iPon Hírek

Aprók nagyban – 2017.03.24.

Dátum | 2017. 03. 24.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

A dicső befejezés A Destiny 4 nap múlva érkező DLC-je egy korszak lezárását is jelenti. Emellett pedig mindenki lehetőséget kap a saját legendájának a megírására és dokumentálására is. Ha pedig a kiegészítő DLC részleteire vagytok kíváncsiak, a Bungie TL;DR és kifejtős verzióban is közzétette a legfontosabb információkat. És persze egy kedvcsináló trailert is!
Végre rend van a Blizzard háza táján Jó 20 éve is annak, hogy elindult a Battle.net, a Diablo megjelenésekor. A Blizzard, már régóta nyíltan beszélt arról, hogy le fogja cserélni a nevét, aminek a hátterében egy érdekes dolog áll. Kiderült ugyanis, hogy sok félreértést okozott, hogy míg a kiadó neve Blizzard, a játékait összekötő és kezelő rendszert Battle.netnek hívják. Mostantól fellélegezhetnek azok, akik életét megkeserítette ez a kettősség, az új rendszer neve ugyanis nemes egyszerűséggel Blizzard lett. Így már mindenki megnyugodhat, nem kell felesleges agyi kapacitást pazarolni a két névre, hiszen az egyesülés csodálatos módon oldotta meg ezt a régóta húzódó dilemmát. Mindez viszont csak a külsőt és a logót érinti, a rendszer maga ugyanúgy megmarad – az összezavaró különbség nélkül immár (reméljük mindenki megkönnyebbült). A hátad mögött! A Prey szörnyeit bemutató rövid videó után egy 35 perces betekintést is kaptunk a játékba az elmúlt hét során. Még több apróság kiderül a háttértörténetről és a szereplőkről, de ez még nem minden. Most pedig megismerkedhetünk azzal a lénnyel is, akivel senki nem szeretne megismerkedni. Rémálom ez a javából…
Csak egy maradhat? A zárt béta után korai hozzáférés fázisba jutott a H1Z1-et is fejlesztő stúdió új játéka. Brendan Greene és a Bluehole új üdvöskéje a battle royale alapokra épített PlayerUnknown's Battlegrounds pedig új videót és egy részletes fejlesztői tervet is kapott a jeles nap alkalmából. Az pedig továbbra is kérdéses, hogy ha az új játék vonja el a fejlesztők figyelmének nagy részét, akkor mi lesz a H1Z1 sorsa.
Kihívás a javából A Sniper Ghost Warrior 3 legújabb nehézségi szintje valóban komoly kihívás lesz a játék kedvelőinek. Hogy mennyire is, azt egy most megjelent 14 perces videóban nézhetjük meg, ahol egy mellékküldetés profi végigjátszásával mutatják be a Challenge Mode embertpróbáló kihívásait.
Alig egy hónap és érkezik a Shiness A Shiness: The Lightning Kingdom végre konkrét megjelenési dátumot kapott, április 18-ával. A vérbeli JRPG elemeket felvonultató játékhoz kaptunk egy kedvcsináló videót is, ami igazi vegyes felvágott. Bemutatót kapunk a játékmenetből, a Celestial szigetek világából, és a játék zenéiből is.
A sportfogadás sötét oldala Számos botrány és felderített csalás rázta meg az elmúlt időszakban is a játékos világot. Elég csak a CS:GO skinekkel és a fizetett youtuber kritikákkal és reklámozásokkal kapcsolatos balhékra gondolni. Az online autó-foci játék, a Rocket League készítői ezek után nem meglepő, hogy ellenzik azt, hogy fogadásokat kössenek a játékukkal lejátszott meccsekre. Az ausztrál Unikrn nevű online eSport fogadóirodát ez azonban cseppet sem érdekli, és az ország törvényei is meglehetősen engedékenyek a játékfogadások terén. Így viszont a felek csak a maguk igazát hangoztathatták, mindenféle következmény nélkül. A következményt pedig legfeljebb azok érzik meg, akik felelőtlen fogadásokba bocsátkoznak. Szereted a macskákat? Az internet legnépszerűbb állatai biztosan a macskák. Így nem csoda, hogy a pár nap múlva megjelenő Rain World készítői semmit nem bíztak a véletlenre. A játék bevezetőjét bemutató videóban egy kedves macska-csiga (Slugcat) – vagy macsiga? – családot láthatunk, és azt, ahogy egyiküket egy hatalmas áradás elszakítja a többiektől. Ő lesz a főszereplőnk, aki megannyi kalandon át a visszautat keresi a családjához. Cukiság, csiga-macskák, megható képsorok, vagyis biztos a siker!
Igen, igen igen! Itt van, végre! Legszívesebben nem is írnék semmit, hiszen szerepeljenek helyettem inkább a játék jó modorú, hősies és lovagias szereplői. A felújított, kipofozott, gatyába rázott Bulletstormra nem csak a ráncfelvarrás fért rá, de az is, hogy újabb esélyt kapjon. És esetleg egy második részt is végre. Meg egy harmadikat! (És jobb zenét a trailerhez…)
A vég kezdete, a kezdet vége Úgy tűnik elég erős hónapot zárunk, hiszen 28-án érkezik a Dark Souls III második, és egyben utolsó DLC-je is. A The Ringed City nevet viselő kiegészítő emlékezetes és brutális boss csatákat, új felszereléseket és a Tűz Korának lezárását jelenti. Ezt pedig élőholtként sem lesz könnyű túlélni...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. MastR
2017.03.25. 02:52
Már csak azt kéne megoldani a Blizzardnak, hogy azoknak akik eddig összekeverték a neveket, a játékokat is elérhetőbbé tegyék könnyebb, a játékra utaló névvel. Például: Diablo - Csúnya nagy démon ölős játék, Overwatch - Mindenki ugrál össze-vissza és nagy puskákkal lövöldöz játék, WoW - Zombik, nagy fülű humanoidok összefognak a két lábú szőrös állatokkal és a szakállas manókkal a gonosz bogarak ellen játék...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tapir_606
2017.03.25. 16:38
http://eu.battle.net/en/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. oliva
2017.03.27. 17:21
Igen, igen igen! Itt van, végre!
És mégsem Half-Life 3. Szomorú vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!