iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.03.29.

Dátum | 2017. 03. 30.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Kitiltják a ligákból a For Honor egy karakterér Nem újdonság, hogy verekedős játékokban kitiltanak egy-egy karaktert különböző bajnokságokon - ezek jellemzően olyan karakterek, amikkel kapcsolatban a teljes közösség egyetért abban, hogy túl erősek. Mivel a For Honor nagyon sok tekintetben hasonlít egy verekedős játékra, annyira nem meglepő, hogy itt is számolnunk kell egy kitiltással. Egészen konkrétan az MLG döntött úgy, hogy kísérleti jelleggel bannolja a Peacekeeper kararktert, azt ugyanis mindenki rettenetesen OP-nak tartja. Ezt látszik alátámasztani az is, hogy rengetegen kezdték el használni, és értek fel vele a ligák tetejére.
Rocket League - nem biztos még, hogy jön Nintendo Switch-re A Rocket League készítői először januárban fejezték ki érdeklődésüket a Switch iránt, azonban akkor azt mondták, hogy "több információra van szükségük" ahhoz, hogy el tudják dönteni, megjelenjen-e rá a játék vagy sem. Úgy látszik, azóta sem jutottak sokkal előrébb a döntéssel. "Egyelőre még vizsgáljuk a technikai lehetőségeket, és azt is meg akarjuk nézni, hogy milyen közösségi igény van rá, hogy a játék megjelenése erre a platformra pozitívan befolyásolná-e a közösség egészét". A Psyonix alelnöke, Jeremy Dunham elmondta, hogy egyelőre túl korai bármi biztosan kijelenteni, hiszen a Switch még csak egy hónapja van a piacon, így rengeteg idejük van megnézni, hogy hogyan is teljesít a piacon. Októberben jöhet a Red Dead Redemption A Red Dead Redemptionnel kapcsolatban tudunk már néhány dolgot. Az egyik az, hogy egyelőre nem jön PC-re, a másik pedig az, hogy a PS4 kapja majd meg először a legtöbb online tartalmat. A harmadik pedig az, hogy valamikor ősszel jelenik majd meg. Pontosabb dátumot azonban nem tudtunk eddig, most viszont a lengyel Media Markt oldalára került fel a játék október 3-as megjelenéssel, ezt a dátumot pedig állításuk szerint a játék helyi forgalmazójától kapták.
Mass Effect: Andromeda - azonnali cselekvésre készül BioWare Ugyan a BioWare egyébként megígérte, hogy amit tud, azt patch útján javítja majd a Mass Effect: Andromedában, de úgy látszik, hogy a helyzet még ennél is komolyabb. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy április 4-én fogják bejelenteni, hogy milyen "azonnali terveik" vannak a játékkal. Az biztos, hogy az akciótervet a játékosok visszajelzései alapján állították össze, amiből a BioWare szerint kaptak pozitívakat, de sok kritikusat is - nem is csoda. Arra kérik a játékosokat, hogy továbbra is hallassák a hangukat feléjük, ugyanis minden véleményre odafigyelnek, és igyekeznek javítani a játékon. Syberia 3 - többet megtudunk a főszereplőről A Syberia 3 "sztori" előzetese egy kicsit több betekintést enged nekünk abba, hogy hősnőnk Kate Walker miért keveredik bele egy misztikus kalandba a Youkol törzzsel. Az egész nagyon furcsa, és elsőre nehezen áll össze, de valószínűleg pont emiatt fogják sokan szeretni. A Syberia 3 április 20-án jelenik meg.
Steamre is megjelenet a Fallout Shelter Így akinek sem mobilon, sem pedig külön alkalmazásból indítva nem volt szimpatikus a játék, az most mindenki kedvenc Steam platformján vetheti bele magát. A steames megjelenésre időzítettek a készítők egy frissítést is, amivel 30 új küldetés került be a játékba, köztük néhány időlimites, kifejezetten húsvétra időzített esemény. A Fallout Shelter támogatja a Steam Achievementeket és a felhős mentést, az árazás pedig nem változott a költözéssel: az alapjáték ingyenes, aztán ha szeretnénk, akkor költhetünk mindenféle dologra. Ma mutatkozik be a Destiny 2 Addig is kaptunk egy rövid kedvcsináló előzetest, amiből ezt az információt megtudjuk. Maga a renderelt trailer egyébként látványos, és úgy tűnik, hogy a Cabal megtámadta a Towert, ami annyira nem jó hír számunkra. De persze az is lehet, hogy ez a dolog a múltban történt, ugyanis már indított a Cabal egyszer támadást a Tower ellen, amit akkor Lord Shaxx védett meg. Akárhogy is, a kedvcsináló előzetesből az is kiderül, hogy a játék továbbra is a PS4-et favorizálja majd, így ahhoz érkeznek először az online tartalmak, meg néhány exkluzív dolog.
Watch Dogs 2 - jó fej volt a Ubisoft Szóval a helyzet az, hogy a No Compromise nevű DLC érkezik április 18-án PS4-re, minden más platformra pedig május 18-án. Azt eddig is tudtuk, hogy ebben új sztoriküldetéseket kapunk, amiben Marcus az orosz gengszterek ellen harcol. Az eredeti tervek szerint ennek a része lett volna a Showdown is, ami gyakorlatilag különböző új multiplayer módok gyűjteménye lesz. A Ubisoft azonban kivételesen egészen jó fej volt, most ugyanis eldöntötte, hogy kiveszi a fizetős DLC ernyője alól a Showdown-t, és azt egy ingyenes frissítés keretén belül mindenki számára elérhetővé teszi - ez április 17-én fog megjelenni. Ezzel az a Ubisoft célja, hogy a multiplayer mód felhasználói ne szakadjanak több táborra, ne maradjanak le egymástól. Cserébe a No Compromise DLC kap néhány új fegyvert, járművet, outfitet és egyjátékos time-trial küldetéseket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!