iPon Hírek

Aprók nagyban – 2017.06.02.

Dátum | 2017. 06. 02.
Szerző | villanyi.gergo
Csoport | JÁTÉK

A halottak élén 2016-ban lengette be a Blizzard, hogy érkezik a nekromanta a Diablo 3-ba. Április 11-e óta érhető el az új kaszt a zárt béta keretein belül, de a végleges megjelenést csak a 2.6.0-s patch kiadásakor ígérik a fejlesztők. Hogy ez pontosan mikor lesz, azt nem tudni, de a belsős információk szerint látható közelségben van már. Addig is itt van egy női és egy férfi narrátorral elkészített kampány bevezető videó, mindenki kedvenc hullamágusához.
Egy pakli meg még egy pakli Megérkezett – és elvileg mindenhol éles már – a Hearthstone legújabb frissítése. A 8.2-es számú tapasz elég sok újdonságot hozott, de kettő még ezek közül is kiemelkedik. Főként, mert régóta adós volt a Blizzard vele a játékosok felé. Az első, a paklik másolásában segít, vagyis az összeállított csomagot txt formátumba menthetjük és ez által egyedi kódsort kapunk. Ezzel bármikor azonnal újra elővehető lesz az adott pakli, de a máshonnan kapott kódot is felismeri a játék és azonnal csatára készek lehetünk, hiszen összerakja nekünk. A másik fontos frissítés az, hogy a barátainkkal játszva is megcsinálhatjuk a napi küldetéseket. Aki belevetné magát a részletekbe, a részletes leírást itt találja. Padlógáz! A verseny és akciójátékok legjobb tulajdonságait magában ötvöző Burnout sokak kedvence volt. Ebből is kiemelkedett a Crash Mode, ahol aztán padlógázzal lehetett pusztítani. A most megjelent Danger Zone a korábban említett játékmód nem hivatalos örököse is lehetne. Több mint 20 pályán kell minél nagyobb karambolt, zűrzavart és persze kárt okoznunk. Aki a rombolásban élné ki művészi hajlamait, az minden bizonnyal megtalálta élete egyik legjobb játékát.
Végre péntek! Úgy tűnik a frissítések napja van ma, hiszen a közkedvelt horror játék, a Friday 13 is megkapta a magáét. A tegnapi nap során némi gubanc adódott a frissítés után, így a készítők visszaléptették, és a ma kora reggeli órákban érkezett végül meg az 1.02-es patch. Száguldás a jövő felé A Forma 1 és a Wipeout szerelemgyerekének nevezett Formula Fusion a mai nappal megérkezett a Steamre. Bő két éves fejlesztés zárult ezzel le, és 6 játékmódban tehetjük próbára magunkat. Első ránézésre izgalmasnak tűnik, a megjelenésre kiadott trailer alapján pedig tényleg ez a jövő autósportja.
Kémeink jelentése szerint... A kiszivárgott információkkal az a baj, hogy sosem tudhatjuk mi áll mögötte. Persze nem kell összeesküvés elmélet mélységbe ugrani, de nyilvánvaló, hogy remek marketing potenciál is van egy ilyen hírben. Most az Amazon Japanról véletlen (vagy sem) lehalászott infók szerint június huszadikán önálló kiadásként is megjelenhet a Call of Duty: Modern Warfare Remastered verziója. Eddig kizárólag a Call of Duty: Infinite Warfare-rel együtt lehetett megvenni, így a külön kiadás sokaknak jó hír lehet. A MOBA új generációja? A Master X Master júniusi megjelenése nem akkora titok. Ahogy az sem, hogy akitől távol állnak a MOBA stílusú játékok, azok általában nem is foglalkoznak ezzel a hírrel. Lehet mégis megéri azonban odafigyelni, hiszen a hagyományos MOBA játékmódhoz képest elég sok újítást és eltérést hoz a piacra a Master X Master. A 21-ei megjelenés örömére egy hosszú videót is kapott a játék, amely játékmenetet ugyan nem, azonban a mechanikákból elég sokat feltár.
Támad a mars (vagyis majdnem) Az Elite: Dangerous játékosai a világűr minden szegletébe eljutnak. Kutatnak, kereskednek, harcolnak. Fél éve történt az első találkozás, amiben egy idegen faj a Thargoid megmutatta magát. Ezután súlyos csend ülte meg az elkövetkező hónapokat, most azonban megtörtént a második találkozás is. Az izgalmas részletekről maga a felfedező mesél.
Szerepjáték csemege a láthatáron A JRPG szerelmesei azonban jó ideje kiszúrhatták maguknak a Battle Chasers: Nightwar címet. A fejlesztők közül sokan dolgoztak a Darksiders sorozaton, többek között Joe Madureira is, aki a grafikai stílusért felelős. A hírek szerint minden benne lesz, a bejárható hatalmas világ, különféle dungeonok, a körökre osztott harc és az izgalmas történet. Az októberi késő ősz még messze van, hiszen előttünk a jó meleg nyár, a THQ Nordic azonban a mai nappal bejelentette a megjelenés dátumát: október 3. Ennek örömére pedig egy másfél perces bepillantást is kapunk a játékba.
A Fallout szuperhősei A poszt-apokaliptikus szerepjátékban számos trükköt és képességet elsajátíthattunk, a menő fegyverek és páncélok megszerzéséről nem is beszélve. Most eljött az idő, hogy a különféle mutálódott lény képességei is a miénk legyen! Tűz vagy jég alapú képességek, teleportáció, extra gyorsaság – igazi szuperhősök lehetünk az alapjátékhoz készített legújabb mod segítségével.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!