andromeda vezető dizájnere elmondta, hogy ettől függetlenül viszont a multiplayer során szert tehetünk olyan jutalmakra és extrákra, amiket használhatunk az egyjátékos módban is, és segíteni fogja az előmenetelünket. Azt viszont ezúttal is megerősítette, hogy ez az egész egyáltalán nem szükséges a történet teljes és maradéktalan befejezéséhez. Ha nem tudtad, mi hiányzott az életedből... ...akkor jó hírünk van, a Microsoft ugyanis bejelentette a felfújható Xbox One-kontrollert, amit kiválóan lehet használni a medencében, tengerparton, vagy gyakorlatilag bárhol, ahol éppen jelenleg nem küzdenek az emberek a súlyos mínuszokkal. Köszönjük!
Nem valószínű, hogy Nintendo Switch-re is jön a Borderlands 3 Habár a Gearbox nem nagyon beszél róla, ezen a ponton már nagyjából mindenki számára teljesen nyilvánvaló, hogy készül a Borderlands 3. Ezt teljesen az új generációs konzolokat szem előtt tartva készíti majd el a stúdió, és ezzel kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy vajon ebbe belefér-e a Nintendo Switch is? Nos, Randy Pitchford szerint alapvetően ezzel nem lenne gond, ők ugyanis nyitottak lennének a dologra. Fel is vették a kapcsolatot a Nintendóval, egy ideig mentek is a megbeszélések a két fél között, aztán az egész megszakadt. Pitchford nem mondott konkrét indokot, mindössze annyit említett, hogy a Nintendo számára jelenleg mások a prioritások. Pedig a Borderlands: The Pre-Sequel egyébként megjelent a Nvidia Shieldre, ami az architektúra szempontjából nagyon közel áll a Switch-hez. Injustice 2 - az igazi Batman vs. Superman Nagyon hangulatos renderelt előzetes érkezett az Injustice 2-höz. Ezek szerint a történet egyenes ági folytatása az első résznek. Batman és szövetségesei megpróbálják helyreállítani a társadalom rendes működését, miközben kénytelenek megküzdeni azokkal, akik Supermant és az ő rezsimjét támogatják.
A megjelenés után PvP-vel bővül majd a Nioh Már sokszor emlegettük, hogy a Team Ninja által készített Nioh komolyan merített a Soul-sorozatból és a Bloodborne-ból. Az előbbi két játéknak azonban viszonylag fontos része a PvP, ami viszont a megjelenéskor teljesen hiányozni fog a Nioh-ból. Ez nem azt jeleneti, hogy nem lesz a játékban multiplayer: a megjelenésre betesznek nekünk egy kooperatív lehetőséget, valamint megidézhetjük más játékosok "szellemét", akik segíthetnek nekünk, ám ekkor a mesterséges intelligencia irányítja őket. Szóval, mi a helyzet a valódi PvP-vel? Erről mostanáig egyáltalán nem beszélt a Team Ninja, ám szerencsére nincs ok aggodalomra: a stúdió megígérte, hogy egy ingyenes frissítés keretén belül ez is bekerül majd a játékba, nem sokkal a megjelenés után. Super Mario Odyssey a Grand Theft Auto 4-ben A Super Mario Odyssey a sorozat hagyományaitól eltérően ezúttal a valódi világban, egészen konkrétan New Yorkban játszódik majd. Nyilván nem kellett sokat várni, és a szintén New York-i ihletésű GTA 4-ben a lelkes rajongók reprodukálták a Mario bemutatkozó előzetesét.
Saját stúdiót alapított a Deadly Premonition atyja Azt nem tudom, hogy ezúttal elsüthetem-e a tőlem megszokott "legendás" jelzőt Hidetaka "Swery65" Suehiróval kapcsolatban, ugyanis az úriember eddig a Deadly Premonition és a D4: Dark Dreams Don't Die című játékokat tette le az asztalra, és egyiket sem fogadta éppen kiemelkedő ovációval a közönség. Talán éppen ezért Swery65 egy időre (pár hónapra) vissza is vonult a játékfejlesztéstől, ám most saját stúdiójával tért vissza. A stúdió neve White Owls Inc, és Swery65 nyilatkozata szerint a célja, hogy továbbra is kiemelkedő minőségű játékokat szállítson le nekünk a világ minden táján. Egyelőre az úriember nem beszélt arról, hogy pontosan min is dolgoznak, de bizonyos belsős források alapján arra lehet következtetni, hogy egy VR-os játék elkészítésébe vágnak bele. Három órán át ingyenes a Watch Dogs 2 A PlayStation 4-en mától, Xbox One-on pedig január 24-től kezdve mindenki ingyenesen kipróbálhatja majd a Watch Dogs 2-t, három teljes órán keresztül. Ebben a három órában azonban semmilyen korlátozással nem találkozunk majd, így a történet mellett elérhető lesz a kooperatív és a multiplayer is.
Kivel lehet összejönni a Mass Effect Andromédában? Beszélhetünk küldetésekről, craftolásról, történetről, igazából teljesen mindegy, hiszen a játékosokat egy kérdés foglalkoztatja: kivel lehet majd intim kapcsolatot létesíteni? :) Nos, szerencsére Michael Gamble, a Mass Effect Andromeda producere jelentkezett a válasszal, miszerint számos karaktert találhatunk be adott esetben, és maguk a jelenetek is eléggé kidolgozottak lesznek. De nem lesz olyan egyszerű dolgunk, mint az eredeti Mass Effect-trilógia nagy részében: némileg többet kell majd rohangálnunk a Tempest nevű hajónkon, ugyanis a csapattagok most már nem maradnak meg egy helyben, hanem a dolguknak megfelelően mászkálnak a fedélzeten (az ME3-ban a hajón kívül találkozhattunk velük). Gamble külön megköszönte ezzel kapcsolatban Jess Hara Campbell pályatervező munkáját, aki elég sok energiát fektetett abba, hogy mindez jól működjön.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. nyerek01
2017.01.18. 00:08
Javítsátok a címet, köszi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. AtreusEU
2017.01.18. 08:30
"egy ideig mentek is a megbeszélések a két fél között, aztán az egész megszakadt.

Aztán az egész valamiért megszakadt. Pitchford nem mondott konkrét indokot,"

"The Pre-Sequel egyébként megjelent a Nintendo Shieldre,"

Nvidia Shieldre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. VikMorroHu...
2017.01.18. 09:48
2020.01.17. - ez tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. InGen
2017.01.18. 10:47
Köszi, fixálva mindegyik hiba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!