iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.02.23.

Dátum | 2017. 02. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Dátumot kapott a Lego City Undercover újrakiadása Ahogy arról már sokszor beszámoltunk, a Lego City Undercover egy remek kis játék, csak éppen senki nem ismeri, mert kizárólag Wii U-ra jelent meg. Ez azonban hamarosan megváltozik, hiszen a bejelentett PC-s, Xbox One-os és PS4-es változatok végleges dátuma most kiderült: április 7! Sőt, az anyag pontosan ugyanezen a napon megjelenik Nintendo Switch-re is. Ennek örömére kaptunk egy új előzetest is, amiben bemutatkozik a teljesen új kooperatív mód (ami az eredeti Wii U-s verzióból kimaradt).
A Double Fine támogatja az Ooblets fejlesztését De mi az az Ooblets? Nos, egy nagyon pici fejlesztőcsapat munkája, akik 2018-ra ígérik a megjelenést PC-re és Xbox One-ra. Korábban a projekt sorsa bizonytalan volt, azonban a Double Fine magára vállalta a kiadói munkákat, és tanácsokkal is ellátják a készítők, szóval úgy látszik, hogy minden rendben lesz. A Glumberland nevű kis stúdió munkatársai egyáltalán nem titkolják, hogy az Ooblets fejlesztését olyan nevek inspirálták, mint a Pokémon, az Animal Crossing, a Harvest Moon és a Pikmin. Sőt, ha megtekintjük az alább látható bemutatkozó előzetest, mindegyikből ráismerhetünk egy-egy játékelemre, melyeket elég ügyesen hoztak össze egybe.
Elindult a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétája A hétvégén mindenki szabadon kipróbálhatja a játékot PC-n, Xbox One-on és PS4-en, még a végleges megjelenés előtt, ami március 7-én esedékes. Ezzel párhuzamosan kaptunk egy új élőszereplős előzetest, amit John McTiernan (Die Hard, Predator) rendezett, és a Santa Blanca kartell kegyetlenségét igyekszik bemutatni.
Bármivé átváltozhatunk a Prey-ben A Prey-ben az egyik első képesség, amit elsajátítunk majd a földönkívüliektől, a Mimic lesz. Ennek segítségével különböző tárgyak alakját vehetjük fel ideiglenesen. Mivel a képesség a többihez hasonlóan fejleszthető, valószínűleg kezdetben még egyszerűbb dolgokká, később pedig komplexebb tárgyakká is átalakulhatunk. Mindenesetre rendkívül vicces, ahogy egy guruló teáskannából egyszer csak előkerül egy shotgunos jóember, és jól arcba lövi az ellenfelet.
Injustice 2 - új hősök a küzdelemben Az Injustice 2 legfrissebb előzetesében újra feltűnik Batman és Superman, elvégre ők sehonnan nem maradhatnak ki. Most azonban több más, mozgásban eddig még nem látott karakter is előkerül, így például Wonder Woman, Supergirl, Harley Quinn, Robin és Cyborg is. Az Injustice 2 május 16-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, a PC-s verzióról egyelőre nincs hír.
Nem csak PS4-re jöhet a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Folytatódik a kavarás a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy körül, ugyanis láthatóan senki nem tudja megerősíteni, hogy a játék kizárólag PS4-re érkezik, vagy esetleg megjelenhet más platformokra is. Az biztos, hogy egyelőre csak a Sony konzoljára jelentették be, azonban sokan érdeklődnek például egy lehetséges PC-s verzió felől. A PlayStation Ireland a Twitteren ezekre reagálva azt írta, hogy a játék PS4-exkluzív lesz, ezt a bejegyzést azonban nem sokkal később törölték. Később szintén az ír részleg egy pontosított bejegyzést tett közzé, amiben viszont már az áll, hogy a játék "PS4-re és PS4 Pro-ra érkezik először". Mivel a Crash Bandicoot az Activision tulajdonában van, nem lenne a meglepő, ha a kiadó más platformokon is szeretné látni a játékot előbb-utóbb. Így valószínűleg egy időleges exkluzivitási megállapodást kötöttek a Sonyval. Horizon: Zero Dawn - töltés nélküli nyitott világ Az alábbi videóban a Horizon: Zero Dawn fejlesztői beszélnek arról, hogy semmiképpen nem akartak töltőképernyőket a játék nagy, nyitott világába - még akkor sem, ha a felszínről például lemegyünk a föld alá. Ennek érdekében a Guerilla Games saját motorját alaposan át kellett dolgozni, hiszen korábban a KillZone-játékok sosem mozgattak ekkora tereket. Ezen kívül nagyon fontos volt a Guerilla számár az arcanimációk minősége, ami szerintük kulcsfontosságú egy akció-RPG-nél. A minél realisztikusabb megvalósítás érdekében több mint 15 órányi beszélgetést rögzítettek a motion capture stúdióban.
Megjelent a Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past A mai nappal megérkezett az új Deus Ex-játék második nagy DLC-je, a Criminal Past. Ebben elkísérhetjük Adam Jensent első bevetésére a Task Force 29 újdonsült tagjaként. Jensen elítélt bűnözőként épült be a kizárólag augoknak fenntartott börtönbe, ahonnan információt kellene szereznie egy másik ügynökről, aki egy ideje már nem hallat magáról. A kiegészítő önmagában 11,99 dollárba kerül, a szezonbérleteseknek és a Digital Deluxe tulajdonosainak természetesen ingyen van.
Total War: Warhammer - akcióban Bretonnia Miután a Creative Assembly bejeletette, hogy hamarosan egy teljes értékű népként fog megjelenni Bretonnia a Total War: Warhammer (valószínűleg) utolsó nagyobb frissítésének keretén belül, már egy hosszabb videón láthatjuk akció közben az új frakciót. Az új népet tartalmazó DLC-t mindenki ingyenes megkapja.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!