iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.06.19.

Dátum | 2017. 06. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Jövőre jön a Spider-Man és Detroid: Become Human is Habár mindkettőnél az idei évben reménykedtünk, most már teljesen biztossá vált, hogy egyik sem jelenik meg 2017-ben. De legalább a Spider-Man esetében annyit megtudtunk, hogy valamikor a jövő év első felében érkezik. A Detroid: Become Humannál ennél nagyobb időintervallumot adtak a Sony illetékesei: csak annyi biztos, hogy ez is csak 2018-ban jön. Ezen kívül (újra) megerősítették, hogy a Days Gone megjelenése is jövőre esedékes. Legalábbis a jelenlegi tervek szerint. Medal of Honor Pacific Assault az Electronic Arts kincstárában Az Electronic Arts bejelentette, hogy az Xbox One-os EA Access és a PC-s Origin Access Vault részébe bekerült a Medal of Honor Pacific Assault. Ez pedig azt jelenti, hogy az előfizetési díjért cserébe ingyenesen letölthető és játszható. Ezzel párhuzamosan PS4-en (mivel ott nincs ilyen szolgáltatása a kiadónak) ingyenesen kipróbálható egy rakás játék június 19-ig, így a következők is: Madden NFL 17, FIFA 17, EA Sports UFC 2, Titanfall 2, és Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. A Medal of Honor Pacific Assault a mai napig leginkább a Pearl Harbor-i csata megjelenítéséről híres, meg persze azért is, mert egyébként egy jó játék. Így néz ki a Yakuza 6 16 percig mozog a Yakuza 6, ami talán grafikailag nincs éppen az abszolút csúcson, de az biztos, hogy a játék hangulata valami eszméletlen. Nem csak, hogy gyúrhatunk az edzőteremben, és rommá verhetjük a különböző bandák rosszarcú tagjait, de egy szelfibotos sráccal is beszélgethetünk, ami nyilván nem mindennapi élmény!
Ezek voltak a legnézettebb játékok az E3 alatt A YouTube közzé tetté, mely játékokra volt leginkább kíváncsi a közönség az E3 alatt. A sorrend kialakításában benne volt minden videó, in-game felvétel és rajongók által feltöltött kibeszélős videó, ami csak létezik. Szóval minden, ami az E3 alatt az adott játékhoz kapcsolódott. Ezek alapján pedig a Star Wars Battlefront 2 mindent vitt. 1. Star Wars Battlefront 2 2. Assassin's Creed Origins 3. FIFA 18 4. Call of Duty: WW2 5. God of War 6. Super Mario Odyssey 7. Marvel's Spider-Man 8. Anthem 9. Need for Speed Payback 10. Dragon Ball Fighter Z God of War - nem fog idegesíteni minket a kisgyerek Manapság szinte alaptörvény, hogy ha egy filmben vagy játékban szerepel egy kisgyerek, az kizárólag idegesítő lehet. És mivel az új God of Warban ott lesz Kratos mellett a fia, Atreus is, aki a kalandok során végigkísér majd minket, jogosan merült fel a kérdés a rajongókban: nem fogja lerágni az idegrendszerünket két hentelés között? Nos, Cory Barlog, a játék vezető fejlesztője úgy véli, hogy erre a válasz egy nagy kövér nem. Egyrészt azért, mert Atreusnak fontos szerepe lesz: a helyi nyelvet csak ő érti, Kratos egyáltalán nem, így bármit hallunk, vagy bármilyen feliratot látunk, azt csak a fiú fogja tudni lefordítani nekünk. Másrészt pedig Atreus folyamatosan fejlődik majd a kalandok során, és egyre több képességre tesz szert, így nem kell állandóan pátyolgatnunk, hanem tulajdonképpen egyenrangú társunk lesz. De ami a legfontosabb hír a játékkal kapcsolatban: Kratos szakállát valós időben, fizikai alapon rendereli a játék, így például hatással lesz rá a szél is. Mozgásban PS4-en a Kingdome Come: Deliverance A Kingdome Come: Deliverance nem csak jó játék, de PC-n egészen kiváló a grafikája is. És úgy látszik, hogy ha majd végleges változatban megjelenik (egyébként mindhárom platformra egyszerre, február 13-án), akkor a konzolok sem maradnak ki sokból, legfeljebb a nagyobb framerate-ből. Most ugyanis kaptunk némi felvételt az anyag PS4-es verziójából, és grafikailag abszolút rendben van.
Idén talán Európába is eljön a Sony A Sony az utóbbi két évben látványosan hanyagolta az európai játékkiállításokat. Sem a Paris Games Weeken, sem a kölni GamesComon nem tartottak sajtókonferenciát, ami mondjuk abból a szempontból érthető is, hogy az E3-ra mindig nagyon keményen rákészülnek mostanában, pár hónappal később pedig megtartják a saját összejövetelüket (ami egyébként szintén Amerikában van, szóval mi ezzel nem vagyunk annyira kisegítve). Most viszont Jim Ryan, a PlayStation-részleg marketingért felelős vezetője elmondta, hogy idén "nagyon alaposan megfontolják" az európai show-kon való részvételt. A nyilatkozata szerint tavaly nagyon tudatosan döntöttek úgy, hogy mindent az E3-ra koncentrálnak (és egyébként ez idén is így tűnt), ezért nem lett volna értelme külön konferenciát tartani a GamesComon, idén azonban nem zárja ki a részvételt. Tegyük hozzá, ha részt is vesznek, az már nyilván kőbe van vésve ezen a ponton, csak nem akarja elárulni. Mindenesetre korábban Shuhei Yoshida, a Sony stúdióinak vezetője is utalt arra, hogy 2017-ben tartogatnak néhány nagyobb meglepetést az E3 utánra is. Bocsánatot kér a Devil May Cry atyja... ...mégpedig azért, mert nem volt ott az E3-on. Sokan arra számítottak ugyanis, hogy Hideaki Itsuno, a Devil May Cry és a Dragon's Dogma vezető fejlesztője majd az E3-on jelenti be új projektjét, azonban ez nem valósult meg. Márpedig az elvárás mondhatni jogos volt, hiszen az úriember az utóbbi hónapokban többször is elhintette, hogy egyébként készül a saját új játéka, és hamarosan erről le is rántja a leplet. Itsuno közölte, hogy elnézést kér mindenkitől, és tudja, hogy sokak számára csalódást okozott. Viszont biztosított mindenkit, hogy a játéka fejlesztése jól halad, és hamarosan tényleg számíthatunk arra a bizonyos bemutatóra. Akcióban a Dead Alliance A Psyop Games eredetileg két éve mutatta be a multiplayerre épülő zombis shooterét, igaz, akkor még Moving Hazard címen. Azóta úgy látszik, hogy eléggé megváltozott az anyag, és az eredeti PC-s megjelenés mellé most már Xbox One-ra és PS4-re is ígérik, valószínűleg emiatt is növekedett meg a fejlesztési idő. Viszont örömhír, hogy láthatóan él és virul a projekt, a megjelenésre pedig augusztus 29-én kell számítani.
Steamen is megjelenik a Killer Instinct A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy az Xbox One megjelenésére elkészült, és azóta is folyamatosan bővített Killer Instinct, ami tavaly a Windows Store-on is megjelent, hamarosan elérhetővé válik Steamen is. Ami pedig egy érdekes dolog, hiszen úgy látszik, hogy a Microsoft még az exkluzívok esetében sem zárkózik el attól, hogy előbb-utóbb megjelenjenek Steamen (igaz, inkább utóbb). Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen formában érkezik a játék a Valve platformjára, de az eddigi tapasztalatokból kiindulva valószínűsíthető, hogy lesz egy free-to-play változata, néhány kipróbálható karakterrel (rotációban), valamint lesz egy egyben megvásárolható teljes verziója, minden karakterrel és tartalommal.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Kerub88
2017.06.20. 00:27
"Ezek voltak a legnézettebb játékok az E3 alatt "

Ez elég lehangoló.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. noPublicFG
2017.06.20. 00:34
"De ami a legfontosabb hír a játékkal kapcsolatban: Kratos szakállát valós időben, fizikai alapon rendereli a játék, így például hatással lesz rá a szél is."

Ledőltem a székről!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. degradator Kerub...
2017.06.20. 11:34
Egyet kell, hogy értsek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. FaL
2017.06.20. 11:35
Detroid...

New Dork és Fos Angeles után a harmadik legismertebb város Amerikában...

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!