iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.06.30.

Dátum | 2017. 06. 30.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Ládák és craftolás a Star Wars Battlefront 2-ben Mit tudunk eddig a játékról? Nos, valószínűleg nem lesz hozzá season pass, a karakterosztályok a csapatjátékot segítik majd elő, az írója korábban a Spec Ops: The Line-on dolgozott, illetve lesznek benne lézerek. Most a ládákról, craftolásról és a fejlődési rendszerről is kiderült néhány információ, melyeket egy videó formájában osztottak meg velünk. Az előbbieken kívül a karakterosztályokra is vethetünk egy pillantást, azzal együtt, ahogy ezek a ládákból szerezhető csillagkártyákhoz kapcsolódnak, de nem maradnak el a harci jelenetek sem.
Jövő héten jelentik be a következő kiegészítőt a Hearthstone-hoz A Blizzard előzetesen informált minket, hogy jövő héten jelentik be az új kigészítőt a HCT Spring Championship keretében, július 6-án este hétkor (ez nekünk másnap hajnali 4 óra). Pontos információk még nincsenek arról, miről szól majd a DLC, de van néhány pletyka: a legkitartóbb ezek közül a Warcraft hírhedt Lich Kingjével, illetve Northrend jeges vidékével kapcsolatos. A másik népszerű teória Dalarant említi. Az viszont biztos, hogy nagyjából 130 új kártya várható, illetve talán látunk valamit a beígért egyjátékos tartalomból, melyet az Adventures helyett vezetnek be, mintegy kompenzációképpen. A bejelentést a Hearthstone Twitch-csatornáján követhetjük majd. A Paradox megvette az Age of Wonders fejlesztőjét A Paradox Interactive egy több millió eurós üzlet keretében megvette a holland Triumph Studiost. Az 1997-ben alapított céget leginkább az Overlordról és az Age of Wonders-sorozatról ismerhetjük, a vásárlás pedig a kiadói jogok mellett a folyamatban lévő projektekre is vonatkozik. Az eddigi vezetés és munkatársak mind a helyükön maradnak. Ahogy a Triumph vezérigazgatója, Lennart Sas elmondta, többen megkeresték őket vételi szándékukkal, de olyan partnert kerestek, aki a pénzügyi tranzakción túl képes biztosítani a fejlődést, a stabilitást is, illetve továbbra is támogatja a körökre osztott stratégiai játékok fejlesztését, melyhez a legjobban ért a csapat. A Paradox portfolióját elnézve tökéletesen illenek a kiadó profiljába, így nem csoda, ha a Triumph nagy reményekkel néz a jövő elé.
Négyfős co-op a Watch Dogs 2-ben A játék 1.16-os, ingyenes frissítése vezeti majd be július 4-én a lehetőséget, hogy akár három barátunkkal is együtt járjuk San Francisco digitális utcáit. Mindehhez rendelkezésünkre áll a Watch Dogs 2 négy multiplayer játékmódja, vagy szabadon is kalandozhatunk, ha úgy tetszik. Ez esetben nem érhetjük el a kétfős co-op küldetéseket, de bejuthatunk mások játékába.
Javítják a kártyákat az Elder Scrolls: Legendsben Nemrég írtunk arról, hogy egy-két sárkányt nem egészen úgy ábrázoltak az új kiegészítő lapjain, ahogy azt a lore megkívánta volna. Nos, a Bethesda reagált a felvetésekre, megköszönte őket és megígérte, hogy a lehető leggyorsabban orvosolják a problémát. Elsőként természetesen a „Dovah” javítása sikerült, hiszen már a Heroes of Skyrim DLC tegnapi megjelenésére rendben volt, de a képeket is kicserélik, ez viszont kicsit több időt igényel, legalább néhány hetet. A Bloodborne Tamrielen 2012-es dicstelen PC-portja után a Dark Souls-sorozat szerencsére magához tért kedvenc platformomon is és remek szórakozást nyújt, de „unokatestvére”, a Bloodborne egyelőre PlayStation 4-es exkluzív tartalom marad, pedig igény lenne rá PC-n is. A Vicn nevű japán modder ezt szintén így gondolta és a tavalyi évet a Glenmoril című Skyrim-mod megalkotásával töltötte, mely Tamrielre viszi Yharnam világát, tele küldetésekkel, páncélokkal, fegyverekkel. Egyelőre egy tíz questet tartalmazó epizód érhető csak el, a Little Red Riding Hood, de készül a második rész, a harmadik és negyedik pedig tervben van. A pre-alfa változat egyelőre japán nyelvű, de Vicn feltett egy angol fordítást is, a részleteket megtaláljátok a mod Nexus-oldalán.
Változások a G2A-n A rossz hírű oldal szeretne javítani renoméján, mely a Gearbox-botrány és a Reboot-kaland után nem is csoda. A változások lényege az, hogy az eladóknak ezentúl meg kell adniuk nevüket és címüket, illetve automatikusan meghatározzák majd a vásárlók tartózkodási helyét, vagyis a megfelelő összegű adó benne lesz a végső árban. Az újítások július 1-én lépnek életbe. Az Observerben belelátunk majd az NPC-k fejébe A Layers of Feart készítő Bloober Team második játéka elődjéhez hasonlóan szintén kihasználja majd a kísértetház-kártyát, a monotonitást pedig izgalmas detektívesdivel töri meg. Ehhez egyenesen az NPC-k fejébe hatolunk majd be, olykor nem is túl gyengéd pszichoeszközökkel. Az Observer egyébként a steampunk világ, az orwelli örök megfigyelés és az átgondolt ijesztgetős jelenetek mellett kidolgozottabb történettel is rendelkezik majd.
Félresikerült Flight Simulator X szerepjátszások A Microsoft alkotása eléggé komoly játék, igazi szimulátor, ebből kifolyólag felhasználói közül sokan szerepjátékos felfogásban játszanak vele. Óhatatlanul kerülnek közéjük olyanok is, akik könnyedebb felfogásban látják az egészet és olykor vicces helyzetekbe keverednek, mint ahogy az az alábbi felvételeken látható. Az elsőn a légiirányítóval gyűlik meg a pilóta baja, a másodikon pedig szintén egy légiirányító keveredik bele az eseményekbe, aztán valahogyan egy bomba is szóba kerül. A nevetés garantált.
Július 25-én jön a Super Cloudbuilt Az alap Cloudbuilt 2014-ben jelent meg és egy cyber-parkour-platformjáték volt, némileg zavaros látványvilággal. Utódja, a Super Cloudbuilt sokat javít ezen, ráadásul tartalmazza az előd összes kiegészítőjét és három alap játékmódot (Story, Ranked, Rush), de a fejlesztők dolgoztak egy kicsit a grafikán, a kezelőfelületen és a játékmeneten is. A Super Cloudbuiltben 177 kihívás vár ránk hat stílusban (Time Trial, No Ammo, Fragile, Supercharge, Beacon és Pathfinder).
Szinte már röhejesen véres a Gorn VR gladiátorszimulátor Az alkotás gyakorlatilag gladiátorküzdelmeket kínál VR környezetben, ahol az ellenfelek agyonverésén kívül akár végtagjaikat is letéphetjük. A harcot egy teljesen a fizikára épülő motor hajtja, az arzenál kardokból, buzogányokból, íjakból, dobótőrökből, kétkezes kalapácsokból és még sok más fegyverből áll, de akár puszta kézzel is nekivághatunk a küzdelemnek. A játék július 10-től lesz korai hozzáférésben, csak a HTC Vive-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Szefmester
2017.07.01. 11:02
A FS videók nagyon készek voltak. Azért a pilóta nagyon komolyan vette a dolgot, és pont attól ütött akkorát hogy intelligensen integrálta a gyökérségeket a világába.

A gorn meg egy poén kis vr tornaórának tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!