iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.07.03.

Dátum | 2017. 07. 03.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Új frissítés a H1Z1-ben Főleg a csoportos játékot kedvelőknek lesz jó hír, hogy jön a csapatpontozás, amit az egyéni teljesítmények mellett tüntetnek majd fel a meccsek végén. Három új helyszínt is kapunk, melyek a térkép eddigi üres foltjait töltik ki, például egy roncstelepet, vagy egy boltot, mely katonai főhadiszállás volt a zombiinvázió alatt. Lesz éjszakai skirmish is, mely csak Pleasant Valley területére érvényes. A Daybreak emellett dolgozik a csalók kitiltásán, egyéb eszközöket is bevezetve a folyamatos megfigyelés mellett, bár arra nem tértek ki bővebben, hogy mik ezek.
Stukov admirális a Heroes of the Storm új hőse Minden StarCraft-játékos ismeri Alexi Stukovot, a terran admirálist, akit megöltek, feltámasztottak, aztán a zergek átalakították. A Heroes of the Stormban gyógyítja majd szövetségeseinket, illetve lassítja és némítja ellenfeleinket, ehhez fő eszközeiként különféle vírusok szolgálnak. A karakter a következő hetekben valószínűleg felkerül a tesztszerverre.
Hatalmas a Beyond Skyrim – Bruma mod Bruma városát még a The Elder Scrolls IV: Oblivionból ismerhetitek. A Beyond Skyrim – Bruma modnak köszönhetően meglátogathatjuk a környéket cirka 200 évvel később (vagy párszáz évvel korábban az Elder Scrolls Online-féle verzióban), mikor már a visszatérő sárkányok a közbeszéd fő témája. A mod az első része a Beyond Skyrim – Cyrodiil projektnek, melynek az a célja, hogy újraalkossa a tartományt a Skyrimon belül, miközben az időpontot is áthelyezi az ötödik rész korszakára. A mod már elérhető a Nexuson: az 1.0-s verzió nagyobb, mint a Bethesda hivatalos Dragonborn DLC-je, tele rengeteg új küldetéssel, három órányi eredeti zenével, 24 ezer sornyi szinkronizált szöveggel és a lehetőséggel, hogy meglévő karakterünkkel keljünk át Cyrodiilba. A mod lejátszásához szükséges az alapjáték és mindhárom kiegészítő megléte, vagy a Skyrim Legendary Edition.
Új terület, szörnyek és felszerelés a Dead Cellsben A roguelike- és Metroidvania-szerű játék tekintélyes méretű rajongótáborral büszkélkedhet, akik most biztosan örülnek, hiszen új területet (a pletykák szerint a föld alatt van), szörnyeket és felszerelést, illetve fegyvereket kaptak a Hello Darkness frissítéssel, de a fejlesztők dolgoztak a gazdaságon és egyéb játékelemeken is.
Július 13-án jön a The Lion’s Song utolsó epizódja A játék a művészetről és tudományról szól a kora 20. századi Európában, a negyedik, befejező részben pedig egy régimódi, titokzatos vonatútra indulunk majd, a történet pedig összeköti az előző epizódok eseményszálait. Érzelmekre, jó zenékre, stílusos grafikára lehet számítani, miközben a szereplők sorsának kimenetelét alakítjuk.
Ingyenesen elérhető a Spider-Man: Homecoming VR A néhány nap múlva debütáló filmhez kapcsolódó játék, vagy inkább VR-élmény bepillantást nyújt Pókember mindennapi életébe, már persze, ha van otthon Oculus Rift, vagy HTC Vive.
Törölték a Five Nights at Freddy’s 6-ot A sorozat alkotója, Scott Cawthon erősítette meg a hírt a Steamen: ahogy írja, egyszerűen arról van szó, hogy nincs kedve tovább foglalkozni a játékkal, mert saját privát életének dolgait hanyagolta már miatta a megnövekedett elvárásoknak való megfelelés érdekében. Mint hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy ezentúl nem készít játékokat, vagy nem lesz több rész a sorozatban, csak vissza akar térni ahhoz, amit szeret a munkájában; olyasmit akar készíteni, aminek fejlesztése közben jól érzi magát, legyen szó akár egy pizzabirodalom-építgetős projektről. Biztosított minket még arról, hogy a közelgő Five Nights at Freddy’s-film jó kezekben van, illetve arról, hogy tovább dolgozik egy VR-játékon.
Világ körüli utazás a Wikipediával A Wikipedia: The Text Adventure egy új böngészős játék, mely a népszerű netes enciklopédiát egy szöveges kalanddá alakítja, teljes környezeti leírásokkal és képekkel együtt. Ha mondjuk Oxfordot szeretnénk felfedezni, akkor a régi Időrégészből ismert módon (csak angolul) beírjuk, hogy „go Oxford”, aztán „go southeast”, „go northwest” és így tovább, miközben meglátogathatjuk a városházát, a helyi múzeumot, vagy más érdekességeket. Az EXAMINE paranccsal további információkat szerezhetünk, de a TAKE segítségével magunkkal is vihetünk egyes tárgyakat. A játék felajánl néhány kezdőhelyet, de magunk is kiválaszthatjuk, hová szeretnénk menni elsőként. Érdemes kipróbálni! Puszta kézzel a labirintuson át A Fight Knight kickstarteres kampánya első nap elérte a kitűzött célösszeget, de miről is van szó? Nos, a játék a belső nézetes labirintus-felfedezősdi és a gyors akciójáték keveréke, melyben a hatalmas Toronyban jutunk egyre feljebb, megismerve a történetet, közben pedig barátokra és ellenségekre is lelhetünk. A kaland során rejtvények, ereklyék várnak ránk, a harcok pedig puszta kézzel, valós időben folynak, ahol nagy szerepe van reflexeinknek. Mindezt nyakonöntötték egy kis retro pixeles grafikával és rengeteg bolondozással, az eredmény pedig a jelek szerint tetszik a nagyközönségnek. A Toronynak legalább nyolc zónája lesz, mindegyik tele többszintes, fejtörőkkel teli labirintusokkal. Ha a videó alapján nem tudjátok elképzelni a dolgot, kipróbálhatjátok az ingyenes demót is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!