iPon Hírek

Aprók nagyban – 2017.04.28.

Dátum | 2017. 04. 28.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

Darkseid színre lép Ha a DC gonoszairól esik szó, a színtiszta, pusztító gyűlölet megjelenítésére keresve se találhatnánk alkalmasabb jelöltet. Darkseid a képességei alapján az univerzum legerősebb lényeinek egyike. Az Injustice 2-be előrendelői extra tartalomként érkezik, így aki Omega sugarakkal pusztítaná ellenségeit, vegye ezt figyelembe. A hírek alapján a következő karaktert holnap jelenti be a NetherRealm.
A For Honor második évada A szezonbérlet tulajdonosok kicsit több mint két hét múlva, május 16-án kapják meg az új évad első frissítéseit. A többiek 23-áig kell, hogy várjanak. A Shadow and Might névre keresztelt évad 2 új hőst is bemutat, a Centuriont és a Shinobit. 2 új térképről is tudunk már: Forge és Temple Garden, amik minden játékos számára ingyenesek lesznek. Ezen kívül pedig érkeznek az epic ritkaságú felszerelések is. A fura paca visszatér Alig kilenc év telt el, és a Wii egyik sikerjátéka, a de Blob máris megérkezett a PC-re is. Igaz ugyan, hogy közben elég sok változás történt a kiadója háza táján is. A jó pár éve megszűnt THQ játéklicenceinek egy részét a Nordic Games vásárolta fel, ami később THQ Nordic-ra változtatta a nevét. A megszerzett anyagok között volt a de Blob is, amit a Blitwork csapata portolt végül PC-re.
Vadászidény A Hunting Simulatort készítői élethű, hiteles és az eredetihez kísértetiesen hasonló élményt adó alkotásként írják le. Vagyis pontosan azt adja, amit elvárnak tőle. A nyomolvasás, a követés, a különféle állatcsoportok viselkedése, és az ellenük bevethető taktikák tekintetében a francia Neopica a tökéletességre törekszik. Emellett pedig helyszínek tekintetében sem lesz a fővadászoknak okuk a panaszra: sziklás Colorado hegység, hatalmas erdőségek, Alaszka havas pusztaságai várják a vadászat szerelmeseit.
Veszélyes hegycsúcson lakni Ha eddig nem is, május harmadika után mindenképpen az lesz az ARK Survival Evolved játékosai számára. A következő frissítéssel ugyanis aktívvá válnak a tűzhányók. A v257 számú frissítés április végére jött volna ki, de a készítőknek egy kis időre volt még szükségük a finomhangoláshoz. Emellett rájöttek, hogy jó ötlet lenne figyelmeztetni a játékosokat is. A játékon belül is láthatóvá tették a területet, ami a lángok és a kitörés áldozata lesz, amint élesedik a patch, úgyhogy mindenki állítsa csatarendbe a Quetz teherszállítókat és költözzön arrébb gyorsan. Vidámság a vidámparkban A hullámvasutak elkötelezett rajongójaként a Planet Coaster készítői megalkották a játék csalásainak a napját. A Frontier Developments komolyan veszi az ünnepnapot, ugyanis egy csomó eddig fel nem fedezett csalást osztottak meg a nagyérdeművel. Szeretnénk a gokart pályán száguldani? Túl nagy a hullámvasutak tapadása? Esetleg a bulldózerekre vigyázó biztonsági őrök élete érdekel minket? A szórakozásnak és a mókának immár semmi sem szabhat határt!
Hírek Középföldéről A Shadow of Mordor egyik legizgalmasabb része a Nemesis rendszer volt. A különlegessége az, hogy minden ork hős, főtiszt és vezér csak rá jellemző erősségekkel és gyengékkel bírt, vagyis nem futhattunk bele ugyanabba kétszer. Emellett pedig bármi is volt az összecsapásunk végeredménye, ha túlélték (vagy épp mi nem) emlékeztek ránk, és eszerint reagáltak a főhős felbukkanására, sértésekkel, bosszúvággyal vagy épp kárörvendve. A folytatásban a Nemesis rendszert is átdolgozták kicsit a Monolith boszorkánykonyhájában, ilyen lett:
A világ vége után A Marshlight Software debütáló játéka úgy tűnik egyre érdekesebb alakot ölt. A The Edgelands, egy furcsaságokkal, folklórral teleszőtt kalandjáték. Olyan világba csöppenünk, amelyben a misztikum, a mitológia és a valóság alig különböztethető meg egymástól. Most bepillantást kapunk a játékba, ami a hangulata és a kinézete alapján már most nagyon jónak tűnik.
Az űrlények fegyvere A Fallout sorozat egyik legritkább és legtitokzatosabb fegyvere az Alien Blaster. Az első résztől benne van a játékban, és minden jel arra utalt, hogy az űrlények valóban léteznek, Mulder ügynöknek igaza volt. Aki szereti a fegyvereket és a játék relikviákat, az most jól figyeljen. A Bethesda és a Triforce együttműködése ugyanis életnagyságú Alien Blastert eredményezett, potom 400 dollárért meg is lehet rendelni. Azt azért hozzátehetjük, hogy igényes, minden részletben kidolgozott alkotásról van szó. Rajongók és fegyver fanatikusok előnyben! Mintha zajt hallottam volna… A Perception a horror játékokon belül is nagyon érdekes kísérlet. A Bioshock néhány korábbi fejlesztőjét is a sorai között tudó Deep End Games egy szellemjárta házba hív meg minket. A főszereplő Cassie vak, és kénytelen a botjára, okostelefonjára és a hallására hagyatkozni. A hangok és zörejek által megrajzolt világban nem kapunk szuperképességeket, és fegyvereket sem. Válaszokat is csak akkor, ha túléljük a ház rettentő – jelenlétnek (the presence) hívott – lakójának a csapdáit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások