iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.02.17.

Dátum | 2017. 02. 17.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Új videósorozat indult a Mass Effect: Andromedához A megjelenés előtt cirka egy hónappal vágott bele a szériába a BioWare; a felvételeken a játék különböző elemeit mutatják majd be. Az első részben a fegyverekről és a képességekről kapunk bővebb információkat, kitérve a mozgásformákra, a fedezékekre és más, a harccal kapcsolatos részletekre is.
Mégis elkészül a felújított Bard’s Tale-trilógia? Mi is megírtuk, hogy a munkálatok megálltak, mert az inXile – a megállapodás alapján – nem fizetett még a készítő Olde Skuulnak. A stúdió vezetője, Rebecca Heineman most azt mondta, meglepetésként érte a híradás és még mindig szándékában áll befejezni és kiadni a játékokat. Ahogy elmondta, a csúszás egyszerűen az anyagiak miatt történt: az eddig elkészített részért is szeretett volna fizetséget látni, de az inXile ezt megtagadta, így el kellett mennie dolgozni máshová is, hogy pénzt keressen. Heineman a Bard’s Tale 3 programozója volt, de részt vett a dizájnnal és térképekkel kapcsolatos munkálatokban is. Ígérete szerint a felújított trilógia mindenképp megjelenik és a támogatók is megkapják a kulcsokat, az inXile együttműködésével, vagy anélkül. Mivel az inXile a jelek szerint átadta az ügy kezelését az Olde Skuulnak, úgy tűnik, csak rajtuk múlnak a továbbiak. Elérhető a League of Legends gyakorlómódja A Practice Tool egyjátékos környezetet kínál, ahol taktikáinkat és egyéb ötleteinket tesztelhetjük. A középpontban a Champion mechanikák és kombók, a DPS-tesztek és a térkép megismerése áll, de a Riot szerint bármely szinten állunk, találni fogunk hasznos dolgokat. A cég figyeli majd, mekkora terhelést jelent a szerverekre nézve a gyakorlómód és ha szükséges, korrigálnak majd. A Practice Tool fejlesztéséhez örömmel fogadják a játékosok ötleteit.
A Sea of Thievesben nem jó ötlet magasról leesni A legújabb trailerben a kalózos-hajókázós játék még több szigetet és őrposztot kap, megismerkedhetünk az új ellenséggel, vagyis a jobblétre szenderült kalózok csontvázszellemeivel, illetve kiderül, hogy bizony nagyon fájdalmas lesz, ha lepottyanunk valahonnan. A játéknak még nincs megjelenési dátuma, de a videósorozat alapján számos érdekes részletet találhatunk majd benne.
Képek a God of War fejlesztőjének törölt játékáról A Sony Santa Monica elkaszált sci-fi projektjéről nagy kupacnyi művészeti rajz látott napvilágot. A képek állítólag egy korábbi alkalmazottól származnak, aki a játékon dolgozott, mielőtt 2014-ben távozott volna a cégtől. A jelek szerint az alkotás futurisztikus, illetve gyönyörűen kidolgozott helyszíneken játszódott, nagy szerepet szánhattak a felfedezésnek és az ellenfelek egy része a dinoszauruszokhoz hasonlított volna. A Darkside kódnevű projektet 2014-ben törölték, miután leépítések történtek a stúdiónál, mely jelenleg a PS4-es God of Waron dolgozik.
Sony Santa Monica cancelled IP concept arts (Darkside?)
14 perc a The Surge-ből A Lords of the Fallent is készítő Deck 13 új akció-szerepjátékáról közreadott felvételt a német stúdió munkatársai kommentálják. Az látható, hogy a középpontban a közelharc lesz. Külön becélozhatjuk majd az ellenfelek egyes testrészeit és mikor legyőztük őket, elvehetjük felszerelésüket és fegyvereiket saját használatra – a felvételen ezek fejlesztéséről is kapunk némi információt, egy csinos kis akciójelenet kíséretében. A The Surge májusban jelenik meg.
Hallucinogén kaktuszok és galaktikus háború a Songbringerben Az új Zelda-klónt a Wizard Fu nevű egyszemélyes stúdió készíti, nyárra tervezik a megjelenést. A procedurálisan generált világban rengeteg fegyver, dungeon és küldetés vár ránk, összesen 308 millió különböző környezetkombinációval. A játék főhőse Roq, egy laza, félmeztelen figura, aki egy távoli galaxisban keresi a Songbringer nevű űrhajót, méghozzá cirka 15 ezer évvel ezelőtt. A kutatás közben véletlenül felébreszt egy ősi, gonosz hadsereget és persze kitör a csillagközi háború. Roq feladata, hogy helyrehozza a dolgot, ezt vagy egyedül, vagy helyi co-opban tehetjük meg. Roq és robotbarátja, Jib mindenféle bandáktól, vírusos androidoktól és hatalmas főszörnyektől próbálja majd megmenteni a világot, miközben számos rejtvényt is meg kell oldaniuk.
Őrült autóversenyeket hoz a FlatOut 4 is Az új epizód folytatja a sorozatra jellemző hagyományokat. Az áprilisi induláskor 26 autó és 20 pálya áll rendelkezésre, a játékmódok között a bajnokság, az időfutam és az aréna is szerepel. Az új videó bemutatja, hogy fest majd az őrület.
A Nintendot annyira nem érdekelték a Bethesda játékok Mármint a Switch előtt. Ezt Todd Howard mondta, de persze hozzátette azt is, mennyire okos kis kütyünek tartja az új konzolt. Ahogy fogalmazott, ilyet csak a Nintendo készíthetett. Szavaiból kiderült, hogy a Nintendo nagyon jó partnernek bizonyult a Skyrim Switchre való adaptálásának munkálatai során, ez pedig nagy fejlődés a korábbiakhoz képest, mikor nem voltak annyira vevők a Bethesda által készített játékokra. Howard azt is megemlítette, hogy bár nem tudja, mennyire lesz majd sikeres a Switch, az biztos, hogy nagyon tetszik nekik. Ezentúl a Dirt Rally is támogatja a VR-t A Codemasters autós játéka fizetős opcióként kínálja a PlayStation VR támogatását, de ez tartalmazza a kétfős játékmódot, a Co-Drivert (aminek az a lényege, hogy a VR-headsettel nem rendelkező játékos egy Guitar Hero-szerű minijátékkal jelzi a sofőrnek, hogy mi jön az úton), de természetesen az alap játékmódokat is kipróbálhatjuk VR-esen.
Űrgárdisták, eldák és orkok az új Dawn of War 3 trailerben A Relic Entertainment új Warhammer 40k-stratégiája friss felvételen mutatja meg a játszható fajokat. Megismerkedhetünk a három vezetővel, név szerint Gabriel Angelosszal, Farseer Machaval és Gorgutzzal is, ráadásként pedig kapunk néhány nagy csatát. Ki ne hagyjátok a végét!
Új Vampire: The Masquerade játék érkezett… …mobilokra. A We Eat Blood kizárólag szöveges üzenetekkel meséli el a történetet. Sajnos csak néha van lehetőségünk kiválasztani, mi legyen a reakció, egyébként az MI-karaktereknek szánt üzeneteinket befejezik helyettünk. Ennek ellenére ha nagyon elszúrjuk a dolgokat, meg is halhatunk. A történet szerint első éjszakáinkat „éljük” vámpírként, kezdjünk rájönni, milyen ellenségekkel és vágyakkal jár mindez. A Sarah Horrocks által írt és Zak Smith képeivel illusztrált alkotás az elsők egyike, mióta a Paradox Interactive megvette a World of Darkness jogait birtokló White Wolf Publishinget (az üzlet része a Vampire mellett a Werewolf és a Mage RPG is).
Ilyen lehet a God of War és a Hotline Miami szerelemgyereke A Redeemer egy brutális, felülnézetes akciójáték, melynek főszereplője a Vasily nevű izomkolosszus, aki egykor zsoldosként szolgált a világ egyik legnagyobb fegyverkereskedő-cégének biztonsági szolgálatánál, mígnem úgy döntöttek, hogy megszabadulnak tőle. A szökés csak egy hajszálon múlt, de Vasily végül egy elzárt hegyi kolostorban kötött ki, aztán itt is maradt 20 évig, hogy békére és harmóniára leljen. A cég azonban most egyre közelebb ér, így ideje bosszút állni. Egykori munkája közben megtanulta a felderítés, orgyilkosságok és a kínzás fortélyait, nem véletlen hát, hogy hősünk impresszív szakállberendezése mellett kemény öklökkel is rendelkezik, és nem riad vissza a láncfűrész, a botok, kardok és lőfegyverek használatától sem – a lényeg azon van, hogy elpusztítsa ellenfeleit. A játék valamikor tavasszal érkezik.
Hamarosan elérhető a Shiness: The Lightning Kingdom A japán stílusú szerepjátékok rajongóinak lehet érdekes a cím és annak friss trailere. A felvételen bemutatják az animációkat, a harcot és a párbeszédrendszert, de a minket támogató karaktereket és a játék több más elemét is megismerhetjük. Hőseinket speciális képességek, például a telekinézis és az elektromágneses mezők befolyásolása segíti. A harcban a műfajra jellemző kombók, különleges mozdulatok, mágia és pusztító támadások is jelen vannak, a játék nem ígér forradalmian új megoldásokat, de a látványra nem lehet panasz. A Shiness előrendelhető a Steamen.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. LGx
2017.02.18. 01:47
az "Űrgyalogosok"-at remélem viccnek szántad...
mert ha nem, akkor ez HERESY!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Nephin
2017.02.18. 18:57
Űrgárdisták akart az lenni, csak kicsit késő volt már, köszi a javítást neked és főszerkesztőnknek is!

Amúgy meg: http://www.moddb.com/groups/warhammer-40k-fans-group/images/come-at-me1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. nyerek01
2017.02.19. 02:42
LoL gyakorlómód nagyon jó, nekem tetszik. Hasznos buildek próbálásához is, én arra használtam/használom első sorban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. degradator
2017.02.20. 08:37
Rég volt már, de a FlatOut első részeiben nem volt véletlenül központi elem, hogy realisztikusan törnek a járgányok? (az akkori technológia lehetőségei szerint).
Ebben a kis videóban ennek semmi jelét nem láttam. Nem igen tartottam szemmel a sorozatot, lehet, hogy én emlékszem rosszul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!