iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.05.25.

Dátum | 2017. 05. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Elindult a készülődés az E3-ra Ami leginkább onnan vehető részre, hogy a Los Angeles Convention Centerrel szemközti nagy toronyépületre elkezdték felhúzni az aktuális sztárjáték plakátját. Valószínűleg mindenki emlékszik még arra, amikor néhány évvel ezelőtt a Skyrim impresszív grafikája díszítette az épületet, és most ugyan még a munka elején tartanak, de azért viszonylagos biztonsággal megtippelhető, hogy ezúttal mi kerül oda ("D"-vel kezdődik és van benne kettes).
Munkaerő kell a Square Enixnek a Final Fantasy VII Remake-hez A Square Enix egyre inkább felpörgeti a Final Fantasy VII Remake fejlesztését, ami azt is jelenti, hogy mindenféle új munkatársa lesz szükségük - többek között pályatervezőkre, harcrendszer dizájnerekre, művészekre és hasonlókra. A helyzet azonban az, hogy ezeket a pozíciókat úgy látszik, hogy nehezen tudják feltölteni Japánból. Naoki Hamaguchi, Yoshinori Kitase és még maga a rendező, Tetsuya Nomura is olyan bejegyzéseket tett közzé a közösségi médiában, melyben arra bátorítja a helyi hozzáértő szakembereket, hogy jelentkezzenek hozzájuk. "Ahogy azt valószínűleg tudjátok, a belföldön elérhető jó munkaerő jelentősen kisebb, mint külföldön. Azonban a fejlesztés további erősítéséhez nagyon sürgősen fel kellene vennünk új alkalmazottakat" - írta Nomura. Megjelent a Rime Az eredetileg 2013-ban PS4-exkluzívnak bejelentett játék mögül menet közben ugyan kiállt a Sony, és a végtermék már PC-re és Xbox One-ra is megjelenik, azonban az eredeti előzetes hangulata láthatóan megmaradt. Hogy maga a játék mennyire jó, az hamarosan kiderül, hiszen a mai naptól kezdve elérhető a játék, Nintendo Switch-re pedig majd valamikor a nyár során érkezik.
Igen, valaki megcsinálta az egész Terminator 2-t a GTA 5-ben Történetünk ott kezdődik, hogy az orosz Kramer's Media pár hónappal ezelőtt teljes egészében elkészítette a Terminator 2-t a Grand Theft Auto 5-ben. Az egésznek egyetlen problémája volt: teljesen orosz nyelven "forgatták le", így mi nem sokat értettünk belőle (habár egyébként nem mintha ne tudnánk fejből az egész filmet). A rajongói nyomásnak engedve azonban a Kramer's Media most betette az anyag alá az eredeti angol szinkront, így eggyel közelebb kerültünk ahhoz, hogy élvezhessük a filmet. És hát nyilván nem sok dolog jobb annál, mint a Terminator 2 az egyik kedvenc játékunkban.
Teljes gőzzel ott lesz az E3-on a Days Gone A Sony BEND leginkább az egykoron legendás Syphon Filter-sorozatról vált híressé, azonban az utóbbi években inkább csak olyan dolgokon tevékenykedtek, mint az Uncharted-sorozat PS Vitás mellékága. Ez ugyan remek volt, azonban tavaly kiderült, hogy a stúdió végre lehetőséget kapott arra, hogy ismét egy teljesen új saját címmel rukkoljon elő. Ez a Days Gone, amiről már tudjuk, hogy egy nyitott világú zombis anyag lesz, és elméletileg még idén megjelenik. Most pedig a fejlesztők azt is megerősítették, hogy a játék nagyon komolyan jelen lesz az E3-on, ami vélhetően azt jelenti, hogy egyrészt a látogatók kipróbálhatják majd, másrészt pedig gyaníthatóan sok időt kap a Sony sajtókonferenciáján. Dátumot kapott a Farming Simulator 18 Habár a mezőgazdaságban dolgozóknak idén nincsen éppen jó évük, hiszen mindenki panaszkodik a kiszámíthatatlan időjárás és a folyamatos jégesők miatt, a virtuális farmerek azért örülhetnek. Kiderült ugyanis, hogy június 18-án érkezik a Farming Simulator 18, amibe bekerül az erdőgazdálkodás, és termeszthetünk repcét, cukorrépát, kukoricát és búzát is az eddigi napraforgó mellett. Ráadásul a játék nem csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, hanem most már PS Vitára és Nintendo 3DS-re is. A két utóbbi platformra egyébként állítólag jelentős rajongói igény volt.
Nem lesz náci kampány a Call of Duty WW2-ben Mivel az Activision korábban is tudott merész dolgokat húzni (például a Black Ops 2 repülőteres mészárlós jelenetét), sokan abban reménykedtek, hogy a Call of Duty WW2 képében végre kapunk egy olyan AAA-kategóriás második világháborús játékot, aminek a kampányában szerepet kapnak a tengelyhatalmak. De nem ez a helyzet. Michael Condrey, a Sledgehammer Games társalapítója ma megerősítette, hogy a tengelyhatalmak a gonoszt képviselik a játékban, és a felhasználók kizárólag a szövetségesek oldaláról élhetik majd át a kampányt. Gwent - akcióban a kampány és az online játék is A tegnapi naptól kezdve mindenki számára kipróbálható nyílt bétában a Gwent: The Witcher Card Game. Ebben azonban nincs még benne az egyjátékos kampány, és habár az alábbi videó is csak nagyon felszínesen érinti, ez is több, mint a semmi. Egyébként a fókuszban az online PvP áll, így mindenki meg tudja tekinteni, hogy miről is van szó, mielőtt belevágna a bétába. A CD Projekt RED ezen kívül kiadott egy szórakoztató kis filmes előzetest is a játékhoz.
Castlevania-sorozat készül a Netflixnél Habár az utóbbi napok attól voltak hangosak, hogy elindult a The Witcher-sorozat forgatása a Netflix számára, nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy a vállalat egyébként egy Castlevania-sorozattal is készül nekünk. Erre egyébként már nem is kell sokat várnunk, hiszen július 7-től megtekinthető lesz, és az alant látható első betekintés nyomán hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy elég jól sikerült megőrizniük a játékok hangulatát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Tapir_606
2017.05.25. 23:08
nem toltam a Black Ops 2-t, de szerintem a reptéri mészárlással a Modern Warfare 2-re gondolsz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. djkissmrt
2017.05.26. 13:32
Az FS 18 nem is jelenik meg se PC-re se PS4-re se XBO-ra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii Tapir...
2017.05.28. 07:27
Ez az InGen folyton alszik. :D Egyetlen hibamentes cikke nincsen, de mi így szeretjük, nélküle nem lenne egész az iPon! Továbbá a Terminátoros gta nem full, mert egy óra hosszú , hogy lenne már a teljes film? Példának okáért Sarah nukleáris álma sincs benne, ami a film egyik emlékezetes része.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!