iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.05.31.

Dátum | 2017. 05. 31.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Új kiegészítőt kapott a Mafia 3 Lincoln és John Donovan főszereplésével érkezett a Stones Unturned DLC a Mafia 3-hoz, melyben az előbb említett szereplők összefognak, hogy melegebb éghajlaton helyezzék el régi vetélytársukat. Ezen kívül persze kapunk új fegyvereket, új mellékküldetéseket, és hasonló extrákat is, mindezt 15 dollárért, ha nem rendelkezünk a szezonbérlettel. Ha rendelkezünk vele, akkor persze "ingyen" van.
Férfi főszereplővel jöhet a Bayonetta 3 Habár a Platinum Games nem olyan rég elszenvedett egy elég nagy csapást, amikor a Microsoft lelőtte a Scalebound fejlesztését, a csapat láthatóan mégis jó állapotban van. Egyrészt dolgoznak egy teljesen új saját címen, amiről egyelőre nem nagyon beszélnek, másrészt pedig a külsős kiadók megrendeléseit is ugyanúgy tovább vinnék, mint eddig. Már régóta keringenek pletykák, hogy folytatást kaphat a Bayonetta, erről beszélt a stúdiót vezető Hideki Kamiya, valamint a producer Atusahi Inaba is. Konkrétumokat azonban egyelőre nem tudtak elárulni, főleg azért nem, mert jelenleg javában zajlik az ötletelés. Jelenleg például esélyesnek tűnik, hogy a harmadik részre egy férfi vegye át a főszerepet, de persze még ez sincs kőbe vésve. Mondjuk akkor valószínűleg meg kéne változtatni a Bayonetta címét is. Dátumot kapott a Sonic Mania A SEGA valószínűleg egy Nintendo-eseményen, talán az E3-on akarta bejelenteni a Sonic Mania megjelenési dátumát, de mivel a játék érkezik a Switch mellett PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, beütött egy kis malőr. Nevezetesen az, hogy a Steamről kiszivárgott a megjelenési dátum, amit követően a SEGA nem várt tovább, és inkább elárulta, hogy augusztus 15-én érkezik a játék. Szóval pont az uborkaszezon közepén fut be, amiért egyébként hálásak is leszünk, ha jó lesz.
Vajon min dolgozik a From Software? A Dark Souls 3 befejezése óta csak annyit hallunk a stúdió felől, hogy a Souls-sorozatot egy jó ideig biztos nem folytatják majd, és teljesen új vizek felé eveznek. Reméljük, hogy az E3-on lelepleződik majd, min is tevékenykedik a stúdió, addig is azonban beindultak a pletykák. Egy forrás szerint az új játék együttműködésben készül a Sony és a From Software között (csak úgy, mint a Bloodborne), és ennek megfelelően PS4-exkluzív lesz. Ezen kívül az anyag ősi maja és azték stílusú birodalmakba visz el minket, és ugyan visszatérnek a közelharci fegyverek, a pusztakezes küzdelem kapja a főszerepet és a játékosok testreszabhatják majd a saját mozdulatsoraikat. Innen kezdett sokaknak gyanús lenni a dolog. Többen ugyanis úgy vélik, hogy a "forrás" valójában csak álmodozik egy játékról, ami olyan, mint a jelenleg fejlesztés alatt álló Absolver (közelharc, testreszabható mozdulatok, stb.), csak éppen a From Software fejlesztésében. Ezzel együtt a Reddit felhasználói szerint a forrás korábban több E3-as bejelentést is helyesen megtippelt már, szóval jelenleg még nem tudjuk, mire is gondoljunk. Ez a Computex legjobb számítógépháza Oké, a Computexnek még nincs vége, de az Asus némileg elmebeteg jóemberei már biztosan elvitték az év legjobb gépházának járó titulust. Az ausztrál házmodder, Stephen Hood által készített gép egy életnagyságú Master Chief figura belsejében lakozik, olyan komponensekkel, mint az Intel Core i7-7700K proceszor és az Asus Strix GTX 1080-as videókártya. Az egész egyébként a Cooler Master Mastercase Pro 6 ház alapjaira épül. De a legkomolyabb az egészben, hogy úgy néz ki, mintha Master Chief fogta volna, és kitépte volna a belső szerveit. A videókártya ugyanis a bal karján foglal helyet, a "házon" kívül.
Megint moziban közvetíti az E3-at a Sony A PlayStation 4 megjelenése óta, azaz három éve már, hogy mozikban közvetíti a Sony az E3-as sajtókonferenciáját. Sajnos nem nálunk, hanem kizárólag Észak-Amerikában, de azért érdemes tudni róla, hogy ez idén sem marad el. A jegyek pedig ugyanúgy ingyenesek, mint korábban. Érdekes, hogy habár az Xbox legnagyobb piaca Észak-Amerika, a Microsoft mégsem tervez hasonló akciót, annak ellenére sem, hogy idén nagyot kell villantaniuk, hiszen érkezik az Xbox Scorpio, és remélhetőleg néhány játék is, ami megmutatja majd, mire képes az új konzol. 4K-ban a Formula Fusion A Wipeout-sorozat alapján készül a Formula Fusion, habár a két játék készítőinek egyébként nincs köze egymáshoz. Az viszont biztos, hogy az anyag nagyon jól néz ki, és a PS4 mellett PC-re is megjelenik, úgyhogy ebben legalábbis mindenképp beelőzte a Wipeoutot. Nem csoda, hogy az Nvidia le is csapott a játékra, és nagyban demózza mindenfelé. Most éppen egy 4K-s videó keretein belül, ahol ezen felbontás mellett 60fps-sel fut a játék.
Új logója van a Ubisoftnak A Ubisoft ma bemutatta új logóját, ami a hivatalos szöveg szerint kifejezi a minimalizmust, a művészi értékeket, a kézművességet, és persze modern és monokróm. A lényeg, hogy a kiadó leváltotta az eddig tökéletes logóját valamire, ami úgy néz ki, mintha most rajzolták volna paintben.
De legalább az eseményre kaptunk egy képet a Ubisoft eddigi logóiról, amiről megállapíthatjuk, hogy az eredeti 1986-os logó rettenetesen menő volt, hiszen láthatóan két cici kapott helyet benne.
Továbbá érdemes hozzá tenni, hogy bizonyos cinikusok szerint (mi véletlenül sem tartozunk közéjük) hamarosan ez lesz a Ubisoft új logója:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Tapir_606
2017.06.01. 02:19
nem egészen értem a minimalizmus miért jellemzi a UbiSoft-ot, de ok
ez a Vivendis jó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ChoSimba
2017.06.01. 08:24
Itt a [Ubisoft] logo magyarázata
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2017.06.01. 08:41
Minimalista hozzáértéssel, maximális profitra törekedés, minimális energiabefektetés árán. Ezt jelenti náluk a minimalizmus... szerintem.

ChoSimba: Telitalálat a magyarázat!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. __tom_ ChoSi...
2017.06.01. 13:35
hatalmas D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!