iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.03.30.

Dátum | 2017. 03. 30.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Injustice 2 - jönnek a rosszfiúk A sok szuperhős után ideje volt már, hogy kicsit megmutassák magukat a rosszarcúak is, köztük Bane, Scarecrow, Gorilla Grodd és Captain Cold is. Az Injustice 2 május 19-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.
25 millió példány felett jár a The Witcher-sorozat A CD Projekt RED beszámolt a tavalyi üzleti évre vonatkozó eredményeiről, és bizony az a helyzet, hogy a vállalatnak nagyon jól megy. A teljes Witcher-sorozat eladásai már átlépték a 25 milliós határt (sajnos azt nem tudtuk meg, hogy a Witcher 3 ebből mennyit tesz ki, de körülbelül 16 milliót), és a széria legújabb része már több mint 250 millió dollárt termelt. A Blood and Wine kiegészítő hatalmas sikerének köszönhető, hogy habár teljesen új megjelenése nem volt tavaly a stúdiónak, mégis tudta hozni a 2015-ös bevételek 70%-át. És annak ellenére, hogy elmondásuk szerint korábban "elképzelhetetlen mennyiségű pénzt fektetnek be éppen az új fejlesztésekbe", mégis pozitív cashflow-val sikerült zárni az évet, egészen pontosan 52 millió dollárral. Adam Kiciński, a stúdió vezetője elmondta, hogy jelenleg a legfontosabb számukra a Gwent, ami még idén megjelenik, és hamarosan rendeznek egy 100 ezer dollár összdíjazású bajnokságok is, mellette pedig nagyon nagy erőkkel készül a Cyberpunk 2077. Új nagy frissítést kapott az Xbox One A már több mint egy hónapja tesztelés alatt álló új dashboard a mai napon megérkezett minden Xbox One-felhasználóhoz. Nagy frissítésről van szó, ugyanis (megint) jelentősen átalakult a dashboard annak érdekében, hogy a kezelhetősége egyszerűbb legyen, és ami a legfontosabb, a sebessége visszatérjen az utóbbi hónapok gyalázatos tempójáról a normális tartományba - az első beszámolók szerint egyébként az utóbbi sikerült. Ezen kívül ezzel a frissítéssel teljesen kikerül a rendszerből a Snap mód, megújul a Guide, és bekerül a közvetlenül Beam streamelés lehetősége - a Beam ugyebár a Microsoft által megvett játékstreamelős szolgáltatás, ami egyébként számos technikai szempontból sokkal jobb, mint a Twitch.
Uncharted: The Lost Legacy - nagynak kellett lennie Az Uncharted: The Lost Legacy eredetileg egy sima DLC-nek indult, amiről a készítők a méreteit tekintve úgy gondolták, hogy körülbelül a The Last of Us: Left Behinddal lehet majd egyenértékű. Azonban a dolog mégsem így alakult. Erről az író Josh Scherr, valamint a direktor Kurt Margenau beszélt, akik elmondták, hogy tényleg próbálták visszafogni a Lost Legacy méreteit, csak nem nagyon sikerült. "Ahogy jöttek az ötletek, minden egyre nagyobb lett, és ahhoz, hogy mindent meg tudjunk valósítani, tovább kellett lépnünk egy szimpla DLC-nél". Ennek megfelelően tehát a Lost Legacy egy különálló kiegészítővé vált. "Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy valami külön dolgot csinálhatunk, de mégis a mindenki számára ismerős univerzumban és karakterekkel". Az is kiderült, hogy több főszereplőn is gondolkoztak, eredetileg még a fiatal Sully, valamint Cassie is felmerült lehetőségként, később azonban mégis Chloe mellett döntöttek, aki mellé társul majd Nadine. Method Man a Call of Duty: Infinite Warfare-ben Ha valaki mindig is arra vágyott, hogy a Wu-Tang Clan énekese legyen a bemondó a Call of Duty: Infinite Warfare-ben, akkor jó hírrel szolgálhatunk: mostantól 3,99 dollárért megvehető a Method Man Voice Pack. Ha ez mégsem lenen szimpatikus, akkor viszont ingyen elérhető a UK Special Forces Voice Pack, ahol annak a Craig Fairbrassnek a szinkronhangját hallhatjuk, aki korábban szerepelt már a Call of Duty-sorozat több részében is.
Végleg lezárult a Dark Souls-sorozat az új DLC-vel A From Software elnöke, Hidetaka Miyazaki korábban is beszélt már arról, hogy egyelőre vége a Souls-sorozatnak, és a stúdió más jellegű anyagokra koncentrál majd. És úgy tűnik, hogy ehhez tartják is magukat: a direktor ma azt közölte, hogy a The Ringed City kiegészítővel teljesen vége a szériának, legalábbis egyelőre semmilyen tervük nincs a folytatásra, és nem is gondolkoznak rajta. Ezzel együtt Miyazaki elmondta, hogy egyik Dark Souls-játékban sem tudott mindent megvalósítani, amit szeretett volna, mindegyiknek megvannak a maga hibái, de összességében egy kiváló sorozatnak érzi. Az úriember megerősítette, hogy a From Software jelenleg több játékon is dolgozik, melyek mindegyike "érdekes lehet", és egyáltalán nem érdekli őket, hogy "ezek emlékeztetnek-e a Dark Soulsra, vagy nem". Kijött korai hozzáférésből a Rivals of Aether... ...amit a Super Smash Bros ihletett, ami pedig azt jelenti, hogy aranyosnak tűnő karakterekkel lehet szórakoztatóan bunyózni. A Rivals of Aether erre még annyival tesz rá, hogy mellé klasszikus, pixeles grafikát kapunk. A játék egyébként még 2015-ben jelent meg a Steam Early Access rendszerében, és azóta tökéletesítgetik a készítők, most pedig úgy tűnik, hogy elérkezettnek látták az időt arra, hogy végleges formában is megjelenjen. A játék tartalmaz helyi 1v1 és 2v2 módokat, egy sztorit, online harci lehetőséget, valamint egy hullámok visszaverésére épülő Abyss módot. Egyébként pedig 14,99 dollárba kerül a Steamen.
Első előzetesén a Guardians of the Galaxy Mármint a Telltale-féle Guardians of the Galaxy, és nem a film, nyilván. Magáról az előzetesről nem lehet sokat elmondani azon kívül, hogy a filmek összes fő karaktere jelen van egy liftben, ami rendkívül vicces, egészen a végéig, amikor valahogy mégsem az. Ahogy arról már beszámoltunk, a Guardians of the Galaxy első epizódja, a Tangled Up in Blue április 18-án jelenik meg, és 4,99 dollárba kerül majd.
A hétvégén PS4-re is megjön a Gwent A CD Projekt RED bejelentette, hogy a hétvégén egy technikai bétatesztet tart PS4-en, ami egyébként azt jelenti, hogy most először lesz játszható konzolon az új kártyás anyag. A tesztelés március 31-től április 3-ig tart, és kereken 3 gigabájt helyre lesz szükségünk a kliens letöltéséhez. Ja, és nem szükséges hozzá PlayStation Plus-előfizetés.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!