iPon Hírek

Aprók nagyban – 2017.01.20.

Dátum | 2017. 01. 20.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Áprilisban jön a Little Nightmares Tavaly nyáron írtunk először a Bandai Namco és a Tarsier Studios készülő túlélő-horror-rejtvény-platformjáték hibridjéről, a Little Nightmaresről, mely főleg különös helyszínéről és hátborzongató karaktereiről lehet emlékezetes. Most azt is megtudtuk, hogy április 28-tól részesülünk majd a rémségekből azok teljes pompájában. A friss videóban a főhős kislány, Six látható, aki – csupán egy öngyújtóval felszerelkezve – igyekszik az árnyékban maradni a Maw nevű hajó fedélzetén, miközben szemmel tart nagyjából mindent, ami körülötte van, hogy elkerülhesse az életére törő változatos veszélyeket. Az új felvétel, melynek már címe is sokatmondó, azokat a pillanatokat mutatja be, mikor a lányka próbálkozásai kudarcba fulladnak, például leesik valahonnan, megfojtják a furcsa, kígyószerű lények, fejjel előre beletöltik egy kibelezett halba – a Little Nightmaresben bizony nem lesz egyszerű a túlélés. Az igazi ínyencek akár dobozos formában is beszerezhetik majd a játékot, a gyűjtői változathoz olyan extrák járnak, mint egy tízcentis Six-figura, a játék zenéje, vagy egy A3-as poszter.
Torment – Eljött a harc ideje A Torment: Tides of Numenera a lehetőségek, a komplexitás és a döntések játéka lesz az ígéretek és az előzetesek szerint is. Lopakodhatunk, taktikázhatunk, és el is kerülhetjük a harcok nagy részét. Vagy talán az összeset? Nos, aki szívesebben teszi magát próbára a küzdelmek és a véres harcok tengerében, annak szól a legújabb videó.
Új World of Darkness játék jön A sokak által dicsért Vampire: The Masquerade – Bloodlines jogosan volt a Wold of Darkness világán játszódó történetek csúcsa sokáig. A rajongók a mai napig reménykednek a folytatásban, azonban úgy tűnik, ez elmarad. A jó hír viszont, hogy a Cyanide Studio és a Focus Home Interactive szövetségéből egy másik jól ismert név kap figyelmet, mégpedig a Werewolf: The Apocalypse. A honlap egyelőre üres, a bejelentést pedig február legelejére ígérik. Kíváncsian várjuk! Konzolokra is érkezik a The Town of Light Az elmegyógyintézeteknek nincsen túl jó híre. Főként akkor, ha kiderül, hogy kísérleteket is végeztek ott… Sötét titkok, rejtőznek az Xbox One-ra és a PS4-re érkező pszichológiai horror történetének hátterében is. A borzalmak pedig időnként emberi bőrbe bújnak, orvosi köntöst öltenek. A The Town of Light maradandó élmény, és állítólag igaz történeten alapul.
Tovább bővül a The Division A hamarosan megjelenő The Last Stand is elég sok újdonságot hoz magával, a Ubisoft azonban bejelentette, hogy a DCL-vel érkező 1.6-os frissítés még ennél is több tartalmat ígér. A Dark Zone területe majdnem a duplájára nő, új küldetések érkeznek „Contamination Events” néven, és a rutinosak kipróbálhatják a Legendary nehézségi fokozatot is, ahol a LMB (Last Man Battalion) erőivel vehetjük fel a harcot. Okostelefonon is lehet saját királyságunk A Kingdom: New Lands egy meglehetősen komplex és ötletes stratégiai játékot rejt. Január 29-ével az iOS-t és az Android-ot futtató telefonokra is megjelenik, így semmi akadálya nem lesz többé, hogy a buszon is igazgassuk és megvédjük a birodalmunkat.
For Honor – Két új harcos a csatatéren A szamuráj kasztú Nobushi bemutatása után sejteni lehetett, hogy a lovagok és a vikingek is erősítést kapnak. A Valkyre és a Lawbringer új színt és új taktikákat hoznak a játékba, de az üres szavak helyett beszéljenek inkább a fegyverek!
GTA 5 - A Zöld Goblin bőrébe bújhatunk Az elmebeteg és feltűnéskeltő ötletekért nem kell a szomszédba mennie a Rockstar csapatának, de úgy tűnik a modderek is megtalálják a maguk számítását. Hihetetlen dolgokat, implementáltak már a játékba, a bárgyútól az áll leesős tartalmakig, a szuperhősök pedig határozottan az utóbbiba tartoznak. A Vasember és Superman után a Zöld Goblin is bekerült a játékba, szuperképességekkel, tökbombákkal, vagyis sejteni lehet, hamarosan talán Pókember is jön, hiszen valakinek fel kell vennie a harcot a gonosszal.
Kibővülnek a Tilt Brush lehetőségei A Google VR festő programja a Tilt Brush eddig is kísérletezésre ösztönözte a művészlelkűeket. A most kiadott Tilt Brush Toolkit viszont még egy lépéssel megtoldja a lehetőségek tárházát, ugyanis lehetővé teszi, hogy az Unity motor segítségével interaktív, animált, hangvezérelt filmeket, klipeket, történeteket hozhassunk létre. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt, na meg persze a szakmai tudás.
Jó dolog a Bioware-nél dolgozni Számos jobbnál jobb játék fűződik a neves kiadóhoz, most viszont az is kiderült, milyen jutalmak várják azokat, akik hosszú éveken át a cég alkalmazásában maradnak. Az 5, 10, 15 és 20 éves jubileumot nem akármilyen szobrokkal ünneplik meg, szerintünk pedig simán megér az utolsó műalkotásnak is beillő asztali dísz laza 20 évet!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Busterftw
2017.01.21. 01:16
Az a Kingdom: New Lands offline?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 19milan97 Buste...
2017.01.21. 20:24
A PC-s játék az szóval gondolom ez is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!