iPon Hírek

Aprók nagyban – 2017.03.03.

Dátum | 2017. 03. 03.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Ilyen lesz a Final Fantasy PC-n? A Final Fantasy 15 konzolon sem nevezhető éppen csúnya játéknak, de Hajime Tabata már régóta elhintette, hogy a PC-re való is megjelenés a tervek között szerepel, azonban nem kevés nehézséggel és kihívással kell megküzdeniük addig. Az Nvidiával is együttműködő Square Enix úgy tűnik, ki akar hozni minden lehetséges extrát a Luminous Studio Pro motorból, de hogy ez mennyire sikerül nekik, arról meséljen a ma kiadott tech demo, ami – ha lehet így fogalmazni – önmagáért beszél.
Az Agony démona Az Agony nevű FPS nézetű horror-túlélő játéktörténetéről és hátteréről eddig nem sokat tudni. A főszereplő démon a kiutat keresi, amihez – a videó szerint – a Vörös Istennő segítsége az egyetlen mód. Közben pedig csupa olyasmi történik, ami a véres, kegyetlen és brutális címkék nagyon is jogos használatát vetíti előre. Mi szóltunk!
Itt nem jutsz át… Március 14-én érkezik a Battlefield 1 első kiegészítője a premium pass tulajok számára, a többiek még két hetet várhatnak rá. Az egyik legnagyobb újdonság, hogy a francia hadsereg is bekerül a játékba, de mellettük többek között 4 új térképpel, a Char 2C és a St. Chamond tankokkal, a Trench Raider elit kaszttal és a Siege Howitzer fegyverrel bővül a játék repertoárja.
Még mindig vannak easter eggek a Doomban Mick Gordon, a Doom zenéért felelős zseni egy nem rég lezajlott beszélgetésben mesélt arról, hogy van még pár fel nem fedezett apróság a Doom háza táján. Például egy „Jesus Loves You” szöveg, ami démoni hangon és visszafelé játszva hangzik el természetesen. A zeneszerző a 80-as és 90-es évek keresztény tüntetéseinek és túlkapásainak fényében ötlötte mindezt ki, hiszen a megmozdulások főként a videojátékokat és a metálzenét támadták. Egy másik érdekesség felfedezéshez pedig jóformán hangmérnöki képzettség szükséges, hogy megtaláljuk a „Fenevad számát”, ami a Cyberdemon zenéjébe lett elrejtve.
Díjeső és meglepetések Kiosztották a Game Developer's Choice díjakat, ahol nem okozott nagy meglepetést, hogy az Overwatch kapta az év játéka és a legjobb dizájn elismerést is. A legjobb debütálás és narráció díja a Firewatch-ot jegyző Campo Santohoz került, és valószínűleg sok vitát fog még kiváltani, hogy az innovációs díjat a No Man’s Sky kapta. A rendezvény árnyékában megrendezték az Independent Games Festival-t is, ahol a független és kisebb költségvetésű játékok közül a Quadrilateral Cowboy tarolt, de komoly elismeréseket kapott a Ladykiller in a Bind és a Hyper Light Drifter is. Pankrátorok gyülekező! A tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvendenek a megkoreografált verekedések és balhék sztárjai. A pankráció legnagyobb nevei – Hulk Hogan ugye mindenkinek megvan? – a 80-as évek közepe és vége felé lettek szupersztárok, és pont ezt a hangulatot tervezi visszacsempészni a játékba Suda51, vagy más néven Goichi Suda. 23 évvel ezelőtt a karrierje pont a Super Fire Pro Wrestling 3 Final Bout-tal kezdődött, így a most beharangozott Fire Pro Wrestling World úgy tűnik, jó kezekben van.
Rákapcsol a GTA Online A GTA Online fejlesztése gőzerővel folytatódik. A folyamatosan érkező frissítésekről és elvetemült ötleteiről híres kiadó nemrég jelentette be, hogy a következő hónapokban három dologra fognak koncentrálni. Az első, a mindenféle fegyverrel felszerelt járművek számának a bővítése, beleértve a katonai arzenál fejlesztését is. A második, hogy kibővítsék az illegális fegyverkereskedelemhez, a csempészethez és a többi sötét ügylethez köthető játékmenet különféle részeit. Végezetül pedig új versenyek, járművek, kihívások érkeznek, többek között a „kidobós” névre hallgató játékmód, ahol az a sejtésünk, hogy nem pöttyös gumilabdákkal fogjuk likvidálni az ellenséget. Fedezzük fel az Andromedát Most, hogy a kanyarban van már a legújabb Mass Effect megjelenése, a készítők és a marketingesek mindent megtesznek, hogy folyamatosan jobbnál jobb előzeteseket és információmorzsákat kapjunk belőle. Így van ez a héten is, és most a felfedezésekkel és a felderítéssel ismerkedhetünk meg egy kicsit közelebbről.
Képekben mesél a State of Decay 2 Ugyan még messze a megjelenés, a State of Decay második részét készítő Undead Labs nem hagyja a rajongókat csemege nélkül. A most megosztott képhez annyi kommentárt fűztek a készítők, hogy a játék koncepciójában felmerült egy olyan ötlet is, hogy vajon miként használhatnák fel a túlélők a zombikat „kevésbé gusztustalan” módon. Aki képernyő mentésekre is kíváncsi annak pedig itt érdemes kutakodnia. A Wildlands jövője Négy nap múlva érkezik a sokak által nagyon várt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Nem csoda hát, hogy a készítők szeretnék feltüzelni a játékos bázist azzal kapcsolatban, hogy mit is várhatnak a megjelenést követően. Szó esik ingyenes tartalmakról, eventekről és a kiegészítőkről is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Szefmester
2017.03.04. 09:12
Jó kis FFXV videó. De a kérdés hogy azon a GTX 1080 Ti-n milyen beállítások mellett futott úgy ahogy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!